Lotto India Results

Lotto India er et eksklusivt nettlotteri som er tilgjengelig for spillere i India og over hele verden. Det kan spilles via den offisielle nettsiden, lotto-india.com, mobilapp eller tredjeparts lotteriagenter. Trekningene finner sted to ganger i uken på tirsdag og fredag og koster 40 INR per påmelding.

Det er 12 premienivåer med jackpotten fastsatt til ₹40 millioner (ca. 500 000 $) uten rollovers. Noen ganger avholdes en Bumper Draw der jackpotten når ₹400 millioner (rundt $5 millioner).

For å spille velger spillere seks tall fra én til 50 og én Joker Ball fra én til fem, som matcher alle syv tallene for å vinne jackpotten. Siden dette er et nettspill, vil alle vinnere automatisk bli kreditert med eventuelle gevinster. Spillere kan imidlertid sjekke tallene sine på lotto-india.com for å se om de vant.

Spillere på den offisielle siden vil bli varslet via telefon i tilfelle en jackpotgevinst. Jackpotgevinster betales som engangsbeløp direkte inn på spillerens bankkonto innen fire uker etter bekreftelse.