Resultater

Lottoresultater er en del av reisen med å spille i lotto. Selv om det ikke er slutten på veien, er det definitivt den mest spennende delen av prosessen. Lottoresultater viser de siste tallene som ble trukket for en bestemt lotto. Hvis du spilte i lotto og de trukket tallene samsvarer med dine valgte tall, vinner du! Det er derfor det er avgjørende å vite ferske lottoresultater når det kommer til lotterispill. Her gir vi deg de nyeste dataene om de siste tegningene.

Se alle resultatene av online lotterier som: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Lykke til og håper det er din lykkedag!

Mega Millions er et av USAs største og mest populære lotterier. Det tilbys i 45 amerikanske stater og også de amerikanske jomfruøyene og District of Columbia. Lotteriet, administrert av et 12-lotteri konsortium, annonserer en minimums jackpot på $40 millioner, som utbetales i 30 årlige instrumenter som vokser 5% hvert år. Dette gjelder ikke hvis kontantalternativet er valgt av vinneren.

Vis mer ...

Dette er et av USAs mest elskede lotterier tilgjengelig i 45 stater. Det spilles også i District of Columbia, De amerikanske jomfruøyene og Puerto Rico. Det drives av det ideelle organet Multi-State Lottery Association. Lotteriet startet i 1992. Da ble det trekninger to ganger i uken.

Vis mer ...

Dette er kanskje ikke det første navnet man nevner når man blir spurt om store lotterier, men det vil være det første noen i Spania tenker på. Dette er verdens største lotteri når det gjelder de totale utbetalte premiepengene. El Gordo betyr "den fete." Dette begynte som et kallenavn for den første (største) premien, men ble senere en referanse for hele lotteriet.

Vis mer ...

EuroMillions er et transnasjonalt lotteri som samler spillere fra ti europeiske land. Den ble lansert 7. februar 2004. Frankrike, Spania og Storbritannia deltok i den første trekningen seks dager senere. Resten av medlemmene ble med i trekningen som fant sted i oktober samme år.

Vis mer ...

Dette er en jackpot av en gruppe på 18 land som spilles på tvers av alle disse landenes grenser. Den ble introdusert i 2012 og fortsetter å tiltrekke seg interesse fra flere og flere land i Europa. For å vinne dette lotteriet, bør spillere velge fem riktige valg fra en pott på 50 og to tilleggstall fra en annen pott.

Vis mer ...

Vanligvis kjent som The Italian Lotto, SuperEnaLotto er et av de største lotteriene i verden. Den har massive jackpotter og er blant lotteriene med lavest odds. Det har blitt trukket hver tirsdag, torsdag og lørdag klokken 20.00 i Italia siden desember 1997.

Vis mer ...

Megasena er et brasiliansk-basert lotto som lar spillere velge mellom 60 tall. Vinnere med alle seks tallene får jackpoten. Videre kalles en seier med fem tall "Quina", og en seier med fire tall er "Quadra". Megasena trekkes to ganger i uken en onsdag og lørdag. Det er et populært lotto kjent for høyere odds og billige billetter.

Vis mer ...

Lotto 6/49 er Canadas fremste moderne lotteri. Det ble introdusert i 1982 av Interprovincial Lottery Corporation, organet som administrerer det til dags dato. Det var det første kanadiske lotteriet som lot lykkejegere velge tall for seg selv. Modellen ble senere tatt i bruk av alle andre nasjonale lotterier.

Vis mer ...

10e Lotto Results