Beste Super Lotto Lotteri 2022/2023

Mens de russiske militærkampanjene kan bite på Ukraina akkurat nå (fra og med 2022), har ikke landets kjærlighet for nettlotterier avtatt. Det er derfor Super Lotto, et av landets mest populære lotterispill, fortsatt går sterkt. Med trekninger avholdt to ganger i uken på lørdager og onsdager, er det tydelig at dette spillet trekker millioner av ukrainere og andre statsborgere. Super Lotto er organisert av det ukrainske nasjonale lotteriet (UNL), en av de eneste to statlige operatørene i landet.

Dette innlegget kommer lastet med saftige detaljer om dette spillet, inkludert historien, hvor du kan kjøpe billetter, hvordan du spiller det, oddsen for å vinne og dets juridiske status i landet. Det er også tips og triks for å hjelpe spillere i dette spillet.

Beste Super Lotto Lotteri 2022/2023
Hvor kan du kjøpe billetter til Super Lotto (Ukraina)

Hvor kan du kjøpe billetter til Super Lotto (Ukraina)

Det som er verdt å merke seg er at Ukraina gir alle en sjanse til å spille uavhengig av nasjonalitet. Det spiller ingen rolle hvor man spiller fra; spillet tilbyr flere enkle og praktiske måter å kjøpe billetter på. Spillere, spesielt fra andre nasjoner, kan kjøpe billetter online via internettbaserte lottoagenter.

Alt som spillerne trenger å gjøre er å velge sine tall og fullføre betalingen. Siden vil gjøre resten. For beboerne er det minst 5200 billetthandlere spredt over hele Ukraina. Å gå inn i en av dem og kjøpe en billett burde være superenkelt.

Hvor kan du kjøpe billetter til Super Lotto (Ukraina)
Historien om Ukrainas Super Lotto

Historien om Ukrainas Super Lotto

De første dagene av Super Lotto kan spores til 2001, da spillet først ble introdusert for lotto-entusiaster i Ukraina av UNL, en statlig lotterioperatør grunnlagt i 1997. Operatøren ville senere endre spillets matrise (6/39) til nåværende (6/52) i 2008.

På lekmannsspråk betyr det at jackpotjegere nå må velge seks tall fra en rekkevidde fra én til 52. Jackpotten begynner på 3 000 000 UAH og vokser til jackpoten er vunnet.

Den største Super Lotto-jackpotten falt i 2007 og var verdt 15,2 millioner UAH (0,57 millioner USD). Dette blir fulgt av 14.128 UAH vunnet i 2012.

Historien om Ukrainas Super Lotto
Er Super Lotto (Ukraina) lovlig?

Er Super Lotto (Ukraina) lovlig?

For tvilere er Super Lotto lovlig i Ukraina, og det er anerkjent av staten. For det første er spillet organisert og drevet av UNL, en del av staten. Enheten ble bevisst opprettet av regjeringen i Ukraina for å drive forskjellige spill på vegne av staten.

Staten regulerer UNL fullt ut, og som sådan er alle spillene legitime. Bortsett fra Super Lotto, organiserte operatøren en rekke andre spill, inkludert Lotto Maxima, Keno, Second Luck og Lotto Triyka. Alle disse produktene er anerkjent som lovlige i Ukraina.

Dessuten er UNL en av de World Lottery Associationsine (WLA) medlemmer. Foreningen er en global autoritet som sikrer at alle medlemsoperatører spiller etter sine strenge regler og etiske prinsipper. Dette betyr at alle UNL-spill, inkludert Super Lotto, garantert er gratis og rettferdige.

Er Super Lotto (Ukraina) lovlig?
Hvordan spille ukrainsk superlotto

Hvordan spille ukrainsk superlotto

Ukraine Super Lotto har en enkeltmatrise på 6/52. Det betyr at hver trekning involverer seks vinnende tall fra intervallet 1 til 52. Så det første spillerne må gjøre når de spiller spillet, er å velge seks tall fra serien. Det er to måter å velge tallene på.

Spillere kan bruke Quick Pick-funksjonen der de lar systemet velge tallene tilfeldig på deres vegne. En annen er å velge lykketall selv. Siden utfallet av hver trekning er tilfeldig, bestemmer ikke modusen for å velge tallene utfallet på noen måte.

Super Lotto tilbyr seks premienivåer. Dette betyr at spillere ikke trenger å matche alle seks vinnertallene for å vinne en premie. Jo større sett med tall en spiller matcher for en bestemt trekning, desto større blir premien. Å vinne den laveste premien krever at spillerne matcher minst to tall fra de trukket seks.

De som matcher alle de seks tallene som er valgt i trekningen, går hjem med Super Lotto-jackpoten, som er den høyeste premienivået. En spennende ting med spillet er at jackpotten ikke er begrenset, noe som betyr at det ikke er noen maksgrense på hvor mye man kan vinne. Jackpotten fortsetter å vokse etter hver trekning til en spiller vinner.

Hvordan spille ukrainsk superlotto
Hva er sjansene for å vinne Super Lotto Ukraina?

Hva er sjansene for å vinne Super Lotto Ukraina?

Super Lotto Ukraine tilbyr fem forskjellige nivåer for spillere å vinne hver onsdag og lørdag kveld. Spillet er kjent for å tilby noen av de mest attraktive oddsene i lottoindustrien, og hvert nivå tilbyr forskjellige odds.

Oddsen for å vinne jackpotten (den øverste premien), som krever at spillerne matcher alle de seks trukket tallene, er én av 20 358 520. Oddsen på andrelagspremien er én av 73 763. Dette nivået krever at spillerne matcher fem tall av de seks riktig.

For tredjedivisjonspremiejegere er oddsen én til 1311 for å matche fire av de seks trukket numrene. For det fjerde nivået er spillerens odds for å vinne en av 67. Her må spillerne ha mye av 3 av vinnertallene. På nivå fem vinner spillere hvis de matcher bare to tall av de seks. Dette nivået kommer med oddsen en av åtte.

Fra oddsen ovenfor kan man konkludere med at det er det vanskeligste å treffe Super Lotto-jackpotten. Som alle andre spill, jo større premien er, desto lavere er vinnersjansene. Så kloke spillere vil kanskje tenke seg om to ganger før de prøver å vinne den høyeste premien. Men det betyr ikke at en stor gevinst er umulig. Et poeng verdt å understreke er at Super Lotto sine resultater er tilfeldige, og det er det også resultatene av hvert online lotterispill.

Samlet odds

Etter å ha kjent oddsen på hvert nivå, er det viktig å vite de generelle oddsene for å vinne en Super Lotto Ukraine-premie. Spillet tilbyr 1 av 7 totalodds. Selv om disse kanskje ikke er de beste oddsene i lotteriverdenen på nett, er de flotte for et nasjonalt lotteri.

Hva er sjansene for å vinne Super Lotto Ukraina?
Utbetalingsalternativer for spillvinnerne

Utbetalingsalternativer for spillvinnerne

Ukrainas Super Lotto tilbyr engangsbetaling som det eneste tilgjengelige alternativet. Enhver premie på 500 UAH og under kan kreves fra en av de 5200 lisensierte forhandlerne i fylket. Premier mellom 500 og 25 000 UAH kan samle inn pengene sine fra et av UNLs regionale kontorer, inkludert kontorene Simferopol, Kharkiv, Lviv, Donetsk, Dnepropetrovsk og Odessa.

Spillere som vinner en premie over 25 000 UAH må besøke UNL-hovedkvarteret for å motta pengene sine. For internasjonale spillere må de planlegge et besøk til Ukraina for å samle inn pengene sine hvis de vinner en jackpot eller et betydelig beløp.

Utbetalingsalternativer for spillvinnerne
Tips og triks for å spille Super Lotto

Tips og triks for å spille Super Lotto

Lotterispill er sjansespill, og Ukrainas Super Lotto er intet unntak. Imidlertid kjøper de beste lotterispillerne ikke bare lodd og overlater alt til Lady Luck. Ja, det er ingen triks eller tips for å garantere en seier, men det er måter spillere kan maksimere opplevelsen og til og med minimere tap. Her er noen av disse tipsene og triksene.

  • Kjøper flere billetter: For å øke sjansene for å vinne, er det tilrådelig for spillere å kjøpe mer enn ett lodd på nett, selv om dette kommer med mer utgifter. Hvis man kjøper færre lodd, reduseres vinnersannsynligheten deres.
  • Kjøp av lodd på nett fra autoriserte lotteriforhandlere: Med mange lotterisvindel på nettet kan spillere lett falle for en. For å unngå dette bør Super Lotto-spillere kun kjøpe billetter fra autoriserte forhandlere.
  • Holder det gøy: Super Lotto er et sjansespill, noe som betyr at gevinst ikke er garantert. Derfor vinner bare noen få heldige spillere. For å unngå skuffelse bør spillere motiveres av spillets morsomme natur i stedet for pengepremier.
  • Satser på lavere premier: Som forklart i denne veiledningen, større premier er vanskeligere å vinne enn mindre. Med oddsen for å vinne jackpotten er én av 20 358 520, er det klokere å jakte på premier på lavere nivå.
Tips og triks for å spille Super Lotto