Beste TattsLotto Lotteri 2022

TattsLotto er Australias viktigste ukentlige lotterispill, men det blir referert til med forskjellige navn i forskjellige deler av landet. I New South Wales, South Australia og Western Australia kalles det Saturday Lotto. I Queensland er det kjent som Gold Lotto. Det har utmerkelsen til å være det første lotteriet i Australia som bruker den europeiske stilen med lotterispill. Trekningene finner sted hver lørdag og sendes på ulike TV-stasjoner over hele landet, selv om de har flyttet seg fra mainstream-kringkasterne til de mindre, lokale stasjonene.

De som ønsker å kjøpe billetter til TattsLotto personlig kan henvende seg til en av de autoriserte forhandlerne. Disse kan kjøpes med kontanter, debetkort, kredittkort eller en av de nye mobilbetalingsappene, avhengig av hvilken type betalingsmåte forhandleren godtar. Alternativet er å registrere seg på nettsiden til TattsLotto og kjøpe billetter online.

Beste TattsLotto Lotteri 2022
Hvor kan du kjøpe billetter til TattsLotto
Hvor kan du kjøpe billetter til TattsLotto

Hvor kan du kjøpe billetter til TattsLotto

Kjøp av lodd til lotteriet på nett gir kjøperen flere muligheter når det kommer til hvordan han skal betale. Spillere kan sette inn penger til sin nettkonto med bankoverføring, debet- eller kredittkort. Spillere kan også bruke BPAY-systemet eller PayPal. De som er bosatt utenfor Australia må være klar over at noen av betalingsmåtene kun er tilgjengelige for de som bor i Australia, selv om noen kan brukes av innbyggere i New Zealand til å kjøpe billetter til TattsLotto.

Hvor kan du kjøpe billetter til TattsLotto
Historien om TattsLotto

Historien om TattsLotto

TattsLotto er ikke et nyere lotteri, etter å ha startet livet i 1972, da den første trekningen ble sendt på TV. Det eies av Tatts Group og i 2016 flyttet det til merkenavnet 'The Lott'. Opprinnelig ble det opprettet av regjeringen i delstaten Victoria, med sikte på å skaffe ytterligere midler til helsetjenestene. Topppremien som ble tilbudt i den første trekningen var $50 000 AUD. Med årene har premiene vokst.

I løpet av årene som fulgte, vokste lotteriet i popularitet og spredte seg til de andre statene og territoriene, om enn med variasjonen i navn som vi allerede har nevnt. Naturligvis ble ikke online lotteriversjonen blitt til på flere tiår.

Historien om TattsLotto
Er TattsLotto lovlig?

Er TattsLotto lovlig?

Det er lovlig å spille lotto i Australia. Det er forskrifter som regulerer både online og offline lotterier. Alle operatører må ha en lisens som er utstedt via staten eller territoriet de ønsker å operere i. Dette tillater operatøren å selge billetter både online og via forhandlere. TattsLotto er tilgjengelig for spillere over hele landet, men det finnes også andre operatører som tilbyr lotteritjenester. Det er både nasjonale og statlige lover som regulerer gamblingaktiviteter, og disse dekker også lotteritjenester.

Selv private lotterier må skaffe de riktige lisensene fra statene de ønsker å operere i før de får lov til å selge lodd til publikum. Hver stat vil ha forskjellig lovgivning og kriterier som selskapene må søke med før de vil få konsesjon.

Er TattsLotto lovlig?
Hvordan spille TattsLotto

Hvordan spille TattsLotto

Spillet består av en tønne som har 45 tall i seg. Trekningen vil trekke ut seks hovednummer og ytterligere to tilleggstall. Spilleren må velge seks tall mellom 1 og 45, men de har muligheten til å velge sine egne tall eller la lotteridatamaskinen tilfeldig generere seks tall for dem. Dette kalles Quick Pick-oppføringen. Spillere har også muligheten til å spille TattsLotto i blokker med 12, 18, 24, 36 kamper og så videre.

Det er seks "divisjoner" for gevinster på TattsLotto. Divisjon 1 er der spilleren har spådd de seks riktige tallene riktig. Dette kan betale ut alt mellom 1 og 20 millioner australske dollar. Noen "megatrekk" har imidlertid tilbudt en jackpot på 30 millioner australske dollar, eller enda mer.

Hvordan spille TattsLotto
Hva er oddsen for å vinne TattsLotto

Hva er oddsen for å vinne TattsLotto

Oddsen for å vinne en premie på TattsLotto varierer voldsomt. Førstedivisjonsoddsen for å få alle seks hovedtallene riktige er 8 145 060:1. I andre divisjon må spilleren få fem av hovedtrekningsnumrene riktige, pluss enten ett eller to av tilleggstallene. Oddsen for en premie på dette nivået er 678 755:1. Den tredje divisjonen krever at du gjetter riktig fem av tallene fra hovedtrekningen. Oddsen for å få dette riktig er 36 689:1.

En fjerdedivisjonspremie, hvor spilleren må gjette riktig fire av tallene som vises i hovedtrekningen har odds på 733:1. En femtedivisjonspremie på tre riktige tall fra hovedtallene pluss enten ett eller to av tilleggstallene har oddsen 297:1. Sjettedivisjonspremien tilbys for 3 tall fra hovedtrekningen og har en odds på 45:1.

Hva er oddsen for å vinne TattsLotto
Utbetalingsmuligheter hvis du vinner TattsLotto

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner TattsLotto

De som kjøper en billett på nett vil få premiene utbetalt til nettkontoen sin. For de store premiene kan det ta to uker før de blir betalt inn på kontoen. Alle de mindre premiene betales inn på kontoen dagen etter at trekningen har funnet sted. Spilleren kan deretter ta ut pengene til bankkontoen sin.

Hvis en spiller har kjøpt en billett personlig i en butikk, kan de hente noen av premiene i butikken. Dette vil variere i henhold til territoriet spilleren befinner seg i. I noen stater kan en premie på opptil $5000 utbetales av forhandleren. For større premier må vinneren enten kreve premien i posten eller gå personlig til et av operatørens kontorer. Forhandleren kan levere et kravskjema som spilleren kan ta med seg. Her er en liste over mest populære betalingsalternativer når du spiller TattsLotto.

Hente en premie via hovedkontoret

Spillere bør være klar over at kontorene vanligvis bare er åpne fra 8.30 til 16.30 på hverdager hvis de skal dit personlig. Hvis de gjør krav på posten, må skjemaet fylles ut og sendes inn sammen med den originale vinnerloddet. De nettlotterioperatører anbefaler at dette sendes med postforsendelse slik at det kan spores.

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner TattsLotto
Tips og triks for å spille TattsLotto

Tips og triks for å spille TattsLotto

Som med alle lotterier av denne art, er det et sjansespill. Sjansen for at en kombinasjon av seks tall trekkes er den samme som enhver annen kombinasjon. Dette betyr at det egentlig ikke spiller noen rolle hvilken kombinasjon en spiller velger, oddsen for å få en premie i en bestemt divisjon forblir den samme. Noen strateger anbefaler å holde øye med tallene som trekkes, slik at du kan velge tall som ikke har dukket opp på en stund. Imidlertid er det fortsatt ren flaks hvis du velg de riktige tallene.

Noen spillere vil holde seg til de samme tallene for hver trekning, mens andre vil velge forskjellige tall hver gang. Begge disse strategiene gir de samme vinnersjansene, men det er et par ting en spiller kan gjøre hvis de vil sikre at de har et godt utvalg av tall.

Det første er å unngå mønstre av tall. Prøv å unngå å velge alle oddetall eller partall. Unngå tall som bare er fra de lave eller høye delene. I en tilfeldig trekning vil tallene som kommer ut være akkurat det – tilfeldige.

Tips og triks for å spille TattsLotto