Beste Lotto Max Lotteri 2022

En av de mest populære online lotteriordningene i Canada er Lotto Max, som administreres av Interprovincial Lottery Corporation. Det er to Lotto Max-trekninger hver uke: tirsdager og fredager. Noen interesserte spillere vet kanskje ikke hvordan de skal kjøpe en Lotto Max-lodd online. Andre prøver å forstå de grunnleggende spillereglene, vinnersjanser og ekspertforslag. Dette innlegget adresserer disse bekymringene på riktig måte.

Som et nasjonalt lotteri, spilles Lotto Max på tvers av alle kanadiske regioner. Hver provins har et unikt datasystem; dermed verifiserer online billettdistributører kun billetter som er kjøpt i deres regioner. De som ønsker å spille Lotto Max online bør kun kjøpe billetter fra autoriserte sider. I de fleste tilfeller må de opprette en konto med deres valgte plattform.

Beste Lotto Max Lotteri 2022
Hvor kan du kjøpe billetter til Lotto Max
Hvor kan du kjøpe billetter til Lotto Max

Hvor kan du kjøpe billetter til Lotto Max

Derfra er det enkelt å kjøpe et lodd på nett. De fleste forhandlere som selger Lotto Maxtickets på nettet har også andre spill på nettsidene sine. Så når en kunde logger inn, må de spesifisere typen lotteri de ønsker å delta i. Etter å ha klikket på "Kjøp billett"-knappen, må de velge lykketall som genereres automatisk.

Det er viktig å gå gjennom detaljene, f.eks. antall spill før du sjekker ut med en passende betalingsmetode. Å legge til en Multi-Draw er en ekstra fordel. Det anbefales sterkt å abonnere på nyhetsbrev for å unngå å gå glipp av trekningen.

Hvor kan du kjøpe billetter til Lotto Max
Historien om Lotto Max

Historien om Lotto Max

Lotto Max, som tok over etter forgjengeren Lotto Super 7, ble lansert 19. september 2009. Spillet ble trukket for første gang 25. september 2009, med en jackpot på 50 millioner CAD. Har blitt godt mottatt hele veien Canada, Lotto Max-inntektene fra de første ti månedene var høyere enn Super 7 i dets bestselgende år.

De totale premiepottene, som er nær de største amerikanske jackpottene, var årsaken til den umiddelbare suksessen til dette spillet. Dessuten antas MaxMillion-funksjonen å øke spillerens sjanse til å vinne en større premie.

I juli 2015 hadde hovedjackpotten nådd C$60 millioner. Året etter ble store endringer introdusert av Interprovincial Lottery Corporation, men de trådte i kraft ved trekningen i 2019 som fant sted 14. mai. Den 8. juni 2018 registrerte trekningen totalt 50 MaxMillion-premier, men den ble overgått i oktober trekning som skjedde samme år. 26. oktober utgjorde tegningene hele 115 millioner C$ for de 55 MaxMillions. Vinneren av trekningen kom fra Edmonton

Historien om Lotto Max
Er Lotto Max lovlig?

Er Lotto Max lovlig?

Kanadisk lov tillater provinsregjeringer å administrere og kontrollere lotterier, inkludert Lotto Max. Både statsborgere og internasjonale innbyggere har lov til å delta i disse spillene, og de må kjøpe lodd på nett i kanadiske dollar. Provinstegningene i Ontario, for eksempel, er overvåket av Ontario Lottery and Gaming Corporation.

I følge straffeloven, nettlotterioperatører kan ikke dele ut premier bare basert på ren mangel. Deltakerne må finansiere spill med penger eller en hvilken som helst verdifull gjenstand. I Quebec må organisasjoner som driver lotto registrere seg hos myndighetene, med mindre spillene deres har et internasjonalt omfang eller er rettet mot spillere fra andre provinser. I tillegg må operatører betale skatt, legge ut sikkerhet og sende inn detaljer om alle vinnere.

Er Lotto Max lovlig?
Hvordan spille Lotto Max Online

Hvordan spille Lotto Max Online

Et lodd gir en spiller rett til å delta i Lotto Max. En enkeltbillett koster C$5 og kommer med to ekstra raske valg. Det er 50 numre tilgjengelig, og deltakerne må velge syv av dem. Spilleren kan enten velge sitt første sett med syv tall eller et hurtigvalg for et tilfeldig valg av 3 sett. Hver billett tilbyr maksimalt fem spill eller 15 valg. Med en ekstra C$1 kan man ha fire tall automatisk valgt og ha en sjanse til å vinne en halv million.

Hovedtrekningen tiltrekker seg en jackpotpremie på minst C$10 millioner og maksimalt C$70 millioner. Hvis premien når C$50 millioner, gjennomføres flere trekninger for MaxMillions hjelpepremier, hver står på C$1M. MaxMillions fortsetter å samle seg til en vinner er funnet.

Hver uke vil det være ekstra premier hvis ingen jackpot på 50 millioner C$ eller mer har blitt krevd. I tilfelle noen vinner hovedjackpotten, legges den uavhentede MaxMillions-premien til jackpotten. Et engangsbeløp utbetales til vinnerne skattefritt.

For å gjøre krav på premien på en online lodd som er kjøpt et annet sted, bør spilleren gå tilbake til der de først fikk loddet og sende den til den respektive returadressen. Det er lurt å skrive ut det juridiske navnet og returadressen og legge dem ved skadeskjemaet. Dette sikrer at ingen andre gjør krav på gevinstene i tilfelle billetten går tapt.

Hvordan spille Lotto Max Online
Hva er oddsen for å vinne Lotto Max?

Hva er oddsen for å vinne Lotto Max?

Omtalen av et gamblingproblem kan vekke tanker om en gambler som tømmer bankkontoene og sparepengene sine for å spille Lotto Max online. Men når sant skal sies – å spille et online lotteri er en form for gambling. Det er imidlertid ingen skade å skaffe seg noen billetter for moro skyld og en sjanse til å vinne mer penger.

Antallet kanadiere som deltar i Lotto Max og vinner en jackpot hvert år er ekstremt lavt sammenlignet med de som taper. Tatt i betraktning at de faktiske oddsene er små, bør spillere planlegge sitt spillbudsjett basert på sannsynligheten for å vinne for å unngå overforbruk.

Lotto Max kan ha en liten sjanse til å vinne, men er kostnaden verdt den potensielle premien? Ta en titt på oddsen for å vinne for forskjellige kamper, her er tallene.

Prisbillett på C$5 i tre utvalg

 • Hovedjackpot: 33.294.800
 • MaxMillions 7/7: 33.294.800
 • 6/7+ Bonusnummer: 4.756.400
 • 6/7: 113.248
 • 5/7+Bonusnummer: 37 749
 • 5/7: 1.841
 • 4/7+Bonusnummer: 1.105
 • 4/7: 82,9
 • 3/7+Bonusnummer: 82,9
 • 3/7 ($5 gratis spill): 8,5
 • Eventuell premie: 7

For MaxMillions, med mindre spilleren matcher 7/7 tall, kan de ikke vinne en sekundær premie. Hvis det ikke er noen vinnende lodd, vil hovedjackpotten overføres til den påfølgende trekningen. I tilfelle av flere vinnervalg, deles den samlede premien tilsvarende. Det skal bemerkes at 4/7, 3/7 og 3/7+bonus er en del av premiefondet mens resten betales fra puljens fond.

Prisbillett på C$1 i fire utvalg

Ekstrabilletten, som koster en ekstra C$1, betaler som følger.

 • 1/4: 6,8
 • 2/4: 141
 • 3/4: 9.906
 • 4/4: 3.764.376

Topppremien for Extra er C$500 000. Hver vinner får hele beløpet selv i tilfelle av flere vinnernummer.

Hva er oddsen for å vinne Lotto Max?
Tips og triks for å spille Lotto Max

Tips og triks for å spille Lotto Max

Suksessen til en lodd på nett handler ikke bare om flaks. Historien viser at spillere som har mestret de riktige strategiene har en bedre sjanse til å vinne Lotto Max-jackpotten. Det har vært tilfeller av folk som har tatt med seg store premier flere ganger. Visse teknikker er avgjørende hvis en spiller ønsker å øke oddsen for å vinne.

 1. Unngå spill på mønstre og multipler
 2. Velge tall med summen 141 og 240
 3. Ingen innsats på 7 påfølgende tall
 4. Spiller kun ett tall fra forrige trekning
 5. Kombinere 3/4 eller 4/3 oddetall til partall

Generelt er det tilrådelig å kjøpe flere Lotto Max-billetter på nett mens du tar hensyn til ens økonomiske kapasitet. Grunnen til at fortløpende tall frarådes er at de fleste vinnende tall (omtrent 70%) utgjør en total som strekker seg fra 104 til 176. På samme måte er ikke tall i samme tallgrupper eller med lignende siste sifre et godt valg.

Det er verdt å merke seg at hver nettlotterikupong har like stor sannsynlighet for å vinne. Selv om ingen kjente applikasjoner kan forutsi den eksakte vinneren, er det bedre å spille med de mest unike og uvanlige tallene.

Tips og triks for å spille Lotto Max