Bonus Draws

Bonustrekninger gjør nettlotteriet morsommere. Det er mulig å vinne enda mer med bonustrekninger gjennom to typer lodd: jackpot og skrapelodd. Det er mange skrapelodd-bonustrekninger. Hvert skrapelodd inneholder et hemmelig nummer som spilleren må legge inn på sin online lotterikonto for å delta i trekningen.

Med noen lottosider må spillere skanne billettens QR-kode ved hjelp av en app. En skrapebonustrekning gir spillerne en ny sjanse til å vinne. Kravene for hver bonustrekning avgjør hvilke skrapelodder som er kvalifisert for deltagelse.

Bonus Draws
Alt du trenger å vite om lotteribonustrekninger

Alt du trenger å vite om lotteribonustrekninger

For å bruke jackpotbilletter, bør tippere først åpne en konto med de beste bonuslotteriene. Vanligvis deltar deltakerne i jackpot-bonustrekningen gjennom en mobilapp levert av lotteriet. Legitime lotteriapper kan lastes ned i Google Play og App Store.

Ikke-vinnende og vinnende billetter som oppfyller betingelsene for jackpot-bonustrekningen er kvalifisert til å delta. Det er avgjørende å spille jackpotspillet før du sender inn en billett for validering. Nye spillere bør vite at verken lotteriets mobilapp eller nettsiden bestemmer vinnerstatusen til et lodd. De bør vente på at vinnerne blir annonsert etter trekningene.

Alt du trenger å vite om lotteribonustrekninger
Hvordan bruke bonustrekninger: Hvordan lages vinnere?

Hvordan bruke bonustrekninger: Hvordan lages vinnere?

Etter å ha kjøpt lodd til lotterier med bonustrekninger, er det ingen bedre følelse enn at en spiller finner ut om de har vunnet. Men hvordan blir vinnerne valgt ut? Det er utrolig hvor mye som skjer bak kulissene. Vanligvis har alle billetter samme odds for å vinne.

Men lotteribonustrekninger utføres for å velge vinnende tall for et bestemt lottospill. Det er forskjellige premienivåer basert på vinnertallene. De fleste statlige lotterier kringkaster sine direkte tegninger på lokale TV-stasjoner eller noen ganger gjennom nettstedet deres.

Hvordan bruke bonustrekninger: Hvordan lages vinnere?
Forstå lottotrekningsmaskiner

Forstå lottotrekningsmaskiner

Deltakere i lotterier med bonustrekninger har bare én jobb: å kjøpe lodd og vente på utfallet. Lotteriautomatene følger visse sikkerhetsprotokoller designet for rettferdighet og tilfeldighet ved loddtrekningen. Uavhengig av type lotteri, blir vinnere valgt tilfeldig i en gjennomsiktig prosess som sendes slik at publikum kan se.

Spillere får se trekningsautomatene som blander tallene og det ultimate utvalget. Det finnes to typer maskiner for tegning online lotteri bonuser, nemlig gravitasjonsplukking og luftblanding.

1. Gravity Pick Machine

Det er en populær lotterimaskin som er mest kjent for førsteklasses sikkerhet og rettferdighet. Fremtredende lotterier som Powerball, EuroMillions og Mega Millions bruker gravitasjonsvalg for å lage tegninger. Maskinen har spinnende padler som roterer i motsatte retninger. Gummikulene faller fra gjennomsiktige rør og faller ned i blandekammeret.

Arbeidet med åreårene er å blande ballene når de nødvendige tallene passerer gjennom den nederste på en gang. En optisk sensor sporer dem og slipper ut riktig antall baller mens seerne ser handlingen.

2. Luftblandingsmaskin

Maskinen brukes ofte i SuperEnalotto, EuroJackpot, Pick 3 og Pick 4-spill. Den har et kammer fullt av ping-pongballer som drives frem av en vifte innebygd i bunnen. Disse ballene har samme størrelse og vekt. Vinnende baller forlater kammeret og skyves inn i et brett.

En loddtrekning kan skje på få minutter. For at tegningen skal være 100 % rettferdig, innebærer prosessen mye forarbeid. Det betyr at noen forhåndstegninger må gjøres. De ansvarlige er ansvarlige for at hvert billettnummer har lik sjanse til å vinne. Dette er spesielt viktig for de som kjøper billetter på nett.

Heldigvis har noen nettplattformer gjort ting enklere for lotto-fans. De kjøper lottokuponger på vegne av kunder og skanner dem gjennom nettkontoer. Deretter sender de resultater, vinnervarsler og innskuddsdetaljer til spillerens konto.

Selv om det ikke finnes noen programvare for å forutsi et vinnende tall, kan spillere øke sjansene for å vinne ved å velge uvanlige tall, kjøpe flere billetter og spille de riktige spillene.

Forstå lottotrekningsmaskiner
Forstå vilkår og betingelser for bonustrekninger

Forstå vilkår og betingelser for bonustrekninger

Lotterier med bonustrekninger har omsetningskrav for å hindre misbruk av bonuskoder av spillere. For å være kvalifisert for en bonustrekning, må deltakerne bruke opt-in-alternativet på lotterisiden etter å ha åpnet en konto. Når du krever en bonus, er gratispengene kun tilgjengelig for spill og kan ikke konverteres til ekte penger umiddelbart.

Denne bonusen settes vanligvis inn i en egen lommebok med noen omsetningsbetingelser som må oppfylles. Mange nybegynnere har problemer med å forstå disse begrepene. Enkelt sagt er en innsatsbetingelse et beløp, vanligvis et multiplum av bonusgevinstene og innskuddet, som må omsettes før du gjør et uttak.

Omsetningskrav er uunngåelige med mindre spilleren ønsker å gi avkall på bonustrekningen. Selv om de begrenser spillerens mulighet til å ta ut, kan den potensielle bonusen øke bankrollen enormt. Dette betyr flere sjanser til å vinne og prøve nye lottospill gratis.

De beste bonustrekningslotteriene velges tilfeldig med programvare som vanligvis verifiseres av et anerkjent gamblingorgan. Slik programvare bruker en tilfeldig tallgenerator eller RNG for å velge en vinnende kombinasjon av lodd.

Forstå vilkår og betingelser for bonustrekninger
Hvilke lotterier tilbyr bonustrekninger?

Hvilke lotterier tilbyr bonustrekninger?

Dusinvis av lotteribonustrekninger gjennomføres av eksterne dommere, vanligvis to ganger i uken. Mindre trekninger kan annonseres daglig. Hver vinnende billett har rett til hele den annonserte premien. Å kjøpe flere billetter gir større sjanse for å vinne enn en enkeltbillett. Her er en oversikt over de største lotteriene i verden og hvordan de trekkes.

Hvilke lotterier tilbyr bonustrekninger?
Mega millioner

Mega millioner

Mega millioner trekninger gjennomføres tirsdag og fredag kveld i Atlant-Based WSB-TV studio. Spillet innebærer å velge 5 hvite baller fra et sett med 70 og en ekstra Gold Mega Ball fra et annet sett med 25. Seks matchende tall på en billett vinner en jackpot.

Sikkerhet er grunnleggende for hver trekning, derfor er lotteriautomatene sikret på trygge steder som bare funksjonærer har tilgang til. Dessuten er maskinene tilfeldig valgt og sertifisert av Mega Millions-koordinatorer i nærvær av en uavhengig revisor. Dette for å sikre 100 % tilfeldighet og at hvert billettnummer har lik sjanse til å vinne.

En Mega Millions-trekning involverer to forskjellige maskiner med unike sett med baller. Den ene maskinen velger hvite vinnende baller mens den andre velger en Gold Mega Ball. I tillegg blir hver pre-draw-økt tatt opp på video, og tar omtrent 3 timer.

Mega millioner
Powerball

Powerball

Powerball vinnerne annonseres onsdag og lørdag kveld. Direkte tegninger som finner sted i Universal Studios i Orlando, Florida, sendes direkte på TV og online og annonseres senere i avisene. Hver trekning garanterer ikke en jackpotgevinst.

Det blir en ny trekning hvis ingen velger alle de seks vinnende tallene, så jackpotten ruller over. Når jackpotverdiene stiger, blir det flere kjøp av billetter, slik at flere og flere kombinasjoner av tall selges. Sannsynligheten for at en trekning ikke ender med en vinner avtar over tid.

Powerball-jackpotten starter normalt på $40 millioner, og vokser med $10 og mer etter hver ikke-vinnende trekning. Premien kan nå hundrevis av millioner som det historiske Powerball-lotteriet i 2016 som nådde over 1,5 millioner dollar. I tillegg til jackpotpremien deles det også ut pengepremier, fra $4 til $2 millioner.

Premieverdien er basert på hvor mange tall en spiller gjetter riktig. Bare et visst antall vinnere kan tildeles i hver trekning.

I Powerball må spillerne matche fem hvite baller og en rød ball med det vinnende utvalget. Derfor brukes to loddtrekningsautomater i hver trekning. Dette er gravitasjonsmaskiner som trekker lykketall i løpet av få minutter etter en grundig pre-tegningsprosedyre.

Powerball
Den britiske lottotrekningen

Den britiske lottotrekningen

Drevet av Camelot Group, er UK National Lottery lisensiert av National Lottery Commission. Akkurat som populære lotterier i USA, blir UK Lotto overvåket av en tredjepartsrevisor for å verifisere rettferdighet.

En av trekningsfunksjonærene fra Camelot Group bestiller når en ny trekning starter og ser til at alt går bra. Videre må National Lottery Compliance-teamet være tilstede under onsdag, fredag og lørdag trekninger.

UK Lotto-trekningen bruker 13 automater som velges tilfeldig når prosessen skal skje. Hver maskin er merket forskjellig. De seks første navnene er avledet fra King Arthur-legenden, dvs. Arthur, Galahad, Merlin, Guinevere, Vyvyan og Lancelot. Resten av maskinene bærer edelstensnavn, som hver symboliserer noe unikt.

Trekkmaskiner og ballsett er sikret etter tegningene og videre tilgang er svært begrenset. Før uavgjort må imidlertid forseglingen sjekkes for eventuell tukling. Maskinene testes jevnlig av det nasjonale målekontoret.

Den britiske lottotrekningen
Cash4Life trekker

Cash4Life trekker

Cash4Life er et multi-state lotteri med en potensiell gevinst på $1000 per dag, i en levetid (minimum 20 år). I en annen alternativ premie mottar vinneren $1000 hver uke for livet. Cash4Life-trekninger skjer hver dag kl. 21.00 EST i New Jersey. En enkeltbillett koster $2 og alle interesserte spillere må kjøpe før kl. 20.45 EST.

Det er to måter å spille på: Spillere kan velge tall selv på en lønnsslipp eller la datamaskinen velge for dem. En vinnende kombinasjon må ha 5 samsvarende tall mellom 1 og 60, pluss et Cash Ball-nummer mellom 1 og 4.

Tegninger gjøres med sertifisert tilfeldig tallgeneratorprogramvare. Cash4Life jackpotvinnere blir varslet via e-post. Premier under $599,50 krediteres spillernes bankkontoer. Enhver premie utover dette bør kreves ved delstatslotteriet i New Jersey.

Cash4Life trekker
Eurojackpot trekninger

Eurojackpot trekninger

Eurojackpot er et europeisk lotteri med en potensiell premie på opptil €90 millioner. Én billett koster €2 og hvert spill består av fem tall i området 1-50. Ytterligere to euronummer mellom 1 og 10 er nødvendig for å fullføre en vinnende kombinasjon. De fleste spillere får tilgang til Eurojackpot via mobilappen.

Trekningen av Eurojackpot skjer i Helsingfors hver fredag kl. 20.00 og Finland kl. 21.00 italiensk tid. Spillet starter kl. 06.00 og stenger kl. 23.00 hver kveld. Spillere som bruker Eurojackpot-appen kan se trekninger som blir direktestreamet. Begivenhetene vises også i offisielle bulletiner fra europeiske og italienske spillplattformer.

Eurojackpot trekninger
Ansvarlig pengespill på lotterier

Ansvarlig pengespill på lotterier

Det er vanskelig for en gambler å innrømme at de har et spilleproblem. I utgangspunktet avviser de inntil alvorlige konsekvenser dukker opp. Noen spillere blir til og med irriterte når noen stiller spørsmål ved deres spillevaner. Den avhengige personen kan gjøre alt for å skjule kampene sine for sine kjære. Det som er bra er at det er mange måter å overvinne spilleavhengighet på.

Egenomsorg er et viktig skritt for ansvarlig gambling. Det er avgjørende for lotterispillere å ta vare på seg selv fordi mental utmattelse er reell. Å sette en pause kan bidra til å beholde kontrollen. Det er godt å slappe av etter en lang periode med å spille lottospill online. Jogging, sosialt samvær og gåing kan få en til å føle seg bedre.

Å søke profesjonell støtte er sannsynligvis det modigste trekket en tipper kan gjøre etter å ha innsett at de har krysset noen grenser. Det ville være mer nyttig å snakke med noen som ikke dømmer spillere som en profesjonell rådgiver eller finansiell rådgiver. Å snakke om følelsesmessige og økonomiske byrder viser seg å være nyttig for å lindre stress.

Før du kjøper et lodd, bør spillere kjenne sine grenser og være villige til å akseptere tap. Å minimere nivået av involvering er nøkkelen til å holde seg til det fastsatte budsjettet. Et bestemt budsjett gir et klart veikart for økonomi og hvor stor andel av inntekten som skal gå til lodd. Å tenke rett hjelper også til å takle et spilleproblem.

Man bør ta kontroll over tankene sine slik at de kan stoppe trangen når de har lyst til å satse på feil tidspunkt. Ansvarlige spillere har disse oppfatningene til felles:

  • Det er ikke mulig å forutsi utfallet av et lotterispill
  • Ingen maskin forfaller til utbetalinger
  • Odds er ikke i noens favør
  • Huset vil alltid ha et forsprang på spillere
  • Ingen seier skyldes
  • Ingen spesifikk maskin kan øke ens odds
  • En heldig farget jockey er en myte
  • Å ha på seg visse klær eller lykkebringer fungerer ikke
Ansvarlig pengespill på lotterier