Beste German Lotto Lotteri 2022

Det tyske Lotto er et av Europas største lotterier, selv om det har en lav pris. Lotteriet, også kjent som German Lotto 6Aus49, kan skilte med massive jackpotter, ti separate premienivåer og tre ekstra bonusspill, noe som gjør det til et verdensmesterlotteri. Seks av 49 er den bokstavelige oversettelsen av begrepet 6 aus 49. Et Supertall trekker etter at de vanlige seks tallene har matchet når enkeltpersoner spiller Tysklands lotto online.

Dette nummeret samsvarer med et tidligere tildelt serienummer. Det er også opptil tre bonusspill, med to loddtrekninger på onsdager og tre loddtrekninger på lørdager, noe som gir spillerne enda flere sjanser til å vinne.

Beste German Lotto Lotteri 2022
Hvor kan jeg kjøpe billetter til German Lotto?
Hvor kan jeg kjøpe billetter til German Lotto?

Hvor kan jeg kjøpe billetter til German Lotto?

Spillere kan kjøpe tyske lottokuponger online på https://www.lotto.de/. Offisielle lotteriforhandlere er også tilgjengelige på nettet for å kjøpe lodd. En enkeltlinje koster €1,20, mens en dobbel-jackpot-linje koster €2,40. Enkeltpersoner kan sjekke for å se hvilke andre spill de vil spille fordi de også koster ekstra. €1,25 for Super6, €2,50 for Spiel77 og €5,00 for GlücksSpirale.

Serienummeret er en viktig del av det tyske lotteriet. Dette nummeret er forhåndstrykt på de fysiske publiserte billettene som selges i Tyskland. De har innvirkning på hovedspillet og de tre bonusspillene.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til German Lotto?
Historien om tysk lotto

Historien om tysk lotto

Året er 1955, og det er en tid med enorme teknologiske utviklinger og betydelige kulturelle revolusjoner. Tyske Lotto 6Aus49 ble også født i år da fire tyske stater dannet et samarbeid for å drive dette kjent lotterispill.

Den første trekningen av Lotto 6Aus49 var i Hamburg 10. september 1955, med en trommel konstruert av tre og glass. Spillet gikk inn i samtiden 4. september 1965, da trekningene ble sendt direkte på TV. Trekningen ble sendt på TV frem til 2013 og streames for tiden direkte fra Saarländischer Rundfunk-studioet på internett.

I 1974 ble Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) operativ da flere tyske stater ble med i Lotto 6Aus49. Lotteriefegescllschaften grupperer sammen 16 lotterier. DTLB har et rykte for sitt veldedighetsarbeid, med donasjoner på over 23 millioner euro til lokale formål.

I dag

Siden lanseringen har dette engasjerende spillet blitt inngrodd i det tyske samfunnet, og definerer seg selv som et av de mest kjente spillene på grunn av dets priser, enkle spilling og høye jackpotter. 6Aus49-lotteriet deler ut nesten fem milliarder euro i premier hvert år. Det er ingen overraskelse at dette lotteriet er en solid favoritt blant tyske spillere, med en rekordpris på 45,3 millioner euro vunnet av tre heldige vinnere i 2007. I 2006 vant én spiller jackpotten på 42,6 millioner euro, som var den største jackpotgevinsten på én billett. noen gang.

Noen uker senere så Lotto 6Aus49 sin nest høyeste jackpotgevinst for en enkelt lodd på nett, med en premie på €37,7 millioner vunnet av en heldig spiller. Lotto 6Aus49 garanterer en jackpot på én million euro i løpet av uken og tre millioner euro i helgen.

Historien om tysk lotto
Er det lovlig å spille tysk lotto?

Er det lovlig å spille tysk lotto?

Det tyske lotteriet er lovlig, og spillere kan delta uten frykt for juridiske konsekvenser. Imidlertid må man sørge for at deres land tillater slikt spill. Den nye statstraktaten om pengespill i 2021 fastsetter forbundsstatenes ansvar for offentlig sikkerhet og orden. Dessuten gjør de nye standardene slutt på usikkerheten rundt europeiske forskrifter og lisenser og de mange restriksjonene i tyske delstater.

Nettsteder for lotteri trenger en forretningsadresse i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og en tysk lisens for å tilby sine tjenester i Tyskland. Lotterileverandørene må følge mange standarder når det gjelder ansvarlig gambling og hvitvaskingsregler.

Er det lovlig å spille tysk lotto?
Hvordan spille tysk lotto online

Hvordan spille tysk lotto online

Enkeltpersoner kan spille Tyskland Lotto ved å velge seks tall fra én til 49 og ett ekstra tall fra null til ni.

Enkeltpersoner ser en kopi av loddsedlene de kjøpte online før den aktuelle kveldens trekning som en del av Lotteriets Se-Din-Billet-tjeneste. Trekningene skjer hver lørdag klokken 7:25 CET om kvelden og onsdag klokken 18:25 CET.

Det er ni flotte premiedivisjoner i det tyske lotto, hvorav fem involverer Supernummeret. Supernummeret, også kjent som "Superzahl", er et tilleggstall som bruker et prediksjonsområde fra null til ni for å bestemme den tyske Lotto-jackpotbelønningen og tredje, femte, syvende og niende premiedivisjoner.

Jackpot Rollover

Tidlig i 2009 vedtok den tyske Lotto 6aus49 en regeljustering som begrenset lengden på en veltestrek til tretten remiser. En annen justering ble gjort i august 2020, med jackpotbelønningen som rullet over til den når et tak på 45 millioner euro.

Når jackpotten når toppen, må hver neste trekning som har en jackpot vinnes. Når ingen billetter samsvarer med de seks hovedsifrene i tillegg til bonus Supertall i den trekningen er premiepotten delt mellom de påfølgende største mottakerne av premiedivisjonen.

Hvordan spille tysk lotto online
Hva er oddsen for å vinne tysk lotto?

Hva er oddsen for å vinne tysk lotto?

Jackpotten har en sjanse på 1 til 139 838 160 for å bli vunnet. Eventuelle gevinster fra dette lotteriet beskattes ikke i Tyskland. Men innbyggere i andre land bør sjekke om de må betale skatt på gevinstene sine. Match-6 andreplassprisen er den største premien spillere kan vinne uten Supernummeret.

Adopsjonen av Superzahl og bonusballen i 2013 førte til enda flere modifikasjoner. Superzahl økte oddsen for å vinne en Lotto 6Aus49 jackpot med 74 prosent. Denne økningen var fra én av 54 til én av 6,6. Mest spennende av alt, når individer matcher de totalt syv tallene, vinner de en månedlig premie på 10 tusen euro som utbetales hver måned de neste tjue årene.

Hva er oddsen for å vinne tysk lotto?
Utbetalingsalternativer når spillere vinner tysk lotto

Utbetalingsalternativer når spillere vinner tysk lotto

Spiel77-spillet korrelerer med alle de syv sifrene i serienummeret, og for å vinne må tallene ikke bare matche, men også være i samme rekkefølge som de valgte tallene. Match alle syv i riktig rekkefølge for å vinne den rullende jackpotten, som starter på €177 777 og regelmessig overstiger én eller to millioner med rollovers.

Det er seks andre premieklasser med forhåndsbestemte verdier som kan vinnes. Andrepremien er €77 777, som vinnes ved å kombinere de siste seks tallene i riktig rekkefølge.

Super6 fungerer på samme måte som Spiel77, bortsett fra at bare seks tall trekkes. De siste seks sifrene i deltakernes serienummer er knyttet til disse numrene. Man må igjen matche de riktige tallene, som må være i samme rekkefølge som de som er trukket. Det er seks premier med fast verdi, som begynner med en garantert jackpot på 100 millioner euro.

Til slutt skjer trekningen av GlücksSpirale på lørdager. For å vinne må spillerne replikere både sifrene og mønsteret til tegningen deres basert på serienummeret deres. Spillere kan vinne 10 euro kun ved å matche det siste tallet på GlücksSpirale. Dessuten kan man vinne 100 000 euro hvis de stemmer overens med de seks siste sifrene.

Utbetalingsalternativer når spillere vinner tysk lotto
Tips og triks for å spille tysk lotto

Tips og triks for å spille tysk lotto

Å spille i hver Lotto 6Aus49-trekning er en av de beste metodene for å øke oddsen for å vinne jackpotten. Man kan bruke de samme tallene i påfølgende trekninger. Spillere kan også bruke dette alternativet til å øke antallet fremtidige trekninger de vil delta.

Kjøp flere Lotto 6Aus49 lotteri billetter med distinkte tallkombinasjoner for å øke sjansene for å vinne jackpotten. Det kan være dyrt å kjøpe flere lottokuponger til samme arrangement. Et rimeligere alternativ er å bli med eller starte et lotterisyndikat.

An online lotto syndikat gjør det mulig for spillere å dele utgiftene ved å kjøpe mange online lodd med en gruppe mennesker, for eksempel kolleger, slektninger eller venner. Ulempen er at hvis syndikatet treffer jackpotten, må enkeltpersoner dele inntektene.

Når man bruker Quick Pick-metoden, får de tall som andre spillere kanskje ikke tenker på. Tilfeldig tallgeneratoren kan også gi dem tall som kan vinne Lotto 6Aus49-jackpoten. Enkeltpersoner kan også velge lykketall basert på om de er "varme" eller "kalde". Disse tallene er basert på regelmessig trukket og mindre vanlig trukket tall og forfalte tall. Å holde seg til disse tallene er en annen utmerket taktikk.

Tips og triks for å spille tysk lotto