Beste Nanum Lotto Lotteri 2022/2023

Nanum Lotto, tidligere kjent som Lotto 6/45, er det øverste lotteriet i Sør-Korea. Populariteten stammer fra det morsomme spillet og jackpottene i verdensklasse. I tillegg er lottokupongene rimelige og koster mindre enn en dollar. Andre enestående proffer ved Nanum Lotto inkluderer enkelheten, kontantutbetalinger for alle premier og imponerende andrelagspremier. Dessverre er lotteriet kun tilgjengelig for innbyggere i Sør-Korea, inkludert turister.

Nanum Lotto-trekningene finner sted en gang i uken, på lørdager klokken 20.40 lokal tid. Trekningen sendes vanligvis direkte på en lokal privat kanal kalt SBS.

Beste Nanum Lotto Lotteri 2022/2023
Alt du trenger å vite om Nanum Lotto

Alt du trenger å vite om Nanum Lotto

Helt siden starten av lotteriet har det produsert mer enn én million premievinnere, med 4 789 som gikk av med jackpotten. I motsetning til de fleste nettlotterier, annonserer lotteriet vanligvis ikke garanterte minste jackpotter. Likevel setter den av 75 % av den totale premiepotten til jackpotten.

Jackpotten kan bare rulle over opptil tre ganger. Etter den tredje rollover ruller beløpene ned til de sekundære premienivåene.

Alt du trenger å vite om Nanum Lotto
Hvor kan jeg kjøpe billetter til Nanum Lotto?

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Nanum Lotto?

Den første bekymringen for de fleste nye spillere må være hvordan man kjøper et Nanum Lotto-lodd online. Nanum Lotto-lodd kan kun kjøpes fra fysiske billettleverandører spredt over Sør-Korea. I motsetning til mange andre nasjonale lotterier i dag, har spillere ikke muligheten til å kjøpe lodd online.

Det beste med å kjøpe en billett til Nanum Lotto er at prosessen er problemfri. En "kvalifisert" spiller, 18 år eller eldre, må bare presentere seg på et utpekt utsalgssted.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Nanum Lotto?
Korthistorien til Nanum Lotto

Korthistorien til Nanum Lotto

Nanum Lotto ble til for bare to tiår siden, etter at publikum krevde et pålitelig og rettferdig lotteri. Selskapet som leverte lotteritjenestene var eid og administrert av Nanum Lotto Inc. Nanum Lotto Inc. ble den eneste tjenesteleverandøren for online lotterier og tipping i 2007 gjennom en offisiell kontrakt med Korea Lottery Commission.

I 2013 tillot Økonomi- og finansdepartementet organisasjonen å overta alle former for lotterier i landet. Det bidro til å gjøre lotteriet deres til det eneste lovlige tilgjengelige da.

I 2009 mottok organisasjonen et nivå 1-sertifikat fra World Lottery Association Responsible Gaming Framework og et nivå 2-sertifikat i 2013. Disse legitimasjonene og mange andre som lotterileverandøren fikk gjennom årene hjalp Nanum Lotto til å etablere seg som pålitelig og anerkjent.

Korthistorien til Nanum Lotto
Er Nanum Lotto lovlig å spille?

Er Nanum Lotto lovlig å spille?

Nanum Lotto er en lisensiert lotterispill opererte lovlig i henhold til sørkoreanske lover. Det er regulert av et nasjonalt lovverk, som bidrar til å gi spillere trygghet angående pålitelighet. Korea Lottery Commission tildelte først selskapet en femårig lisens til å drive det nasjonale lotteriet i Sør-Korea i 2013.

Den juridiske kontrakten som gjør Nanum Lotto til det eksklusive nasjonale lotteriet i Sør-Korea, strekker seg til å gi sikkerhet og sikkerhet til spillere. Blant lovkravene er at lotterier kun kan tilbys tippere over 18 år, og at tippere skal være sunne.

Videre er lotteritilbyderen begrenset til å tilby sine tjenester til tippere i landet, noe som også betyr at spillere ikke har lov til å spille Nanum Lotto online.

Er Nanum Lotto lovlig å spille?
Slik spiller du Nanum Lotto

Slik spiller du Nanum Lotto

Nanum Lotto bruker standard lotteriregler i trekningsstil. For å starte spillet må spillerne kjøpe så mange lodd de vil per trekningsdatoene de vil spille. De må da velge seks hovedtall fra en pool med 45 tall.

Det er ingen andre puljer for å velge bonusnummer eller tilleggsspill, noe som gjør Nanum Lotto til et av de mest tilgjengelige lotteriene å spille. Spillere bør deretter vente på trekningen etter manuelt å ha merket lodd med de valgte tallene.

Spillere kan sammenligne de trukket tallene med de valgte tallene. Ved å matche alle seks tallene vinner billetteieren jackpotpremien. Manglende noen av tallene kvalifiserer også til flere sekundære premier, som også vanligvis er betydelige i beløp.

I tillegg er en bonusball trekkes vanligvis i tillegg til de seks hovedtallene under trekningen. Å matche bonusballen kvalifiserer tippere til flere bonuspremier.

Hvis flere spillere vinner jackpotten i en enkelt trekning, deles premiebeløpet likt mellom vinnerne. Hvis ingen vinner jackpotten, rulles den over tre ganger og deretter ned til de lavere premienivåene.

Slik spiller du Nanum Lotto
Hva er sjansene for å vinne Nanum Lotto?

Hva er sjansene for å vinne Nanum Lotto?

Nanum Lotto tilbyr noen av de beste vinneroddsene sammenlignet med andre nasjonale lotterier. Dette er fordi den har fem forskjellige nivåer av premier som tippere kan vinne fra en enkelt billett. Forskjellen mellom vinneroddsene for de fem premienivåene er imidlertid relativt høye, og det å vinne jackpotten har de laveste oddsene.

Oddsen for å vinne jackpotten ved å matche alle de seks lykketallene er 1 av 8 145 060. Å matche fem lykketall pluss bonusballen, som vinner andrelagspremien, har odds 1 på 1 357 510. Tredjelagspremien er for å matche fem av de seks hovednumrene.

Oddsen for det er 1 av 5.725. Matchende fire hovedballer vinner fjerdelagspremien. Oddsen for det er 1 av 733. Den siste premienivået er for å matche tre av de seks hovedtallene med odds 1 av 11.

De to laveste premienivåene har relativt attraktive odds. Imidlertid er gevinstbeløpene for disse premienivåene faste og relativt lave. Premiene for tredje- og andrepremienivåene er like til tross for den store forskjellen i vinneroddsene.

Hva er sjansene for å vinne Nanum Lotto?
Utbetalingsmuligheter hvis du vinner Nanum Lotto

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner Nanum Lotto

Utbetalinger for Nanum Lotto-vinnere kan gjøres fra billettforhandlerne eller Nanum Lotto-kontorene, avhengig av beløpet som er vunnet. Lavere beløp betales fra forhandlerbutikkene der vinnerloddene ble kjøpt.

Mer betydelige gevinster utbetales fra Nanum Lotto-kontorene etter bekreftelse av vinnerens identitet og validering av vinnerloddet.

Noe å merke seg er at alle Nanum Lotto-gevinster er pålagt skatt, og spillere har ennå ikke fått sjansen til å kjøpe Nanum Lotto-lodd online. Den sørkoreanske regjeringen pålegger en skatt på 22 % på alle gevinster på mindre enn KRW 50 millioner (omtrent 35 800 USD) og 33 % på alle gevinster som overskrider grensen. Lotteriskattesatsene er blant de høyeste i verden.

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner Nanum Lotto
Tips og triks for å spille Nanum Lotto

Tips og triks for å spille Nanum Lotto

Kjøp flere billetter

Den mest effektive måten å øke den matematiske vinnersannsynligheten på er å kjøpe flere lodd for hver trekning. Å kjøpe flere lodd, selv på de beste nettlotteriene, forbedrer ikke en spillers vinnersjanser, men det forbedrer i det minste oddsen deres.

Spesielt når du kjøper flere lodd for samme trekning, bør en spiller være strategisk og diversifisere billettnummer for å øke sjansene for å vinne. Punters kan bruke mange effektive nummervalgsstrategier for å sikre at de valgte tallene er godt diversifisert.

Spill etter den tredje jackpotten

En annen praktisk tips for lek Nanum Lotto skal vente til jackpotten rulles over for tredje gang. Jackpotbeløpet er vanligvis på det høyeste på det tidspunktet, da lotteriet tillater maksimalt kun tre rollovers. Strategien gjør det mulig for tippere å bruke det første tipset ettersom de kan spare billettpengene til etter den tredje rollover og kjøpe flere billetter til neste trekning.

Bli med i et lotterisyndikat

Lotterisyndikater er for det meste ansatt av online lotterispillere, hvor spillere samler midler til å kjøpe lodd på nett. Å bli med i et lotterisyndikat er et annet verdig tips for spillere som ser frem til å øke sjansene for å vinne Nanum Lotto.

Men spillere som ikke finner offshorebaserte lotterisyndikater som passer for dem, kan danne sine egne ved å invitere venner og slektninger til å spille det samme lotteriet. Imidlertid kommer de økte vinnersjansene gitt av lotterisyndikater på bekostning av å dele gevinster blant syndikatmedlemmene.

Tips og triks for å spille Nanum Lotto