Beste SuperLotto Lotteri 2022

SuperLotto er et populært lotteri på nett som finner sted i California. Det er to trekninger hver uke onsdag og lørdag kveld. De starter vanligvis like før 20:00 PT. Spillere må kjøpe billetten sin før 19:45 for å være kvalifisert. Dette er grensepunktet for hver trekning. De siste årene har folk valgt å spille SuperLotto online på grunn av den ekstra bekvemmeligheten. Imidlertid liker et betydelig antall tippere fortsatt å få dem fra murstein- og mørtelforhandlere.

Jackpotter starter ofte på $7 millioner. Denne figuren ruller over til noen til slutt vinner. Det er ikke satt noen tak på hvor mye jackpotten kan vokse. I 2002 nådde det totalt 193 millioner dollar.

Beste SuperLotto Lotteri 2022
Hvor kan du kjøpe billetter til SuperLotto
Hvor kan du kjøpe billetter til SuperLotto

Hvor kan du kjøpe billetter til SuperLotto

Hvis spilleren ønsker å skaffe en billett på gammeldags måte, kan de gå til en valgt forhandler. Det er minst 21 000 av dem gjennom hele forente stater delstaten California. Internett har tillatt spillere å nyte dette spillet uten å forlate huset engang. Folk som vil vite hvordan man kjøper en SuperLotto-lodd på nett vil glede seg over å lese at prosessen er enkel.

Det finnes nettsteder som tilbyr tjenester der en agent vil kjøpe lodd på vegne av kunder. De oppbevares trygt frem til trekningen starter. Hvis det er en vinner, vil siden varsle spilleren like etter. Dessverre har det vært rapporter om svindelnettsteder tidligere. På grunn av dette må gambleren sørge for at tjenesten de velger er legitim.

Hvor kan du kjøpe billetter til SuperLotto
Historien til SuperLotto

Historien til SuperLotto

California State Lottery ble først etablert i 1984. Det ble innledet med en endring i lovgivningen. Velgerne fikk sjansen til å bestemme om de ønsket at et nytt lotteri skulle opprettes. Da forslag 37 vedtok, tillot det CSL å gå videre. En rekke varianter av standardspillet begynte å bli utviklet. Dette inkluderte SuperLotto i 1986. Den ble designet for å ha et lignende format som Mega Millions.

De som har ansvaret for å implementere California basert lotterispill har en historie med å gjøre det veldig raskt. Dette er fordi lotteriloven pålegger svært stramme tidsfrister for å gjennomføre slike prosjekter. Som et resultat har nye online lotterispill som SuperLotto i løpet av årene gått fra planleggingsstadier til driftsstatus på kort tid.

Historien til SuperLotto
Er SuperLotto lovlig?

Er SuperLotto lovlig?

Før du kjøper SuperLotto-billetter online er det viktig at spilleren forsikrer seg om at de er lovlig kvalifisert. De må være 18 år eller eldre. I tillegg må spillere fremlegge bevis på sin identitet. Mange andre lotterier i USA tillater anonymitet. Dette er ikke tilfellet for de som er basert i California. Som et resultat er det vanskeligere for ikke-kvalifiserte personer å kjøpe en billett.

Folk i lotterimiljøet sjekker alltid legitimiteten til spillene de spiller. SuperLotto anses som trygt og pålitelig. Det drives av California State Lottery, mens det også er medlem av Multi-State Lottery Association. Høyesterett i California har tidligere vedtatt lover som har som mål å holde SuperLotto så rettferdig som mulig. På grunn av dette kan spillere vurdere det som en veldig pålitelig form for gambling.

Er SuperLotto lovlig?
Slik spiller du SuperLotto

Slik spiller du SuperLotto

Det er tall fra 1 til 47 i hver trekning. Spilleren må velge fem av dem, samt et MEGA-tall. Denne varierer fra 1 til 27. Det er lett å lære å spille SuperLotto online. Det er muligheter for både å velge spesifikke tall eller gå inn i en heldig dip i stedet.

Det koster $1 per spill, med muligheten til å gjøre det maksimalt fem mulige ganger på en enkelt spillekupong. Noen liker å bruke Advance Play-funksjonen. Den legger dem automatisk inn i påfølgende fremtidige trekninger. Dette kan gjøres totalt 20 ganger.

Når tipperen har betalt vil de motta en SuperLotto-kupong. De må ta seg av dette, da det vil fungere som en kvittering i tilfelle en seier. Jackpotter oppnås hvis alle fem hovedtallene og MEGA-tallet matches. Det er også åtte lavere premienivåer.

For eksempel vinnes en av dem bare ved å matche MEGA-nummeret. Nylig har SuperLotto 2nd Chance-koden blitt introdusert. Det gjør spillere kvalifisert for en ekstra trekning som tilbyr en jackpot på $15 000 til fem heldige vinnere.

Slik spiller du SuperLotto
Oddsen for å vinne SuperLotto

Oddsen for å vinne SuperLotto

Med 9 mulige vinnersjanser kan det være fristende å kjøpe en billett til SuperLotto. Men jo høyere premien er, jo lavere er sjansen for å vinne. Når det kommer til hovedjackpotten er oddsen rundt 1 av 42 millioner. Hvis tippere ser på lotteriet på denne måten, kan de ha andre tanker om å delta. Det er 1 av 1 500 000 odds for å matche alle hovedtall, men ikke MEGA-tallet.

Derfra blir sjansene bedre med lavere premienivåer. Faktisk er det 1 av 49 å matche MEGA-tallet uten noen av hovedtallene. Disse oddsene er totalt sett bedre enn både Powerball-lotteriet og Mega millioner. Dessuten, for hver trekning som ikke er gjort krav på, blir flere penger lagt til potten. Millioner av dollar kan samle seg uten at oddsen for å vinne påvirkes.

Oddsen for å vinne SuperLotto
Utbetalingsalternativer

Utbetalingsalternativer

Når trekningen er fullført, er det et vindu på 180 dager for å gjøre krav på en vinnende lodd. Hvis premien er under $600, kan personen gå til sin lokale forhandler og få en utbetaling i kontanter. Alternativt kan de sende et kravskjema sammen med billetten til lotteriets hovedkvarter i Sacramento. Dette er også et alternativ for gevinster på mer enn $600.

Jackpotpremier utbetales i 30 rater årlig. Det er kjent som en livrente. Selv om dette er standard utbetalingsalternativ, kan personen i stedet kreve et kontantverdialternativ. De vil ha 60 dager etter godkjenning av et krav til å fremsette en slik forespørsel. Det vil imidlertid ende opp med å bli mindre enn den annonserte jackpotten. Dette skyldes det faktum at SuperLotto hovedpremieverdier er basert på annuiteter investert over tid.

Utbetalingsalternativer
Tips og triks når du spiller SuperLotto

Tips og triks når du spiller SuperLotto

Når å velge tallene for et lodd på nett noen spillere liker å kombinere odds og partall. To partall og tre odds er vanlig med denne taktikken. Det er en viktig grunn til det. Det er svært små odds for at uavgjort slutter med alle odds på partall. I mellomtiden kan 2 odds/3 odds eller 2 odds/3 odds være den matchende kombinasjonen i 65 % av SuperLotto-spillene.

Spill SuperLotto online for å vinne ved å sikre at tallene på billetten summerer seg til mellom 89 og 151. Når tidligere trekninger analyseres, blir det klart at tall i disse totalsummene vises i de aller fleste gevinster. Vanlige lotterispillere liker også å velge både høye og lave tall.

Det er vanlig å velge merkedager og bursdager. Problemet er at dette vil begrense det høyest mulige antallet til bare 31. Derfor er dette alternativet kanskje ikke så heldig som det ser ut til. Visse tall velges ofte av et stort antall mennesker. Disse inkluderer 7, 13 og 23. Å unngå dem vil bidra til å minimere sjansene for å måtte dele jackpotten med noen andre.

Tips og triks når du spiller SuperLotto