Beste Lotteri Lotteri 2022

Et lotteri er en form for pengespill som er sterkt påvirket av tilfeldigheter. Dette spillet er veldig kjent over hele verden, siden lotterispillere har sjansen til å vinne en enorm sum penger. Sjansen for å vinne i lotto er imidlertid ekstremt lav, man kan bare håpe.

Akkurat som for andre gamblingformer, tilbyr tilbydere mange forskjellige muligheter når det kommer til å spille i lotto. Det er hundrevis av lotterier tilgjengelig på nett for både lokale og internasjonale markeder. Selvfølgelig er hvert lotteri unikt og de tilbyr spesifikke funksjoner. Hvis du leter etter en online lotto, her er noen av de beste alternativene der ute:

Beste Lotteri Lotteri 2022
BonoLoto

Å vinne BonoLoto er ikke garantert med 1 av 13 983 816 odds. Likevel er spillet like populært som alltid. Siden 1988 begynte Spanias nasjonale lotteri å tilby det rimeligere alternativet for billettkjøpere å velge lotterinummer i løpet av uken. Til tross for den lave sjansen til å vinne den store premien, fortsetter spillerne å kjøpe billetter for å vinne. Som et av Spanias mest spilte lotterispill trekker Bonoloto billettkjøpere fra hele landet. Les videre for mer informasjon om BonoLoto.

Vis mer ...
Canada Lotto

For å spille online lotterier i Canada, må spillere være minst 18 år gamle. Quick Draw, derimot, krever at spillere er minst 21 år gamle. Både statlige og føderale skatter gjelder for Canada Lotto-kuponger og onlinegevinster. Folk som bor i Canada må betale et ekstra lag med lokale skatter. Lotto Max og Lotto 6/49 er to av de mest populære online lodd i Canada. For første gang i Canada ga Lotto 6/49 spillerne muligheten til å velge tallene de vil trekkes ut. 

Vis mer ...
Cash4Life

Lotterispill har eksistert i århundrer. Den nåværende digitaliseringen av disse flaksbaserte spillene har gjort en betydelig forskjell i måten de spilles på. Takket være teknologiske verktøy er sjansespill som Cash for Life tilgjengelig uten grenser. Med en enorm tilstedeværelse på nettet er Cash for Life Lottery en favoritt blant tippere. Den gode nyheten er at fans kan spille Cash for Life Lottery online. Spillet er tilgjengelig for utenlandske spillere, men de må finne agenter som selger Cash for Life Lottery-lodd på nettet slik at de kan delta.

Vis mer ...
El Gordo

El Gordo er spansk for «The Big One» og er navnet som vanligvis gis til det spanske julelotteriet (selv om det offisielle spanske navnet for å være rettferdig er Sorteo Extraordinario de Navidad eller Lotería de Navidad. Det spilles hvert år 22. desember, og det er det største spanske lotteriet – derav navnet.Det må sies at strengt tatt refererer begrepet El Gordo til toppgevinsten i ethvert spansk lotteri. 

Vis mer ...
EuroJackpot

Moderne lotterispillere har mange alternativer som kan se dem vinne stort. Spesielt Eurojackpot har snudd hodet av alle de riktige grunnene de siste årene. Det er ikke overraskende at spillere nå hopper på sjansen til å prøve Eurojackpot inline. Eurojackpot er uten tvil et av de yngste lotteriene i verden. Foruten sin tilstedeværelse på mindre enn et tiår i den elektroniske lotteriverdenen, har Eurojackpot skilt seg ut for å tildele noen av de største lotteriene i Europa. Foruten den fantastiske lotterijackpotten, er dens gunstige odds utvilsomt en fremstående attraksjon.

Vis mer ...
EuroMillions

EuroMillions er et offline og online lotteri som spilles samtidig i ni europeiske land (Østerrike, Belgia, Frankrike, Irland, Luxembourg, Portugal, Spania, Sveits og Storbritannia). Trekningene finner sted to ganger hver uke; jackpotten er garantert aldri mindre enn €17 millioner og kan stige så høyt som €230 millioner. i tillegg kjører de ulike landene tilleggsspill hvor adgangen er begrenset til det aktuelle landet.

Vis mer ...
French Lotto

Den franske regjeringen driver dette lotteriet, som ble etablert på 1970-tallet. Siden 2018 har imidlertid halvparten blitt offentliggjort for å øke konkurransen. Topppremievinnere (matchende 5 + 1 tall) er garantert minimum to millioner euro. Hvis det ikke er noen vinnere, økes beløpet med én million euro, noe som resulterer i en jackpot som kan opptjenes for opptil 34 trekninger. Hvis det ikke er noen etterfølger etter disse 34 trekningene, fordeles de akkumulerte pengene mellom de lavere kategoriene som er oppført i neste trekning.

Vis mer ...
Germany Lotto

Tyskland Lotto er et av Europas største lotterier, selv om det har en lav pris. Lotteriet, også kjent som German Lotto 6Aus49, kan skilte med massive jackpotter, ti separate premienivåer og tre ekstra bonusspill, noe som gjør det til et verdensmesterlotteri. Seks av 49 er den bokstavelige oversettelsen av begrepet 6 aus 49. Et Supertall trekker etter at de vanlige seks tallene har matchet når enkeltpersoner spiller Tysklands lotto online. 

Vis mer ...

Hungary Lotto

EuroMillions
EuroMillions

EuroMillions

EuroMillions ble lansert tilbake i februar 2004 som et transnasjonalt lotteri, med den første trekningen den 13. samme måned. Spillet krever at spillere forutsi syv tall riktig for å vinne jackpotten. Fem av tallene som velges bør velges fra 1 til 50. De resterende to tallene, kalt lykkestjernetallene, velges fra en pool på kun 12 tall.

I dag holdes det vanligvis trekninger to ganger i uken, tirsdag og fredag kveld. Trekningene finner sted i Paris. For å delta må spillere kjøpe billetter online eller fra lisensierte butikker. Det er ingen begrensninger angående spillernes nasjonaliteter hvis spillerne er over 18 år.

EuroMillions
Powerball

Powerball

Powerball er det mest populære lotterispillet i USA, koordinert av en Multi-State Lottery Association. Den første trekningen av lotteriet var i april 1992. Trekningene ble tidligere holdt to ganger i uken i alle årene frem til 23. august 2021, da en tredje ukentlig trekning ble lagt til.

Minste Powerball jackpot er vanligvis $20 millioner. Vinnere har muligheten til å få utbetalt det aktuelle beløpet som et engangsbeløp eller i graderte avdrag. Engangsopsjonsbeløpet er generelt mindre enn annuitetsopsjonen på grunn av beskatning og tidsverdien av penger.

Powerball
Eurojackpot

Eurojackpot

Eurojackpot er et annet populært transnasjonalt europeisk lotteri som ble startet tilbake i mars 2012. Lotteriet tilbyr en minimums jackpot på €10 millioner, som kan rulle over opptil €90 millioner. Spillere må matche fem tall riktig fra en pool med 50 tall og to andre tilleggsvalg fra 10 tall. Lotteriet tilbyr også 12 premienivåer. Trekningene skjer kun én gang hver uke, holdt i Helsingfors, og vinnende lottokuponger vurderes i Danmark og Tyskland.

Eurojackpot
Mega millioner

Mega millioner

Mega Millions, tidligere kalt The Big Game, er et amerikansk lotterispill uten jurisdiksjonsbegrensninger – alle kan spille. Spillere kan kjøpe billetter online og følge trekningene via livestream. Mega million-trekningene skjer to ganger hver uke, holdt i WSB-TV-studioene i Atlanta, Georgia.

Minste jackpot som er annonsert for lotteriet, per 2017, er $40 millioner. Beløpet betales i graderte årlige avdrag som øker med 5 % hvert år. Vinneren beholder fortsatt retten til å be om engangsutbetalinger.

Mega millioner
Hvordan spille lotto online

Hvordan spille lotto online

Å spille lotto online er ganske enkelt. Det viktigste som spillere må vurdere før de kjøper en billett er deres kvalifisering. Nedenfor er hovedtrinnene du må følge.

Velg en lotteriside: Det første trinnet innebærer å velge en lotteriside. Det er mange alternativer å vurdere, noe som kan gjøre det litt utfordrende å bestemme seg. De fleste spillere baserer vanligvis sin avgjørelse på mengden jackpot som tilbys på spilletidspunktet. Spillere bør imidlertid også vurdere vinneroddsene for å maksimere vinnersjansene. Online lotto-spillere bør også gjøre due diligence for å sikre at lotterisiden de velger er legitim.

Velg lotterinummer: Neste trinn er å velge lotterinummer. På de fleste nettsteder er prosessen enkel og rask da den ikke innebærer å stå i kø, slik det vanligvis er ved kjøp hos en lokal leverandør. Spillere trenger bare å velge sine vinnende tall og bekrefte sine valg. Utvelgelsesprosessen kan variere litt på forskjellige lotterisider basert på brukergrensesnittet. Noen lottosider har umiddelbare tilfeldige valgmuligheter som spillere kan velge å bruke.

Kjøp billett: Når alt annet er gjort, kan spillere betale for sine lodd. Ulike lotterisider tilbyr mange forskjellige betalingsalternativer. Spillere kan velge hvilket betalingsalternativ som gir dem mest bekvemmelighet. Merk at enkelte betalingsalternativer kan pådra seg et transaksjonsgebyr. Når betalingen er vellykket, vil de kjøpte billettene være klare.

Følg lottotrekninger: Det siste trinnet innebærer å sjekke trekningene for å finne ut om de kjøpte billettene har vinnernummer. Spillere kan vinne hvis tallene de valgte samsvarer med tallene i trekningen. I de fleste tilfeller er det vanligvis flere andre premienivåer enn jackpotten.

Noe å merke seg er at spillere vanligvis har lov til å kjøpe så mange lottokuponger de vil, noe som kan bidra til å øke vinnersjansene. Feil gjort i nummervalg er vanligvis på bekostning av spilleren.

Hvordan spille lotto online
Betalingsmetoder på nettlotterier

Betalingsmetoder på nettlotterier

Som nevnt tidligere, kan spillere bruke mange betalingsalternativer for å kjøpe online lottokuponger. Noen av de vanligste er uthevet nedenfor.

Kredittkort

Kredittkort er blant de mest brukte betalingsalternativene. Å bruke kredittkort er så enkelt som å fylle inn kredittkortinformasjonen på lottosiden og godkjenne transaksjonen. I tillegg til enkel bruk, anses kredittkort også for å være ganske trygge. Et annet vanlig alternativ er debetkort, som fungerer på samme måte som kredittkort når du kjøper en lottokupong.

E-lommebøker

Nesten alle de store nettlotteriene aksepterer e-lommebokbetalinger i dag. E-lommebøker tilbyr flere fordeler da betalinger vanligvis er raske og trygge. De er også mer hensiktsmessige for å foreta små betalinger, noe som kommer godt med for billige nettlotterier. Noen av de store e-lommebokleverandørene tar heller ikke transaksjonsgebyrer på kjøpet.

Direkte bankoverføring

Lotto-spillere kan velge direkte bankoverføring. Dette er spesielt vanlig for spillere som kjøper store mengder lodd. Direkte bankoverføring kommer med fordelen av enklere verifisering og billettsikkerhet i tilfelle gevinst.

Betalingsmetoder på nettlotterier
Ekte og falske lotterier på nett

Ekte og falske lotterier på nett

Å skille mellom et ekte og et falskt lotteri kan være litt utfordrende. Imidlertid kan flere parametere brukes for å fastslå om et lotteriside er legitimt eller ikke. Her er noen faktorer som teller når man skal vurdere legitimiteten til et nettkasino.

  • Rykte: Omdømmet til et lotteri bør være den første tingen å vurdere. Spillere bør avstå fra å kjøpe lottolodd fra lotterier som har tvilsomt rykte. En måte å avgjøre omdømmet til en online lotto er ved å sjekke brukeranmeldelser.
  • Lisens: En annen enkel måte å skille mellom ekte og nettlotterier er ved å sjekke lisensieringsstatusen til lottoselskapet. Ekte lottoselskaper har vanligvis alle relevante lisenser og sertifiseringer fra styrende og regulerende organer.
  • Verifiserte vinnere:Ekte lotterier på nett har vanligvis bekreftede vinnere. Unnlatelse av å publisere bekreftede vinnere er vanligvis en indikasjon på at lotteriet er falskt.
  • Personlig erfaring: Personlig erfaring kan også hjelpe lotto-spillere til å skille mellom et ekte og falskt lotteri. En spiller som vinner et hvilket som helst premienivå og ikke mottar gevinstene uten legitim grunn, kan utelukke at nettlotteriet er falskt.
  • Sjekke en rangeringsside: En enkel og effektiv løsning er å sjekke pålitelige online lotterierangeringer. Våre rangeringer er basert på omfattende tester og forskning som kun inneholder ekte online lotterier.
Ekte og falske lotterier på nett
Hvordan rangerer vi nettlotterier?

Hvordan rangerer vi nettlotterier?

Flere funksjoner skiller seg ut ved rangering av nettlotterier. Her er hva vi ser på:

  • Samlet erfaring: Den generelle opplevelsen som en spiller kan forvente å få når han spiller lotto online er vanligvis en betydelig rangeringsfaktor. De topprangerte lotteriene tilbyr den beste brukeropplevelsen når det gjelder brukergrensesnitt og spilling.
  • Kundeservice: Kundeservice er ganske viktig i online lotto-sider. Topprangerte lotterier tilbyr profesjonell hjelp og verdi til spillere konsekvent. Jo mer tidsriktig og profesjonell kunderepresentantene ivaretar spillere, jo høyere rangering.
  • Vinnerodds: Noen rangeringer er basert på vinneroddsene. Lottosider har forskjellige vinnerodds uavhengig av jackpotstørrelsen. Det samme kan også indikere vinnerfrekvensene til lotteriet. Antall premienivåer påvirker også rangeringene.
  • Vilkår og betingelser: De beste lotteriene tilbyr spillere rimelige vilkår og betingelser. Vilkårene skal fungere til fordel for begge parter.
  • Betalingsalternativer: Topprangerte nettlotterier gir spillere flest betalingsalternativer. Det bidrar til å sikre enkelt og praktisk billettkjøp for alle spillere.
Hvordan rangerer vi nettlotterier?

Siste nytt

AusLotto: Den interessante lotterihistorien
2022-06-28

AusLotto: Den interessante lotterihistorien

Lotterifortellingen har en lang og berømt historie i Australia. Til tross for det har den 12 år gamle AusLottoGroup-æraen først nylig begynt. Utformingen av ALGMO Administrative System er smart med Lotto-spillere i tankene. AusLottoGroup-medlemskap gir unik rapportering, en personlig helpdesk og anbefalinger. Medlemskapet garanterer også gevinster og betalinger, blant annet fordeler til lotterispillere over hele verden.

Hvordan Internett endrer Lotterier
2022-06-21

Hvordan Internett endrer Lotterier

Verden beveger seg bort fra fysiske spillsteder og bringer handlingen ut på internett. Trenden gjelder også for lotterier. Mange lotterier stenger eller registrerer mye mindre køer ved sine fysiske utsalgssteder når folk kjøper billetter på nettet.

6 enkle måter å velge lotterinummer på
2022-06-14

6 enkle måter å velge lotterinummer på

Lotterier har blitt populært i dag. Dette er fordi spillere har en sjanse til å bli millionærer over natten med bare en enkelt billett. Men å treffe den store jackpotten er ikke en lett prestasjon siden spillerne må matche alle tallene. Så, elefanten i rommet er, hvordan velger spillere lottonummer? Vel, det er flere måter, som diskutert nedenfor.

Tips om å bruke lotterigevinster
2022-05-24

Tips om å bruke lotterigevinster

Å vinne i lotto kan være et livsendrende øyeblikk for alle der ute. Men hvis pengene ikke brukes fornuftig, kan lotteriet også være en kilde til elendighet. Så hvordan bør heldige vinnere bruke formuen sin? Vel, det er det denne artikkelen handler om. Finn ut noen av de avgjørende tipsene om å bruke lotterigevinster.