Beste La Primitiva Lotteri 2022

La Primitive, som betyr "The Primitive", er sannsynligvis det eldste lotteriet i verden som går så langt tilbake som 1763. Det er en fast favoritt blant spanske borgere og spillere fra hele verden med sine to-ukentlige trekninger. Den har en garantert jackpot på 3 millioner euro som i virkeligheten viser seg å være høyere enn dette på grunn av dens ubegrensede omsetninger uten grense for jackpotten.

Spillere må matche 6 tall og Reintegro ballnummer for å vinne jackpotten, hvorav den høyeste var 107,7 millioner euro i 2015. En billett koster bare 1 euro for en sjanse til å vinne på 7 premienivåer.Billetter er tilgjengelige for alle som er 18 år og over. Alle som er bosatt i Spania, eller som er på besøk, kan kjøpe lodd fra lotteristeder rundt om i Spania. Alternativt kan billetter kjøpes online fra den offisielle nettsiden til arrangørene, Loterias y Apuestas del Estado.

Beste La Primitiva Lotteri 2022
Hvor kan du kjøpe billetter til La Primitiva
Hvor kan du kjøpe billetter til La Primitiva

Hvor kan du kjøpe billetter til La Primitiva

Spillere utenfor Spania kan enkelt kjøpe La Primitiva-lodd via en tredjeparts nettside. Disse nettsidene vil kjøpe billetter til utenlandske spillere ved å bruke deres agenter i Spania.

Hvor kan du kjøpe billetter til La Primitiva
Historien om La Primitiva

Historien om La Primitiva

La Primitiva er en offisiell lotteri i Spania som har sine røtter helt tilbake til det attende århundre. Det ble introdusert av kong Carlos III av Spania som et middel til å generere penger til offentlige tjenester som ellers ville blitt finansiert ved å legge mer skatt på Spanias befolkning.

Det ble opprinnelig kjent som 'Loteria por Numeros' (Lotteri etter tall) og fant sted i 1763 med 75 % av billettsalget til premiene. Det moderne La Primitiva-navnet ble til i 1812, men ble avskaffet ved kongelig resolusjon 50 år senere i 1862.

Med økende krav om flere lotterier i det tjuende århundre, ble La Primitiva relansert i 1985 av Organismo Nacional de Loterias y Apuestas del Estado, regjeringsorganet som driver med spanske lotterier. Det originale spillet inkluderte ikke Reintegro-ballen som ble introdusert i spillet i 1991.

La Primitiva var en stor suksess og var katalysatoren for etableringen av ytterligere to spanske lotterier, BonoLoto i 1988 og El Gordo i 1993. Opprinnelig kun åpent for spanske borgere, alle kan nå spille Primitiva online.

Historien om La Primitiva
Er La Primitiva lovlig?

Er La Primitiva lovlig?

Alle som er 18 år eller eldre kan spille La Primitiva enten personlig eller via en lodd på nett. En gang reservert kun for spanske statsborgere, kan det nå spilles av turister i Spania siden den spanske spillforordningen (lov 13/2011). Siden det ikke er nødvendig å bo i spansk, kan spillere fra hele verden spille ved å kjøpe en lodd online fra en tredjepartsagent.

Siden disse agentene kjøper billetter på vegne av kundene sine, er det lovlig for dem å gjøre det. Spillere må sørge for at nettsidene de spiller med er riktig lisensiert for å beskytte seg selv og deres personlige data.

Er La Primitiva lovlig?
Hvordan spille La Primitiva

Hvordan spille La Primitiva

Spill Primitiva online for mer bekvemmelighet hvis du er fysisk i Spania. Disse spillerne og spillerne andre steder må vite hvordan de spiller Primitiva online for å nyte den garanterte jackpotten på 3 millioner euro og de 6 andre premienivåene. La Primitiva trekkes annenhver ukentlig torsdag og lørdag i Madrid kl. 20.30 GMT og koster 1 Euro.

Spillere må velge 6 tall fra en pulje på 49 og velge et tall mellom 0-9 for Reintegro-ballen. Under trekningen velges 6 tall etterfulgt av en 7. som kalles komplementærkulen, og deretter velges Reintegro-ballnummeret fra en egen tromme.

For å vinne jackpotten må spillerne matche de første 6 tallene etterfulgt av Reintegro-nummeret. Hvis en spiller bare matcher Reintegro-nummeret, vil de ha rett til refusjon av billettkostnaden, som er premien på 7. nivå. Spillere som matcher det komplementære nummeret med 5 av vinnertallene vil vinne premien på tredje nivå.

Det minste antallet vinnende tall som får en premie er 3 tall. Premiepengene for hvert nivå er ikke faste og bestemmes som forskjellige prosentandeler av penger som samles inn fra billettsalget.

Hvordan spille La Primitiva
Hva er oddsen for å vinne La Primitiva?

Hva er oddsen for å vinne La Primitiva?

Oddsen for å vinne jackpotten (6 tall+Reintegro ball) i dette nettlotteriet er nesten 1 av 140 millioner. Dette betyr at det er ganske vanskelig å vinne jackpotten, men det gir fortsatt bedre odds enn for eksempel USA PowerBall. Med en garantert jackpot på 3 millioner euro, kan disse jackpotpremiene være relativt små, men med hyppige omsetninger og ingen jackpottak, kan gevinstene bli svært høye.

Rekorden ble satt i 2015 da en spiller stakk av med 201,7 millioner euro etter at jackpoten ble rullet over 56 ganger. Imidlertid kan spillere fortsatt vinne over 1 million euro for å matche de 6 tallene med odds 1 på nesten 14 millioner.

Kanskje den beste delen med å spille Primitiva er de gunstige generelle oddsene for å vinne som er omtrent 1 av 8, inkludert matching av bare Reintegro-ballen, for å motta billettrefusjon. Det er 7 premienivåer som gir mange sjanser til å vinne en premie. Bortsett fra å bare matche Reintegro-ballen, er minimumstallene for å vinne en premie 3, med odds på omtrent 1 av 57 000.

Hva er oddsen for å vinne La Primitiva?
Utbetalingsalternativer hvis du vinner spillet

Utbetalingsalternativer hvis du vinner spillet

Gevinster på opptil 40 000 euro er skattefrie, men gevinster over dette beløpet belastes med en skattesats på 20 %. Men utenlandske spillere hvis land har en avtale med Spania kan være i stand til å få refusjon på dette beløpet. Gevinster må kreves innen 3 måneder etter trekningen og utbetales kun som engangsbeløp.

Spillere som har kjøpt billettene sine fra et lotteriutsalg vil kunne samle premier opp til en verdi av 2500 euro. Større premier enn dette kan hentes fra utvalgte banker i Spania eller ved å besøke hovedkvarteret til Loterias y Apuestas del Estado. Nettspillere vil ha små gevinster satt inn på kundekontoene sine, og større premier overføres direkte til spillerens bankkonto. Jackpotpremier må kreves personlig fra hovedkvarteret nevnt ovenfor.

Utbetalingsalternativer hvis du vinner spillet
Tips og triks for å spille La Primitiva

Tips og triks for å spille La Primitiva

Lotteri er i sin natur et sjansespill, men å studere tidligere trekninger har generert interessant statistikk. Det er sannsynligvis lurt å ikke velge alle partall eller alle oddetall, da statistikk viser at en blanding av oddetall og partall er mer sannsynlig å vinne. Statistikk viser også at fortløpende tall sjelden trekkes, så kanskje du bør unngå å velge fortløpende tall for å få større sjanse til å vinne.

Velge tall med de samme siste sifrene er også svært usannsynlig, bedre å ha en rekke forskjellige sifferendinger. De fleste satser ikke utelukkende på høye tall (32-49), så hvis de ved en tilfeldighet skulle bli trukket, ville spillere med disse tallene ha større sjanse til å vinne.

Vinnende kombinasjoner av tall er vanligvis svært varierte, så kanskje det vil være fordelaktig å velge fra hele utvalget med forskjellige sluttsiffer. Det er også "heldige" tall (38, 39, 47, 3, 45) som har blitt trukket mer enn alle de andre tallene, så å velge disse kan gi en spiller en fordel.

Det er også sant at noen tall sjelden trekkes, så det er mulig at det også kan være fordelaktig å utelate disse tallene. Kanskje det beste rådet er å fortsette å spille for en sjanse til å vinne. «Du må være med for å vinne» som de sier.

Tips og triks for å spille La Primitiva