Beste Lotteri Lotteri 2022/2023

Et lotteri er en form for pengespill som er sterkt påvirket av tilfeldigheter. Dette spillet er veldig kjent over hele verden, siden lotterispillere har sjansen til å vinne en enorm sum penger. Sjansen for å vinne i lotto er imidlertid ekstremt lav, man kan bare håpe.

Akkurat som for andre gamblingformer, tilbyr tilbydere mange forskjellige muligheter når det kommer til å spille i lotto. Det er hundrevis av lotterier tilgjengelig på nett for både lokale og internasjonale markeder. Selvfølgelig er hvert lotteri unikt og de tilbyr spesifikke funksjoner. Hvis du leter etter en online lotto, her er noen av de beste alternativene der ute:

Beste Lotteri Lotteri 2022/2023
EuroMillions

EuroMillions er et offline og online lotteri som spilles samtidig i ni europeiske land (Østerrike, Belgia, Frankrike, Irland, Luxembourg, Portugal, Spania, Sveits og Storbritannia). Trekningene finner sted to ganger hver uke; jackpotten er garantert aldri mindre enn €17 millioner og kan stige så høyt som €230 millioner. i tillegg kjører de ulike landene tilleggsspill hvor adgangen er begrenset til det aktuelle landet.

Vis mer ...
EuroJackpot

Moderne lotterispillere har mange alternativer som kan se dem vinne stort. Spesielt Eurojackpot har snudd hodet av alle de riktige grunnene de siste årene. Det er ikke overraskende at spillere nå hopper på sjansen til å prøve Eurojackpot inline. Eurojackpot er uten tvil et av de yngste lotteriene i verden. Foruten sin tilstedeværelse på mindre enn et tiår i den elektroniske lotteriverdenen, har Eurojackpot skilt seg ut for å tildele noen av de største lotteriene i Europa. Foruten den fantastiske lotterijackpotten, er dens gunstige odds utvilsomt en fremstående attraksjon.

Vis mer ...
Powerball

Et av de største lotteriene i dag er Powerball, tidligere kjent som Lotto America. Lotteriet drives av en ideell organisasjon som består av flere amerikanske selskaper og lobbyister som jobber under én paraply kalt Multi-State Lottery Association (MUSL). Powerball er tilgjengelig i 45 stater i USA og District of Columbia, De amerikanske jomfruøyene og Puerto Rico. 

Vis mer ...
Mega Millions

I denne Mega Millions-lotteriguiden kan du finne ut alt om spill på et av de største lotteriene i USA. Den største Mega Millions-gevinsten var hele 1,537 milliarder dollar. Til å begynne med er Mega Millions et online lotteri tilgjengelig for spillere i 45 stater i USA sammen med District of Columbia og De amerikanske jomfruøyene. Dessverre er for øyeblikket ikke Mega Millions tilgjengelig i fem stater; Alabama, Hawaii, Alaska, Utah og Nevada.

Vis mer ...
Lotto 6/49

Lotto 6/49 er ett av 3 nasjonale lotterispill i Canada. Det er interprovinsielt og er registrert av Interprovincial Lottery Corporation. Da det først ble introdusert, startet det en revolusjon av lotteriet i Canada; fordi det tillot spilleren å velge tallene de ønsket, begynte de forhåndstrykte lottokupongene sakte å forsvinne. 

Vis mer ...
Joker

Joker er et populært og spennende lotteri, tilgjengelig i forskjellige land over hele Europa. Det er et kjent og høyt elsket spill som har eksistert i mange år. Tre slike land som i dag har Joker-lotteriet er Ungarn, Romania og Danmark. Spillerne velger 5 tall og et sjette "Joker"-nummer å spille. Jackpotter kan være enorme – premien fortsetter å rulle over til det er en vinner. Takket være utviklingen innen online lotterispill, kan du kjøpe lodd for å spille Joker online for Ungarn, Romania og Danmark Joker-spillene fra en rekke nettressurser, som multilotto.net, thelotter.com og danskelotto.com. 

Vis mer ...
Mega Sena

Mega-Sena er rangert som det største lotteriet i Brasil. Kasinoet har vært i drift i mer enn to tiår under ledelse av Caixa Economica Federal Bank. Til tross for at de er basert i Brasil, lar lotteriet spillere fra hele verden prøve lykken. Det er mulig gjennom kjøp av lodd på nett. Lotteriet tiltrekker seg mange tippere, og av gode grunner, som vil bli fremhevet i denne artikkelen.

Vis mer ...
La Primitiva

La Primitive, som betyr "The Primitive", er sannsynligvis det eldste lotteriet i verden som går så langt tilbake som 1763. Det er en fast favoritt blant spanske borgere og spillere fra hele verden med sine to-ukentlige trekninger. Den har en garantert jackpot på 3 millioner euro som i virkeligheten viser seg å være høyere enn dette på grunn av dens ubegrensede omsetninger uten grense for jackpotten. 

Vis mer ...

10e Lotto

Hvordan spille lotto online
Hvordan spille lotto online

Hvordan spille lotto online

Å spille lotto online er ganske enkelt. Det viktigste som spillere må vurdere før de kjøper en billett er deres kvalifisering. Nedenfor er hovedtrinnene du må følge.

Velg den beste lotterisiden

Det første trinnet innebærer å velge en lotteriside. Det er mange alternativer å vurdere, noe som kan gjøre det litt utfordrende å bestemme seg.

De fleste spillere baserer vanligvis sin avgjørelse på mengden jackpot som tilbys på spilletidspunktet. Spillere bør imidlertid også vurdere vinneroddsene for å maksimere vinnersjansene. Online lotto-spillere bør også gjøre due diligence for å sikre at lotterisiden de velger er legitim.

Velg riktige lotterinummer

Neste trinn er å velge lotterinummer. På de fleste nettsteder er prosessen enkel og rask da den ikke innebærer å stå i kø, slik det vanligvis er ved kjøp hos en lokal leverandør. Spillere trenger bare å velge sine vinnende tall og bekrefte sine valg.

Utvelgelsesprosessen kan variere litt på forskjellige lotterisider basert på brukergrensesnittet. Noen lottosider har umiddelbare tilfeldige valgmuligheter som spillere kan velge å bruke. Gjelder også kalkulatorer for lotteri på nett for din lotterireise. Dette tipset vil hjelpe deg å velge de riktige tallene.

Kjøp en lottokupong

Når alt annet er gjort, kan spillere betale for sine lottokuponger. Ulike lotterisider tilbyr mange forskjellige betalingsalternativer. Spillere kan velge hvilket betalingsalternativ som gir dem mest bekvemmelighet. Merk at enkelte betalingsalternativer kan pådra seg et transaksjonsgebyr. Når betalingen er vellykket, vil de kjøpte billettene være klare.

Følg lottotrekninger

Det siste trinnet innebærer sjekke trekningene for å finne ut om de kjøpte billettene har vinnernummer. Spillere kan vinne hvis tallene de valgte samsvarer med tallene i trekningen. I de fleste tilfeller er det vanligvis flere andre premienivåer enn jackpotten.

Noe å merke seg er at spillere vanligvis har lov til å kjøpe så mange lottokuponger de vil, noe som kan bidra til å øke vinnersjansene. Feil gjort i nummervalg er vanligvis på bekostning av spilleren.

Hvordan spille lotto online
EuroMillions

EuroMillions

EuroMillions ble lansert tilbake i februar 2004 som et transnasjonalt lotteri, med den første trekningen den 13. samme måned. Spillet krever at spillere forutsi syv tall riktig for å vinne jackpotten. Fem av tallene som velges bør velges fra 1 til 50. De resterende to tallene, kalt lykkestjernetallene, velges fra en pool på kun 12 tall.

I dag holdes det vanligvis trekninger to ganger i uken, tirsdag og fredag kveld. Trekningene finner sted i Paris. For å delta må spillere kjøpe billetter online eller fra lisensierte butikker. Det er ingen begrensninger angående spillernes nasjonalitet dersom spillerne er over 18 år.

EuroMillions
Powerball

Powerball

Powerball er det mest populære lotterispillet i USA, koordinert av en Multi-State Lottery Association. Den første trekningen av lotteriet var i april 1992. Trekningene ble tidligere holdt to ganger i uken i alle årene frem til 23. august 2021, da en tredje ukentlig trekning ble lagt til.

Minste Powerball jackpot er vanligvis $20 millioner. Vinnere har muligheten til å få utbetalt det aktuelle beløpet som et engangsbeløp eller i graderte avdrag. Engangsopsjonsbeløpet er vanligvis mindre enn livrenteopsjonen på grunn av beskatning og tidsverdien av penger.

Powerball
Eurojackpot

Eurojackpot

Eurojackpot er et annet populært transnasjonalt europeisk lotteri som ble startet tilbake i mars 2012. Lotteriet tilbyr en minimum jackpot på €10 millioner, som kan rulle over opptil €90 millioner.

Spillere må matche fem tall riktig fra en pool med 50 tall og to andre tilleggsvalg fra 10 tall. Lotteriet tilbyr også 12 premienivåer. Trekningene skjer kun én gang hver uke, holdt i Helsingfors, og vinnende lodd vurderes i Danmark og Tyskland.

Eurojackpot
Mega millioner

Mega millioner

Mega Millions, tidligere kalt The Big Game, er et amerikansk lotterispill uten jurisdiksjonsbegrensninger – alle kan spille. Spillere kan kjøpe billetter online og følge trekningene via livestream. Mega million-trekningene skjer to ganger hver uke, holdt i WSB-TV-studioene i Atlanta, Georgia.

Minste jackpot som er annonsert for lotteriet, per 2017, er $40 millioner. Beløpet betales i graderte årlige avdrag som øker med 5 % hvert år. Vinneren beholder fortsatt retten til å be om engangsutbetalinger.

Mega millioner
Betalingsmetoder på nettlotterier

Betalingsmetoder på nettlotterier

Som nevnt tidligere, kan spillere bruke mange betalingsalternativer for å kjøpe online lottokuponger. Noen av de vanligste er uthevet nedenfor.

Kredittkort

Kredittkort er blant de mest brukte betalingsalternativene. Å bruke kredittkort er så enkelt som å fylle inn kredittkortinformasjonen på lottosiden og godkjenne transaksjonen. I tillegg til enkel bruk, anses kredittkort også for å være ganske trygge. Et annet vanlig alternativ er debetkort, som fungerer på samme måte som kredittkort når du kjøper en lottokupong.

E-lommebøker

Nesten alle de store nettlotteriene aksepterer e-lommebokbetalinger i dag. E-lommebøker tilbyr flere fordeler da betalinger vanligvis er raske og trygge. De er også mer hensiktsmessige for å foreta små betalinger, noe som kommer godt med for billige nettlotterier. Noen av de store e-lommebokleverandørene tar heller ikke transaksjonsgebyrer på kjøpet.

Direkte bankoverføring

Lotto-spillere kan velge direkte bankoverføring. Dette er spesielt vanlig for spillere som kjøper store mengder lodd. Direkte bankoverføring kommer med fordelen av enklere verifisering og billettsikkerhet i tilfelle gevinst.

Betalingsmetoder på nettlotterier
Ekte og falske nettlotterier

Ekte og falske nettlotterier

Å skille mellom et ekte og et falskt lotteri kan være litt utfordrende. Imidlertid kan flere parametere brukes for å fastslå om et lotteriside er legitimt eller ikke. Her er noen faktorer som teller når man skal vurdere legitimiteten til et nettkasino.

  • Rykte: Omdømmet til et lotteri bør være den første tingen å vurdere. Spillere bør avstå fra å kjøpe lottolodd fra lotterier som har tvilsomt rykte. En måte å avgjøre omdømmet til en online lotto er ved å sjekke brukeranmeldelser.
  • Lisens: En annen enkel måte å skille mellom ekte og nettlotterier på er å sjekke lisensstatusen til lottoselskapet. Ekte lottoselskaper har vanligvis alle relevante lisenser og sertifiseringer fra styrende og regulerende organer.
  • Verifiserte vinnere:Ekte lotterier på nett har vanligvis bekreftede vinnere. Unnlatelse av å publisere bekreftede vinnere er vanligvis en indikasjon på at lotteriet er falskt.
  • Personlig erfaring: Personlig erfaring kan også hjelpe lotto-spillere til å skille mellom et ekte og falskt lotteri. En spiller som vinner et hvilket som helst premienivå og ikke mottar gevinstene uten legitim grunn, kan utelukke at nettlotteriet er falskt.
  • Sjekke en rangeringsside: En enkel og effektiv løsning er å sjekke pålitelige online lotterierangeringer. Våre rangeringer er basert på omfattende tester og forskning som kun inneholder ekte online lotterier.
Ekte og falske nettlotterier
Hvordan rangerer vi nettlotterier?

Hvordan rangerer vi nettlotterier?

Flere funksjoner skiller seg ut ved rangering av lotterier på nett. Her er hva vi ser på:

  • Samlet erfaring: Den generelle opplevelsen som en spiller kan forvente å få når han spiller lotto online er vanligvis en betydelig rangeringsfaktor. De topprangerte lotteriene tilbyr den beste brukeropplevelsen når det gjelder brukergrensesnitt og spilling.
  • Kundeservice: Kundeservice er ganske viktig i online lotto-sider. Topprangerte lotterier tilbyr profesjonell hjelp og verdi til spillere konsekvent. Jo mer tidsriktig og profesjonell kunderepresentantene ivaretar spillere, jo høyere rangering.
  • Vinnerodds: Noen rangeringer er basert på vinneroddsene. Lotto-sider har forskjellige vinnerodds uavhengig av jackpotstørrelsen. Det samme kan også indikere vinnerfrekvensene til lotteriet. Antall premienivåer påvirker også rangeringene.
  • Vilkår og betingelser: De beste lotteriene tilbyr spillere rimelige vilkår og betingelser. Vilkårene skal fungere til fordel for begge parter.
  • Betalingsalternativer: Topprangerte nettlotterier gir spillere flest betalingsalternativer. Det bidrar til å sikre enkelt og praktisk billettkjøp for alle spillere.
Hvordan rangerer vi nettlotterier?

Siste nytt

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever
2022-11-22

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever

En heldig vinner har ennå ikke gjort krav på 1,3 milliarder dollar Mega Millions lotteri jackpot i august. Lotto-overvåkere venter på å se hvem som vant premien. Inntil da har selve volumet av premiens verdi vekket fornyet interesse for å kjøpe lodd globalt. Som det beste for en krone eller to, tiltrekker store lotteripremier millioner av forbrukere som kjøper lodd hver uke. Enorme rekordstore jackpotter samler seg når spillere kjøper billetter, men ingen vinner. 

6 interessante fakta om lotterier
2022-11-15

6 interessante fakta om lotterier

Enten man er en pragmatiker som aldri ville vurdert å spille lotto eller en håpefull person som drømmer om å bli rik over natten, er et sta faktum at lotteriet er et fengslende beist, og det store antallet mennesker som går inn på lottosider sier alt. 

Lotterivinnere spiller som profesjonelle
2022-11-08

Lotterivinnere spiller som profesjonelle

Å vinne jackpotten er en lang sjanse, men oddsen stopper ikke hyppige lotterispillere fra å ta sjansen. Faktisk øker billettsalget hvert år. Med mer penger som går til offentlige arbeiderprosjekter, utdanning og veldedige organisasjoner, er det å kjøpe en billett som å donere til en verdig sak. Ettersom premiene vokser eksponentielt i verdi, finner lotterispillere ut måter å forbedre oddsen på. 

Lotteribilletter: Hvor går inntektene?
2022-10-11

Lotteribilletter: Hvor går inntektene?

Å bruke loddinntekter handler ikke bare om å betale ut gevinster, i motsetning til hva mange tror; det går langt utover akkurat det. For eksempel, sjelden tenker lotteri-entusiaster på eldresentre i Pennsylvania, klasserommene på offentlige skoler i Florida eller stiene i Colorado.