Beste Skrapelodd Lotteri 2022/2023

Et skrapelodd er hva det høres ut som – et stykke kort, vanligvis med attraktiv trykk som beskriver belønningen, på hvilken del av overflaten som kan skrapes av for å avsløre hva som er under. Når vi spør hvordan man spiller lotteri på nett, må vi tenke på skrapelodd – de er veldig populære. I overgangen fra offline til online, gjøres "skraping" ved hjelp av tastaturet på din bærbare datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Premien kan være alt fra en liten sum eller rett og slett retten til å spille igjen, gratis, opp til millioner av dollar. Premiene kan også inkludere ferier, biler, husholdningsapparater og lignende belønninger.

Skrapelodd varierer i hva som er synlig når dekselet er fjernet. Noen ganger forteller et enkelt bilde innehaveren om kortet har vunnet en premie eller ikke.

Beste Skrapelodd Lotteri 2022/2023
Hvor kan du kjøpe billetter til skrapelodd
Hvor kan du kjøpe billetter til skrapelodd

Hvor kan du kjøpe billetter til skrapelodd

Ganske ofte er det et spørsmål om matching – det kan være seks pengesummer eller seks gjenstander, og hvis tre av dem er like, er det premien kortet vinner. En stor fordel med skrapelodd er: du vet umiddelbart om du har vunnet – og, hvis du har, hva premien er.

Du kan kjøpe skrapelodd hvor som helst du kan kjøpe et lodd på nett. Hvis du vet hvordan du kjøper et lodd på nett, så vet du hvordan du kjøper et skrapelodd. Å kjøpe spillbilletter på nettet betyr at hvem som helst nesten hvor som helst i verden kan spille. En større pool av kjøpere betyr flere sjanser til å vinne fordi det er mer penger i potten.

Hvor kan du kjøpe billetter til skrapelodd
Historien om skrapelodd

Historien om skrapelodd

Vi vet ikke hvem som produserte de første skrapelodene. Det vi vet er at det første patentet for en 'umiddelbar skrapelodd' ble gitt i Amerika i 1987 til Astro-Med, Inc på Rhode Island. Siden den gang har de blitt brukt til alle slags formål. Sykehus har brukt dem til å samle inn penger, og det har også mange forskjellige typer veldedighet.

De har blitt brukt uten gambling-elementet i spill for barn og som læringshjelpemidler – eleven blir stilt et spørsmål og skraper av dekselet over det de tror er det riktige svaret for å finne ut umiddelbart om de har rett eller galt. Likevel er det fortsatt et lodd på nett at de fleste skrapelodd selges for alle de alternative bruksområdene.

Historien om skrapelodd
Er skrapelodd lovlig?

Er skrapelodd lovlig?

Dette spørsmålet avhenger i stor grad av hvor i verden vi snakker om. Islam som religion rynker på nesen til enhver form for gambling, og mange islamske land som Saudi-Arabia tillater ikke gambling.

Men hva er gambling? Noen land forbyr utlodninger, mens andre tillater det. Faktisk er beviset på puddingen i spisingen, og hvis du er i et islamsk land og vil vite om det er lovlig å kjøpe skrapelodd der, er den beste måten å finne ut av det ved å logge på et nettsted der man kan spill skrapelodd online.

Hvis du mottar en melding som sier at tilgang til denne siden ikke er tillatt der du er, så vet du at landet ikke vil at du skal gjøre det. Du kan selvfølgelig omgå dette ved å bruke en VPN – men du bør likevel være klar over at det du gjør strengt tatt ikke er lovlig på stedet du gjør det.

Andre steder – i Nord-Amerika, Sør-Amerika og Europa, og det meste av Afrika – vil skrapelodd være lovlig forutsatt at du er over 18 år (eller i noen tilfeller over 21). Og i Kina og mange andre deler av Asia er gambling umåtelig populært. Enhver form den kommer i, inkludert skrapelodd, vil ikke bare være tillatt, men praktisert med stor entusiasme.

Er skrapelodd lovlig?
Hvordan spille skrapelodd

Hvordan spille skrapelodd

Dette er et spørsmål om hvordan du spiller i lotto på nett.

Føl deg som hjemme

Start med å finne et nettsted du føler deg komfortabel på – en som, etter din mening, presenterer seg på en måte som får deg til å føle deg hjemme. Å spille online skal være hyggelig – det er hele poenget med det.

Hva tilbys?

Det er uvanlig at en online lottoside bare har én type skrapelodd på tilbud. Hvilken føler du deg komfortabel med? Den som gir en enorm kontantavkastning, men hvor oddsen mot suksess garantert er høyere? Den der du er svært sannsynlig å vinne ganske ofte, men gevinstene vil være beskjedne?

Eller et sted i mellom? Uansett hvilket alternativ som appellerer til deg, ta det. Velg det skrapeloddet. Så går du i gang med det. Gjør det du må – trykk på hvilken kombinasjon av tastene som kreves – for å fjerne dekselet og avsløre om du har vunnet.

Hva er budsjettet ditt?

Hver gang vil du sannsynligvis bli tilbudt muligheten til å gå igjen – for å kjøpe et nytt kort. Det er flott. Du gjør dette fordi du liker å gjøre det, så å gjøre det igjen vil sannsynligvis øke gleden til et visst punkt. Og det punktet er det du begynner å føle at du kanskje har satset nok for én dag. Det er øyeblikket for å stoppe. I morgen er en annen dag. Kom tilbake til skrapelodd, da.

Hvordan spille skrapelodd
Hva er oddsen for å vinne på Scratch Cards?

Hva er oddsen for å vinne på Scratch Cards?

Oddsen for å vinne med et bestemt skrapelodd avhenger av verdien av premiene, beløpet i potten og hva arrangøren vil at oddsen skal være. Du kan tenke deg at hvis du ikke visste bedre, ville arrangøren ikke ønsket at noen skulle vinne fordi hver premie tar penger fra det arrangøren har samlet inn.

Men det forstår ikke det grunnleggende poenget med skrapelodd og enhver annen form for lotto: arrangøren vil ha vinnere fordi hvis folk ser andre vinner med et skrapelodd, vil de sannsynligvis kjøpe et eget kort. Hvis alle de kjenner som kjøper et skrapelodd ikke klarer å vinne en premie, hvorfor skulle de kjøpe en selv? Selvfølgelig ville de ikke det.

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner

Du har vunnet! Bra gjort! Nå – hvordan samler du inn gevinstene dine? Du spiller online, så du kan også gjøre krav på nettet. Instruksjonene vil være rett der foran deg. Du vil bli invitert til å bruke noen av gevinstene dine på et nytt skrapelodd; hvis du føler deg heldig (og hvorfor skulle du ikke være det? Du har nettopp vunnet!), gå videre. Resten av pengene kan du overføre til kontoen din, og du kan trekke dem ut derfra. Nyt!

Forteller det deg på nettsiden?

Når du kjøper et kort frakoblet, inneholder baksiden av kortet vanligvis en setning som "De samlede sjansene for å vinne en premie er..." og deretter en uttalelse om oddsen. '1 av 3' eller hva det måtte være. Men du kjøper online, ikke offline, så du har ikke noe fysisk kort som du kan se på baksiden. Men oddsen kan godt være oppgitt et sted i kortdetaljene som føres online. Ta en titt. Er de der?

Hva er oddsen for å vinne på Scratch Cards?
Tips og triks for å spille skrapelodd

Tips og triks for å spille skrapelodd

Når du spiller skrapelodd på nett, ikke kjøp de billigste kortene. De er billige fordi poolgevinstene kommer fra er mindre

Sjekk om kortet forteller deg hva oddsen for å vinne er. Det er fornuftig å kjøpe et kort med bedre odds

Hold deg innenfor budsjettet ditt.

Når du kjøper spillbilletter på nettet, hold deg med samme type kort. Hvis du skal kjøpe ti skrapelodd, vil du ha større sjanse til å komme ut foran hvis alle ti er av samme type kort enn hvis du prøver scattergun-tilnærmingen med å gå fra kort til kort.

Ikke drikk alkohol mens du spiller. Hvis du drikker nok alkohol til å skygge dømmekraften din, vil du ikke tenke klart på oddsen. Eller om å holde seg innenfor budsjettet. Hold de to gledene adskilt.

Og til slutt, husk dette: Det handler om flaks. Og noen ganger vil flaksen være på din side, og noen ganger ikke. Vær klar til å stoppe når det er klart at du ikke kommer noen vei. Men husk å komme tilbake en annen dag for å se om lykken din har endret seg.

Tips og triks for å spille skrapelodd