Trygge betalingsløsninger for nettlotterispillere om 2024

Hvis du leter etter et utmerket lotterinettsted, har du sannsynligvis spurt deg selv, "er de tilgjengelige betalingsmetodene trygge?" Takket være et omfattende utvalg av internettbetalingsmetoder har lotteriutbetalinger blitt mer tilgjengelige enn noen gang.

Alt du trenger er å finne en legitim lotteriside på nettet, gjøre et innskudd, kjøpe et lodd og velge tallene dine. Hvis de samsvarer med trekningstallene, er lotteripremien din. I noen lotterier kan du vinne mindre premier hvis tallene dine samsvarer med spesifikke tall i jackpotten. Fra e-lommebøker til MasterCard og Visa, det er mange måter å ta ut dine lotto-gevinster fra toppsider. Her er alt du bør vite om sikre betalingsmetoder.

Visa

Online lotteri-nettsteder aksepterer et bredt utvalg av betalingsalternativer. Visum er ofte et av de beste valgene. Som et vanlig og tilgjengelig betalingssystem, utnytter Visa sin internasjonale rekkevidde til å tilby pengeoverføringsalternativer for et nesten ubegrenset antall produkter og tjenester, inkludert lotterier og annen online spillunderholdning.

Vis mer
MasterCard

MasterCard er et multinasjonalt finansselskap med et globalt klientell. Det er for tiden rangert som det nest største e-betalingskortselskapet i verden. Selskapet utsteder imidlertid ikke kortene sine direkte til brukere, men snarere til finansinstitusjoner som deretter utsteder dem til sine kunder på deres vegne. MasterCard kan enten være et debetkort eller et kredittkort.

Vis mer
Skrill

Som en populær e-lommebok, fortsetter Skrill å tiltrekke seg forbrukere som søker en rimelig måte å overføre penger på internett. Med bare noen få klikk kan en kjøper sette inn og spre midler gjennom betalingsleverandøren, som nå er en av de ledende betalingstjenestene over hele verden.

Vis mer
Neteller

De fleste tippere på nett har Neteller på listen over foretrukne betalingsmåter. Dette betalingsmiddelet er tiltalende for sin brukervennlighet. Neteller eies og drives av et britisk selskap, Paysafe Group. Det ble etablert tilbake i 1999. Det var imidlertid frem til år 2000 at det begynte å behandle pengespill på nett, inkludert lotterier.

Vis mer
MuchBetter

MuchBetter er blant de mest populære betalingsmetodene på nett som brukes av lotterinettsteder. Den fungerer som en e-lommebok, som gjør det mulig for brukere å motta penger og betale online. Selskapet ble grunnlagt i 2016 for å tilby mer effektive og effektive tjenester. I løpet av de tre første driftsårene hadde den allerede vunnet flere priser. Disse inkluderte Services Rising Star på EGR Awards B2B 2018, Best Startup Innovation på MPE Awards 2019, og Årets mobilbetalingsløsning på SBC Awards 2019, blant andre.

Vis mer
Neosurf

Online lotterispillere som søker et e-lommebok-alternativ kan bruke Neosurf. Betalingsmetoden dukket først opp i Frankrike i 2004. Men den er nå tilgjengelig i mer enn 40 land fra Canada, Polen, Nederland, Spania, Tyskland, Italia, Belgia, Østerrike, Australia, Afrika og Storbritannia. Neosurf gjør livet enklere for lotto-spillere, spesielt de som ikke liker å bruke bankoverføringer og kredittkortbetalinger.

Vis mer
PaysafeCard

Paysafecard, en forhåndsbetalt online transaksjonsmetode, dateres tilbake til 2000 da det ble grunnlagt av en gruppe gründere fra Wien, Østerrike. Fra lanseringen gjør det online betalinger enklere akkurat som å bruke kontanter. Over tid har det blitt kjøpt opp av ulike selskaper som Skrill i 2013. To år senere overtok Optimal Payments Group Skrill og rebranded til Paysafe Group. Firmaet er lisensiert av Financial Conduct Authority of the UK (FCA) og samarbeider med det verdenskjente Mastercard.

Vis mer
AstroPay

Astropay er et globalt betalingssystem som gjør det mulig for kunder å sette inn og ta ut penger fra populære lotterisider på nett. Siden grunnleggelsen i 2009 har leverandøren tilbudt forbrukere et virtuelt forhåndsbetalt Astropay-kort som en sikker betalingsløsning. Dette garanterer brukernes personvern når de handler med lotterisider på nettet.

Vis mer

American Express

Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter

Trygge betalingsmetoder

Trygge betalingsmetoder gir sikre måter å sette inn og ta ut på en nettbasert lotteriside. Men hvis du er en lottospiller, trenger du forsikring om at det ikke er noen risiko for svindel ved utsjekkingsstedet. Følgende funksjoner bidrar til å minimere sårbarheten til lotteribetalingsmetoder.

SSL-protokoll

SSL er forkortelsen for Secure Socket Layer, en krypteringsprotokoll for å sikre et nettsted. De beste lotterisidene har SSL-sertifikater, og deres URL-er starter med HTTPS i stedet for HTTP. Du vil også legge merke til et hengelåsikon ved siden av URL-en. Med SSL-kryptering er dine økonomiske data trygge når du spiller online lotteri.

PCI DSS-samsvar

Payment Card Industry eller PCI er et reguleringsorgan som overvåker sikkerhetsstandardene for elektroniske transaksjoner. DSS står for datasikkerhetsstandarder. Ethvert lottoselskap som forenkler kredittkortbetalinger, bør overholde PCI-retningslinjene.

3D-autentisering

Denne funksjonen hindrer uredelige aktiviteter under en kortkasse. Med 3D sikker autentisering administrerer en betalingsleverandør identitetsbekreftelsesprosessen. Tenk deg at du bruker Visa til å sette inn penger til et lotterinettsted. Visa vil håndtere pinkodeforespørsler og biometriske bekreftelser. Dette sikrer at kun den faktiske kortinnehaveren kan kjøpe lottokuponger med Visa-kortet.

Adressebekreftelsestjeneste (AVS)

AVS bruker faktureringsadressen du har angitt på et nettsted for å bekrefte betalingsmåten din. AVS sørger for at denne adressen samsvarer med den på bankkontoen eller kredittkortet ditt.

Andre sikkerhetstiltak inkluderer et oppdatert operativsystem og tokenisering som erstatter konfidensielle data med tilfeldige tegn.

Velge en bankmetode

De beste lotterinettstedene tilbyr en overflod av innskudds- og uttaksmetoder. Merk at noen alternativer kun er for innskudd. Men i de fleste tilfeller lar lotterisiden spillere ta ut penger ved å bruke deres valgte innskuddsmetode. Les vilkårene og betingelsene før du foretar din første transaksjon. Når du skal velge mellom alternativene, bør du vurdere følgende faktorer.

 • Sikkerhet: Sikker betalingsbehandling er grunnleggende for å unngå datainnbrudd og økonomisk tap. Hold deg godt informert ved å forstå sikkerhetstiltaket som betalingsleverandøren har satt i verk.
 • Overføringshastighet: Fordi du ønsker å finansiere lottokontoen din umiddelbart, start med å undersøke hvor lang tid finansleverandøren bruker på å frigjøre midler. Velg en metode som muliggjør raskere lotteriutbetalinger for din bekvemmelighet.
 • Transaksjonsgebyrer: De fleste innskudd på nettlotterier er gratis, men du kan bli belastet for å ta ut gevinstene dine med bestemte metoder. Det er best å velge en betalingsmetode med de laveste gebyrene for å øke fortjenestemarginen din. En lotteriutbetalingskalkulator lar deg se hvor mye du vil bli belastet for å ta ut.
 • Bekjempelse av svindel: Det er lurt å bruke en transaksjonsmetode som kan oppdage mistenkelige nettaktiviteter. Du bør kunne begrense hvor mye du kan bruke på nettlotterier.
 • Lokal jurisdiksjon: Ulike stater har forskjellige kontroller for økonomistyring for nettlotteriet. Sørg for at kjøpet av et lodd er i tråd med lokale lover.
 • Vekslingskurs: Noen alternativer er begrenset til bestemte regioner og valutaer. Når du bruker slike metoder, konverteres pengene dine til en globalt akseptert valuta, og et vekslingsgebyr kan påløpe.
 • Bankgrenser: Vanligvis bestemmer en lotteriside grensene for innskudd og uttak. Noen elektroniske betalingssystemer har imidlertid satt grenser for hvor mye du kan bruke på nett. Mange ganger må du kontakte bankleverandøren for å oppheve denne begrensningen.
 • Men det er satt på plass av sikkerhetshensyn. Sørg for å bekrefte bankmetodens daglige maksimale uttaksgrense på lottosiden for å unngå brudd på vilkårene og betingelsene. Det beste alternativet tillater mindre uttak, slik at du ikke trenger å vente for lenge for å nyte premien din.
 • Betalingsmåte bonus: Du kan være kvalifisert for en spesiell bonus avhengig av innskuddsmetoden. Ikke alle e-lommebøker, banker og kort kvalifiserer for denne spesielle kampanjen. Et av alternativene som tiltrekker seg denne bonusen er Bitcoin. Før du begynner å spille lotto online, gå til kampanjesiden og les bonusretningslinjene.
 • Mobil tilpasningsevne: Tillater netthandleren transaksjoner via mobil? De fleste lotterisider på nett i dag er mobiloptimaliserte. Sørg for at finansleverandøren din har en tilpasningsdyktig betalingsopplevelse for forskjellige mobile operativsystemer og nettverk.

Hvordan gjøre et innskudd når du spiller lotteri

Du må være en registrert spiller for å gjøre et innskudd og betale for nettlotteriet. Hvert nettsted har en liste over bankmetoder. Eksempler er PayPal, Visa, ACH elektronisk sjekk, MasterCard, Discover Credit Card, WebCash, PayNearMe, PA Lottery Play+ osv. Følg disse instruksjonene for å sette inn penger på lotterikontoen din:

 • Logg inn på lotterikontoen med e-post/brukernavn og passord
 • Naviger til kassedelen og velg "Betaling/innskudd"
 • Velg din foretrukne innskuddsmetode fra den tilgjengelige listen
 • Skriv inn beløpet du ønsker å sette inn penger på kontoen med
 • Følg instruksjonene på skjermen for å bekrefte identiteten din

Online lotterisider bruker moderne krypteringsteknologi for å holde deg anonym mens du gjør et innskudd. Du er garantert personvern og sikkerhet for finansielle data. Deretter vil du kjøpe lodd for å delta i et lotteri. Her er trinnene du må følge.

 • For ditt første kjøp, sørg for å fullføre registreringen og velge et betalingsalternativ i trinnene som er uthevet ovenfor
 • Velg ditt foretrukne lotteri
 • Fyll inn billettene du vil kjøpe og spillealternativene (tilfeldige tall)
 • Klikk på spill-knappen og velg hvor mye du vil bruke
 • Bekreft billettkjøpet og vent på en bekreftelsesmelding

Hvis transaksjonen ikke går gjennom, prøv en annen betalingsmåte. Når du bruker PayPal, sørg for at den er koblet til en bankkonto i stedet for et kreditt- eller debetkort. Andre leverandører som PA Lottery Play+ lar deg koble til bankkontoen din, kreditt- og debetkort.

Bruker PayPal når du spiller lotto

PayPal er en av de mest pålitelige e-lommebøkene for å gjøre umiddelbare innskudd på lotterisider. Det er godt respektert over hele verden og gir raske lotteriutbetalinger. Sikkerhet er den viktigste fordelen ved å bruke PayPal på et lotterinettsted.

Selskapet har en lang historie med sikre nettbaserte transaksjoner, støttet med ende-til-ende-kryptering og tofaktorautentisering. Ved kassen deles aldri opplysningene dine med andre enn PayPal. De fleste nettlotterier som aksepterer PayPal har et velkomsttilbud for nye spillere. Men det er greit å sjekke før du krever en bonus.

Hvordan gjøre et innskudd med PayPal

Det er enkelt å sette inn penger til et lotterinettsted med PayPal-saldoen din. Det kan ta lengre tid enn et debetkort fordi PayPal er en formidlingstjeneste. Den kommer mellom bankkontoen din og lotteriet. Men prosessen følger disse enkle trinnene:

 • Velg PayPal for innskudd på kassedashbordet
 • Skriv inn beløpet du ønsker å sette inn
 • Et nytt vindu vil dukke opp hvor du må logge på PayPal-kontoen din
 • Penger overføres umiddelbart slik at du kan begynne å spille lotto

Hvordan ta ut lotterigevinster med PayPal

En lotteriside vil at du skal utbetale med betalingsmetoden du valgte for et innskudd. Hvis du velger PayPal, vil du ikke ha noen problemer med å ta ut gevinstene dine. Her er fremgangsmåten.

 • Gå til uttaksseksjonen og be om en utbetaling
 • Klikk PayPal (det vil være det første alternativet)
 • Skriv inn påloggingsinformasjon og passord
 • Lotterileverandøren vil bekrefte forespørselen
 • Motta penger på PayPal-kontoen din etter 12 til 24 timer

Når du har penger på PayPal-kontoen din, kan du bruke dem til å kjøpe varer og tjenester på nett eller ta ut penger til bankkontoen din. Du kan bli belastet med et gebyr for å overføre midler til banken.

Hvordan gjøre et uttak

Gratulerer med å vinne i lotto! Før du trekker premien, sørg for at nettstedet har bekreftet identiteten din. Logg på kontoen din og følg trinnene nedenfor.

 • På kontomenyen trykker du på "Ta ut penger" eller en lignende knapp
 • Klikk på bankkontoen eller e-lommeboken du ønsker å ta ut på for å starte prosessen
 • Hvis du allerede har oppgitt en foretrukket betalingsmåte, vil den vises i en rullegardinliste
 • Skriv inn lotterigevinstene du ønsker å løse inn og fyll inn all nødvendig informasjon
 • Klikk på send for å fortsette prosessen
 • Du vil motta en melding som bekrefter din uttaksforespørsel

Legg merke til uttaksgrensene før du tar ut penger. Som en del av anti-svindelkontrollen, vil du bli bedt om å sende inn noen dokumenter under din første uttaksforespørsel. Dette for å sikre at pengene er riktig og lovlig overført.

Du kan bevise identiteten din med en offentlig utstedt ID, pass eller førerkort. Du kan oppgi en gyldig strømregning som bevis på adresse, men den må ikke være eldre enn tre måneder.

Mens utbetalingen behandles, vil den vises som en ventende forespørsel på lottokontoen din. Etter godkjenning vil den bli flyttet til transaksjonshistorikken. Støter du på utfordringer i prosessen eller ønsker å spørre om noe, ikke nøl med å ta kontakt med kundeservice.

Vanligvis kan du ikke ta ut et beløp som overstiger innskuddene dine. Dette er i henhold til praksis mot hvitvasking av penger.

Noen nettlotterier tilbyr lotto-apper som du kan laste ned på smarttelefonen. Uttaksprosessen er den samme. I gjennomsnitt kan både skrivebords- og apputtak ta to til fem virkedager å nå bankkontoen din.

De beste lotteribetalingsmetodene

Folk spiller lotteri fordi de vil vinne penger. Det er av største betydning å ha en rask og sikker betalingsprosess. Med den siste utviklingen i finansbransjen har det dukket opp en rekke lotteribetalingsmetoder. Vi forstår at det ikke er lett å velge en gitt at de har sine egne fordeler og ulemper.

Hvordan vi vurderer og vurderer betalingsalternativer

Før vi viser en bankmetode på siden vår, gjennomgår vi den grundig og vurderer den i henhold til vår bransjekunnskap og spillererfaring. Våre anbefalte metoder må oppfylle spesifikke kriterier.

 • Må være allment tilgjengelig og akseptert over hele linjen
 • Bør garantere sikkerhet og konfidensialitet
 • Bør være populær blant tippere
 • Må ha sterke krypteringsstandarder for å forhindre datainnbrudd
 • Trenger å ha pålitelig kundestøtte

Anerkjente lotteriorganisasjoner aksepterer innskudd og betaler gevinster uten å misligholde. Noen nettsteder tilbyr bedre transaksjonsmetoder enn andre. I høydepunktene våre viser vi kun de med høye salgsargumenter.

Toppleverandører implementerer sikkerhetstiltak som garanterer sikkerheten til dine økonomiske og personlige opplysninger. Et godt eksempel er 128-bits kryptering som koder informasjon for å holde pengene dine trygge mot hackere. Her er noen av de sikreste alternativene for å spille online lotteri.

Visum

Visa er et av de mest suksessrike nettverkene med en global rekkevidde ideell for betaling av online lottokuponger. Selskapet har et utmerket rykte for sikkerhet. Det er ingen overraskelse at nesten alle lotterier aksepterer Visa kredittkort for innskudd og uttak.

Selskapet er kjent for å ta strenge tiltak mot mistenkelige aktiviteter, så du bør føle deg trygg ved å bruke den. Med Visa kan du sette inn relativt store beløp på din respektive lottokonto. På baksiden er det ikke alle lotterier som tillater uttak med Visa-kredittkort. Sjekk det som står med liten skrift før du behandler utbetalingen.

MasterCard

MasterCard konkurrerer med Visa når det gjelder sikkerhet og sikkerhet for kredittkort. Mange lotterinettsteder aksepterer det, og det er forskjellige elitekort å velge mellom, avhengig av utstedende bank. Informasjonen din forblir konfidensiell, så du bør ikke være bekymret for svindel. Du vil også ha luksusen av å gjøre store innskudd på lotterikontoen din. Noen ganger kan gebyrer påløpe avhengig av korttype.

Skrill

Dette er en England-basert betalingsmetode som har eksistert de siste to tiårene. Det er ofte brukt i Storbritannia, men har klart å få en internasjonal kundebase.

Skrill tar små gebyrer for innskudd og uttak. Innskudd er øyeblikkelige, mens uttak kan ta opptil to dager. Dataene dine er trygge da Skrill ikke gir dem videre til tredjeparter. Mange lotto-spillere elsker det for å forenkle umiddelbar tilgang til bankene deres over internett.

Dessuten kan du bruke 40 forskjellige valutaer fra mer enn 200 land. I motsetning til noen nettbaserte selgertjenester, har Skrill et anerkjent kundestøttesystem der du kan spørre hva som helst når som helst via live chat. Den eneste begrensningen er at ikke alle lotterier aksepterer Skrill-betalinger.

Bankoverføring

Nesten alle nettlotterisider aksepterer direkte bankoverføringer. Avhengig av banken din, kan du betale et transaksjonsgebyr. Behandlingstiden kan ta en til fem virkedager. Ivrige gamblere liker ikke å vente for lenge, og det er derfor de fleste av dem foretrekker e-lommebøker fremfor bankoverføringer.

Igjen, de fleste banker godkjenner ikke forespørsler som kommer fra gamblingaktiviteter. Dette kan være et problem hvis du har valgt et nytt lotterinettsted hvis rykte er ukjent.

Ansvarlig spilling

Husk at loddtrekningene er tilfeldige, og hver lodd du kjøper har like stor sjanse til å vinne. Jackpotter rulles over hver uke, og premiene øker for å gi spillerne høyere potensiell avkastning.

Ideelt sett kan du kjøpe flere billetter for å øke vinnersjansen. Men som en ansvarlig lotterispiller bør du sette en forbruksgrense og holde deg til den. Å bli med i et online lotterisyndikat kan også hjelpe i dette tilfellet.

Andre tips for å hjelpe deg å spille ansvarlig er:

 • Ta aldri et lån for å spille lotto online
 • Ta det som fritid i stedet for en inntektskilde
 • Unngå å jage et tap
 • Ikke spill når du er for spent eller deprimert
 • Bruk ansvarlige gamblingressurser
 • Søk profesjonell hjelp hvis du tror du har en spilleavhengighet
About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen