Nyheter

AusLotto: Den interessante lotterihistorien
2022-06-28

AusLotto: Den interessante lotterihistorien

Lotterifortellingen har en lang og berømt historie i Australia. Til tross for det har den 12 år gamle AusLottoGroup-æraen først nylig begynt. Utformingen av ALGMO Administrative System er smart med Lotto-spillere i tankene. AusLottoGroup-medlemskap gir unik rapportering, en personlig helpdesk og anbefalinger. Medlemskapet garanterer også gevinster og betalinger, blant annet fordeler til lotterispillere over hele verden.

Hvordan Internett endrer Lotterier
2022-06-21

Hvordan Internett endrer Lotterier

Verden beveger seg bort fra fysiske spillsteder og bringer handlingen ut på internett. Trenden gjelder også for lotterier. Mange lotterier stenger eller registrerer mye mindre køer ved sine fysiske utsalgssteder når folk kjøper billetter på nettet.

6 enkle måter å velge lotterinummer på
2022-06-14

6 enkle måter å velge lotterinummer på

Lotterier har blitt populært i dag. Dette er fordi spillere har en sjanse til å bli millionærer over natten med bare en enkelt billett. Men å treffe den store jackpotten er ikke en lett prestasjon siden spillerne må matche alle tallene. Så, elefanten i rommet er, hvordan velger spillere lottonummer? Vel, det er flere måter, som diskutert nedenfor.

Hva enhver lottospiller trenger å vite
2022-06-07

Hva enhver lottospiller trenger å vite

Mange online lotteri-entusiaster er nysgjerrige på å finne ut hvordan flere lodd og spill forbedrer oddsen deres for å vinne. De er heldige fordi a lotteri odds kalkulator er den beste måten å vite dette på. Noen kalkulatorer tar i betraktning bonustall trukket fra en annen pool. 

5 fordeler med å spille lotteri på nett
2022-05-31

5 fordeler med å spille lotteri på nett

Spillere elsker lotterier fordi de er enkle å spille og kan gjøre hvem som helst til millionærer over natten. Nå er det to måter å spille lotto på. Det er mulighet for å kjøpe en billett personlig på et fysisk utsalgssted som selger lottolodd eller spille lotto online. I dag spiller de fleste gamblere lotterier på nett. I denne runden kan du finne ut fordelene ved å spille lotto online.

Tips om å bruke lotterigevinster
2022-05-24

Tips om å bruke lotterigevinster

Å vinne i lotto kan være et livsendrende øyeblikk for alle der ute. Men hvis pengene ikke brukes fornuftig, kan lotteriet også være en kilde til elendighet. Så hvordan bør heldige vinnere bruke formuen sin? Vel, det er det denne artikkelen handler om. Finn ut noen av de avgjørende tipsene om å bruke lotterigevinster.

Topptips for å vinne i lotteriet
2022-05-17

Topptips for å vinne i lotteriet

Å vinne et lotteri er utvilsomt et spørsmål om flaks. Den eneste måten tippere kan være sikre på å vinne et lotteri på er ved å kjøpe nok lodd til å dekke alle mulige utfall, noe som er umulig gitt spekteret av mulige utfall. Det er imidlertid flere tips som tippere kan bruke for å øke sjansene for å vinne et lotteri, noen av disse er fremhevet nedenfor.

Ulike måter å sjekke lotteriresultater på
2022-05-10

Ulike måter å sjekke lotteriresultater på

Oddsen for å vinne i lotto er omtrent én av 300 millioner. Men det betyr ikke at det ikke er noe man kan gjøre for å forbedre sjansene deres. Noen liker å se tilbake på tidligere trekninger for å se om det er noen trender. Lottotrekningen er selvfølgelig alltid helt tilfeldig, uavhengig av hvordan man velger sine tall. Selv om det ikke er noen måte å sikre en seier på, er det ingen dårlig idé å ha en. Det er flere måter for spillere å holde styr på oftest trukket lotterinummer. De bør imidlertid alltid huske på at lykke- og vinnende lottotallene, samt det nøyaktige antallet anrop de mottar, endres hele tiden.

Velge lotterinummer etter horoskop
2022-05-03

Velge lotterinummer etter horoskop

Stjernetegnene kan brukes til å kaste lys over en persons personlighet og forutsi fremtiden. Stjernetegnet kan imidlertid også brukes til å velge lykketall. Lykketallene kan komme fra å kombinere tider og dager for en spillers stjernetegn. Stjernetegnet kan også veilede tippere om når de skal spille i lotto. Spillerne kan deretter utforske alternativene gitt av lotto rangeringsplattformer for å bestemme hvilket lotteri du skal spille.

Konverter drømmer til lotterinummer
2022-04-26

Konverter drømmer til lotterinummer

Noen vil kanskje si at det å vinne er hele poenget med livet. Gjennom ren flaks, arbeid smart eller hardt arbeid, blir disse fortsatt ansett som en seier i bøkene deres.

Hvordan bruker lotterivinnere pengene sine?
2022-04-19

Hvordan bruker lotterivinnere pengene sine?

Drømmen om å få en massiv gevinst lever vanligvis hos de fleste lotterispillere. Selv om målet kan være litt langsøkt, manifesterer det seg ofte når minst forventet. Som et resultat bør enhver spiller alltid ha en plan for hvordan de skal bruke en lottogevinst, i tilfelle Lady Luck kommer og ringer.

Tidenes yngste lotterivinnere
2022-04-12

Tidenes yngste lotterivinnere

Mens de fleste vinnere av lotteri med store penger pleier å være de gamle, har flere unge spillere også vunnet topppremiene. Denne artikkelen fordyper livene til de yngste lotterivinnerne noensinne, premiepengene deres og hvor de er i dag.

Mest vinnbare lotterier
2022-04-05

Mest vinnbare lotterier

Alle vil alltid vite - hvilke lotterier er enklest å vinne?

Tidenes største lotterijackpotgevinster
2022-03-29

Tidenes største lotterijackpotgevinster

Å vinne i lotto er alles drøm. Men så er oddsen for å vinne alltid små, uavhengig av hvilken lotto som spilles. Imidlertid har det vært noen heldige spillere hvis formuer endret seg over natten etter å ha vunnet jackpottene til to av de største lotteriene: Mega Millions og Powerball. I denne runden kan du finne ut de syv største lotterijackpotvinnerne gjennom tidene.

De største uavhentede lotteribilletter
2022-03-22

De største uavhentede lotteribilletter

Lotterier har vært her i flere tiår nå, med dusinvis av vinnere som krever store pengepremier. Men så har noen store pengegevinster forsvunnet av en eller annen grunn. I denne oppsummeringen kan du finne ut noen av de største uavhentede lottokupongene i lottohistorien.

Hvordan spille Mega Millions i 2022
2022-03-15

Hvordan spille Mega Millions i 2022

Har du noen gang hørt om Mega Millions? Dette er en av de største lotto-jackpottene i USA, og tiltrekker seg summer på milliarder. For eksempel, i 2018 vant en billett solgt i South Carolina hele 1,537 milliarder dollar, mens i 2021 vant en Michigan-billett 1,05 milliarder dollar.

Prev1 / 2Next