Spill

Spill
Lotteri

Et lotteri er en form for pengespill som er sterkt påvirket av tilfeldigheter. Dette spillet er veldig kjent over hele verden, siden lotterispillere har sjansen til å vinne en enorm sum penger. Sjansen for å vinne i lotto er imidlertid ekstremt lav, man kan bare håpe.

Vis mer ...
Skrapelodd

Et skrapelodd er hva det høres ut som – et stykke kort, vanligvis med attraktiv trykk som beskriver belønningen, på hvilken del av overflaten som kan skrapes av for å avsløre hva som er under. Når vi spør hvordan man spiller lotteri på nett, må vi tenke på skrapelodd – de er veldig populære. I overgangen fra offline til online, gjøres "skraping" ved hjelp av tastaturet på din bærbare datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Premien kan være alt fra en liten sum eller rett og slett retten til å spille igjen, gratis, opp til millioner av dollar. Premiene kan også inkludere ferier, biler, husholdningsapparater og lignende belønninger.

Vis mer ...
Keno

Keno er blant de eldste spillene som finnes i moderne kasinoer. Det er et lotteri som er populært i mange deler av verden. Selv om det ikke er blant de mest betalende lotteriene, holder spillet seg fortsatt mot slike som MegaMillions og Powerball. Spillet har eksistert i nærmere 2000 år, og har ofte endret seg i navn og form. I spillet er det vanligvis tall 1-80. Spillere som kjøper Keno-billetter ringer rundt tallene de forventer å dukke opp i trekningen. 

Vis mer ...