Beste French Lotto Lotteri 2022

Den franske regjeringen driver dette lotteriet, som ble etablert på 1970-tallet. Siden 2018 har imidlertid halvparten blitt offentliggjort for å øke konkurransen. Topppremievinnere (matchende 5 + 1 tall) er garantert minimum to millioner euro. Hvis det ikke er noen vinnere, økes beløpet med én million euro, noe som resulterer i en jackpot som kan opptjenes for opptil 34 trekninger. Hvis det ikke er noen etterfølger etter disse 34 trekningene, fordeles de akkumulerte pengene mellom de lavere kategoriene som er oppført i neste trekning.

Det er mulig å kjøpe lodd på nett. Franske lottobilletter på nett koster 2,20 euro per linje, og spillere kan kjøpe billetter personlig gjennom en autorisert butikk eller på nett. Jackpotter for fransk Lotto starter på to millioner euro.

Beste French Lotto Lotteri 2022
Hvor kan jeg kjøpe billetter til French Lotto?
Hvor kan jeg kjøpe billetter til French Lotto?

Hvor kan jeg kjøpe billetter til French Lotto?

Når det ikke er noen vinner for Kamp 5 pluss sjansenummer, ruller premien til neste trekning, og vokser med én million euro. Disse premiene kan rykke opp for maksimalt 34 trekninger etter hverandre. Etter det, hvis det fortsatt ikke er noen premievinner, ruller jackpotpremien ned og deles mellom deltakere i det følgende vinnerbelønningsnivået.

Det er mulig å kjøpe lodd på nett. Franske lottobilletter på nett koster 2,20 euro per linje, og spillere kan kjøpe billetter personlig gjennom en autorisert butikk eller på nett. Jackpotter for fransk Lotto starter på to millioner euro. Når det ikke er noen vinner for Kamp 5 pluss sjansenummer, ruller premien til neste trekning, og vokser med én million euro.

Disse premiene kan rykke opp for maksimalt 34 trekninger etter hverandre. Etter det, hvis det fortsatt ikke er noen premievinner, ruller jackpotpremien ned og deles mellom deltakere i det følgende vinnerbelønningsnivået.

Det er åtte flere vinnerkombinasjoner i tillegg til jackpotten med dette lotteri på nett. Med disse tjener spillere belønninger ved å velge sjansenummeret som matcher. De fleste av premiene er pari-mutuel, noe som betyr at de varierer fra trekning til trekning avhengig av antall solgte billetter og vinnere. Imidlertid gis en fast premie på €2,20 for å slå sjansenummeret med en av hovedballene.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til French Lotto?
Historien om fransk Lotto

Historien om fransk Lotto

Det franske nasjonale lotteriet ofte referert til som Loto, startet sin virksomhet i 1976. Franske lottotrekninger skjer hver lørdag, mandag og onsdag. Enkeltpersoner må velge fem sifre fra én til 49 og et sjansenummer mellom én og 10. Billettinnehaveren som matcher alle fem tallene pluss sjansenummeret vinner premien.

Historien om fransk Lotto
Er fransk lotto lovlig?

Er fransk lotto lovlig?

Det franske lotteriet er lovlig. Med sin historie er det bare logisk at gambling er lovlig i Frankrike, både online og landbasert. Noen av de eldste gamblingbedriftene finnes på fransk land, og de har gjort en utmerket jobb med å holde liv i bransjen så langt.

Gamblinglovgivningen har gjennomgått noen revisjoner over tid. Spilleautomater hadde vært forbudt en stund før de ble gjeninnført i 1988. Det tok landet lang tid å tillate internettgambling, men det skjedde til slutt i 2010. Franske gamblere har et bredt utvalg av gamblingalternativer med det i tankene.

I Frankrike var den lovlige gamblingalderen 21 år frem til 1987, da den ble redusert til 18. Personer som har blitt straffet og utestengt av en dommer fra gamblingfasiliteter, personer hvis oppførsel sannsynligvis vil forstyrre spillaktiviteter, og de som frivillig har ført opp på listen. selv er blant dem som har forbud mot å delta i gamblingaktiviteter. Den siste gruppen har tre år på seg til å stryke seg fra forbudslisten.

Er fransk lotto lovlig?
Hvordan spille fransk lotto

Hvordan spille fransk lotto

Enkeltpersoner er ikke begrenset til bare fem sifre og bonusnummeret; man kan velge flere. Hvert tilleggstall belastes separat, men å legge inn flere tall i en enkelt trekning øker en persons vinnersjanser. Et systemspill er et navn på denne typen innsats.

Ytterligere numre opprettes automatisk som en del av denne funksjonen for å lage alle mulige kombinasjoner. I det franske lotteriet må enkeltpersoner velge seks tall (5 + 1). Når spillere plasserer et System 7-veddemål, genererer Lottoland-systemet alle tenkelige sekssifrede kombinasjoner basert på de syv tallene individer velger.

Den mest utbredte feilen som gjøres av lotterispillere er å fokusere utelukkende på den store premien. Den er også blant de dyreste. Derfor må spillere først og fremst være klar over at jo større primærbelønningen er, desto høyere er oddsen mot at en vinner den. For det andre, jo større hovedpremien er, jo større blest og jo flere billetter selges. Dermed, selv om spillere slår oddsen og vinner hovedpremien, er det mange flere sjanser til å dele den.

Hvordan spille fransk lotto
Hva er sjansene for å vinne fransk lotto?

Hva er sjansene for å vinne fransk lotto?

Lykkesøkere velger først fem tall fra hovedpuljen på én til 49 og et lykketall fra en separat pulje på én til 10 for å spille. For å vinne må alle matche alle fem tallene, inkludert bonuskulen. Spillere må matche de fem hovedsifrene, inkludert lykketallet, for å vinne jackpotten. Sjansen for å vinne en premie er rimelig høy fordi den franske Lotto inkluderer åtte forskjellige premiedivisjoner, alt fra å treffe bare lykketallet til å matche alle fem tallene.

Sannsynligheten for å vinne det franske lotto er ganske anstendig for et lotteri med høy utbetaling. Oddsen på 19 millioner til én kan virke overdreven, men sammenlignet med et hvilket som helst annet lodd på nett, er det franske lotto mer enn rettferdig. Videre er det mange sjanser for å vinne belønninger på lavere nivå ganske enkelt ved å matche ett eller to tall.

Når premiebelønningen er spredt til jackpotten og angi premienivåer, beregnes prosentandelen som er tildelt hver belønningskategori. For ytterligere €0,80 per linje kan spillere delta i en andre Lotto-trekning. Den andre trekningen er en egen begivenhet når fem sifre fra én til 49 er valgt; sjansenummeret er ikke aktuelt i denne trekningen. Billettinnehavere deltar med de samme tallene som de brukte i hovedspillet, med spillere som mottar belønninger for å velge to til fem sifre.

Hva er sjansene for å vinne fransk lotto?
Utbetalingsalternativer hvis spillere vinner spillet

Utbetalingsalternativer hvis spillere vinner spillet

Jackpotten og Match 2-premiene er begge fastsatte beløp. De to andre belønningene er pari-mutuel, noe som betyr at verdien varierer fra trekning til trekning. De faste premiene utbetales først med penger fra premiepotten, deretter går 28 prosent av det gjenværende fondet til Match 4-spillere og 72 prosent til Match 3-spillere.

Den franske Loto Raffle er et datterselskap av det klassiske spillet med premiegaranti. En eksklusiv kode produseres for utlodningen i hver linje med Lotto-nummer som spilles. 10 vinnerkoder blir valgt tilfeldig, og hver får tjue tusen euro. Unike loddtrekninger gjøres av og til for å generere flere vinnere. I 2017 ga en julelotteri en belønning på hundre €20 000.

Utbetalingsalternativer hvis spillere vinner spillet
Tips og triks for å spille fransk lotto

Tips og triks for å spille fransk lotto

Selv om Fransk Lotto er et sjansespill, finnes det teknikker for å forbedre en persons sjanser for å vinne pengepremier. I det originale franske lotteriet "Lotto" kan spillere også bruke JackpotHunt-alternativet for å få innsatsen automatisk fornyet etter hver trekning for neste trekning inntil jackpotten på første lag er vunnet. Spillere kan legge til ytterligere betingelser til innsatsen for å delta i spillet, for eksempel en minimumsjackpot eller en senere trekningsdato.

Det franske lotto trekkes tre ganger i uken, mandag, onsdag og lørdag, for 156 muligheter til å vinne en million euro per år. Spillere kan øke sjansene sine for å vinne pengebelønninger ved å satse på flere trekninger. For å få dette tipset må enkeltpersoner huske å spille det franske lotto hver uke. Det er aldri et problem siden abonnementsalternativet er tilgjengelig.

Enkeltpersoner kan bruke abonnementsfunksjonen for å få et tippespill automatisk fornyet eller kjøre til de velger å avslutte det. Dette betyr at frem til cut-off-tiden, er en persons innsats på hver trekning for lodd på nett. Det er ingen ekstra kostnad, og tippere kan velge hvor ofte abonnementet deres skal faktureres.

Tips og triks for å spille fransk lotto