Beste France Keno Lotteri 2024

France Keno, som drives av det private selskapet La Francaise des Jeux Group (FDJ), er et lotterispill som lar spillere velge mellom 2 og 10 tall fra en pulje på 1 til 70. Spillet trekkes to ganger om dagen, sju. dager i uken, og har en maksimal jackpot på to millioner euro. Imidlertid kan bare spillere som er bosatt i Frankrike eller besøker landet, spille dette spillet.

For å delta må spillerne bestemme beløpet på innsatsen de vil plassere, som kan variere fra én til ti euro. De har også muligheten til å legge til en multiplikator eller Joker+-spillet hvis de ønsker det. Spillere kan kjøpe billetter fra lisensierte FDJ-forhandlere, nettstedet Francaise des Jeux eller via mobilappen.

Beste France Keno Lotteri 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hva er fransk Keno?

France Keno er et populært lotterispill i Frankrike, kjent for sin fleksibilitet og vanlige trekninger. Den opererer under et format der spillere velger tall fra et sett område, typisk mellom 1 og 70 eller 1 og 80. I hver trekning velges et visst antall vinnende tall tilfeldig. Antall valgte tall og antall vinnende tall kan variere, og tilbyr forskjellige måter å spille og vinne på.

Det unike med France Keno er dens hyppige trekninger, ofte avholdt to ganger daglig. Dette øker sjansene for spillere til å delta og vinne. Premiebeløpene i Keno avhenger av hvor mange tall en spiller velger og matcher, og beløpet de bestemmer seg for å satse. Jo flere tall som samsvarer, jo større blir premien. I tillegg kan spillere velge å multiplisere gevinstene sine gjennom en funksjon kalt «Multiplier»-alternativet, som, hvis valgt, øker kostnaden for billetten, men kan øke premiepengene betydelig.

France Keno appellerer til et bredt spekter av spillere på grunn av sine enkle regler og fleksibiliteten den tilbyr når det gjelder innsatsbeløp og nummervalg. Den er tilgjengelig på forskjellige steder i Frankrike og online, noe som gjør det praktisk for entusiaster å spille regelmessig. Som med alle former for gambling, må spillere spille ansvarlig, med tanke på at sjansene for å vinne store beløp er relativt lave, og hovedmålet bør være underholdning snarere enn økonomisk gevinst.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Keno (fransk)?

For å kjøpe billetter til Keno i Frankrike, har du flere alternativer:

  • Lokale autoriserte forhandlere: I hele Frankrike er det mange autoriserte utsalgssteder, som tobakksbutikker, aviskiosker og noen supermarkeder, hvor du kan kjøpe Keno-billetter. Disse stedene viser ofte den offisielle lotterilogoen, noe som gjør dem enkle å identifisere.
  • Online via den offisielle lotteriets nettsiden: Det franske nasjonale lotteriet, som driver Keno, tilbyr en nettplattform hvor du kan kjøpe billetter. For å bruke denne tjenesten, må du vanligvis registrere en konto, og du må kanskje være bosatt i Frankrike eller i landet for å få tilgang til nettstedet og foreta et kjøp.
  • Mobilapper: Noen offisielle lotteriapper lar deg kjøp Keno-billetter direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet. Disse appene er vanligvis tilgjengelige for både iOS- og Android-enheter og kan lastes ned fra de respektive appbutikkene.
  • Lotteribillettautomater: I noen områder kan du finne automater som selger Keno-billetter. Disse maskinene finnes vanligvis i områder med høy trafikk som kjøpesentre eller transportknutepunkter.

Når du kjøper Keno-billetter, enten personlig eller online, sørg for at du kjøper fra en anerkjent og autorisert kilde. For pålitelig informasjon og anbefalinger om hvor du kan kjøpe billettene dine, kan du besøke plattformer som LottoRanker. Det er også viktig å følge lokale lover angående aldersbegrensninger og gamblingforskrifter. Hvis du ikke er i Frankrike, sjekk om den franske Keno er tilgjengelig for internasjonale spillere gjennom online lotteritjenester, men kontroller alltid legitimiteten og den juridiske statusen til disse tjenestene i din jurisdiksjon.

Historien om fransk Keno

Det sies at Keno, lotterier og bingo alle har sin opprinnelse i Kina for mer enn 2000 år siden. Det første lotteriet i Frankrike ble tillatt av Francis I i 1539 mot en årlig avgift. Lotterier vekslet mellom lovlig og ulovlig status i de følgende århundrene. Lotteri- og lotterispill ble endelig gjort lovlige i 1933 i Frankrike og fortsetter å være tillatt til dags dato.

Keno (FR) ble først spilt i 1993 og ble først spilt bare en gang i uken på en torsdag. To år senere ble en annen trekning lagt til på tirsdag, noe som gjør det til en to-ukentlig trekning. Året etter i 1996 begynte det å trekkes hver dag i uken.

I 2003 ble Keno Soir lagt til for å gjøre det to trekninger per dag. Spillet ble kjent som Keno Lifetime Winner i 2013. Noen av de originale multiplikatorene har blitt skrotet for å gi tre; x2, x3 og x5. Spillere i Frankrike har vært i stand til å spille Keno og andre online lotterier lovlig siden 2009.

Er Keno (FR) lovlig?

Lotterier, inkludert Keno, er lovlige både på og offline i Frankrike, og er lisensiert og regulert av den franske regjeringen. Spillere må være 18 år eller eldre for å spille, og det kreves bevis på alder. Lotterier har vært lovlige i Frankrike siden 1933, og nettgambling har vært lovlig siden 2009 på grunn av spillloven (2010-476).

Imidlertid kan bare spillere i Frankrike spille Keno (FR), enten de er franske statsborgere eller besøkende. I tillegg er det bare franske statsborgere som kan spille online, da det er ulovlig for franske operatører å registrere seg spillere fra andre land, inkludert EU.

Hvordan spille Keno

Spillerne bestemmer hvor mange tall mellom to og 10 de vil velge fra en til 70-puljen. Deretter må de velge innsatsbeløpet fra én, to, tre, fem eller 10 euro. Det er også muligheten til å velge en multiplikator som vil doble innsatsbeløpet som skal betales (for eksempel én euro innsats + multiplikator = to euro).

Selv om den opprinnelige innsatsen dobles med multiplikatoren, kan de faktiske gevinstene multipliseres med tre eller fem hvis disse velges. Jo flere tall som matches og jo høyere innsats, jo høyere blir premiebeløpet.

Når ballene er trukket, vil 20 baller bli valgt, etterfulgt av multiplikatoren, som kan være x2, x3 eller x5. Spillere må sørge for at de kjøper billettene sine minst én time før trekningen, som er kl. 13.00 for middag og kl. 20.00 for trekningen på kvelden. Spillere med fysiske billetter må oppbevare kvitteringene sine på et trygt sted, da de vil bli pålagt å kreve premie.

Joker+

I et sekundært spill kan Joker+ legges til Keno-billetten for én eller to ekstra euro i henhold til valgt innsats. Spillere velger ikke tallene selv, siden de genereres automatisk av Flash-systemet når spillere validerer spillet. For å vinne må spillerne matche alle syv sifrene i rekkefølgen de blir trukket for å vinne 500 000 euro.

Frankrike Keno trekningsplan

France Keno tilbyr vanlige trekninger gjennom uken, og gir spillere flere muligheter til å prøve lykken. Den nøyaktige trekningsplanen kan variere avhengig av plattformen eller leverandøren du velger. De fleste plattformer tilbyr imidlertid trekninger med få minutters mellomrom, og tilbyr en fartsfylt og spennende spillopplevelse.

Ved å forstå trekningsplanen kan du planlegge spillingen din og sikre at du aldri går glipp av en sjanse til å delta i spenningen til France Keno.

Frankrike Keno vinnerodds

Den franske Keno er en av de beste online lotterier på grunn av dens gunstige odds. Maksimal jackpot for å matche 10/10 tall med en innsats på 10 euro uten multiplikator er to millioner euro. Oddsen for at dette skjer er 1 av 2 147 181.

Oddsene for å vinne varierer i henhold til antall tall valgt av spilleren og hvor mange av disse som er treff. Gevinstene kan økes ved å satse større innsatser og aktivere multiplikatoren.

Oddsen for å matche 2/2 tall er 1 av 13, mens oddsen for å matche 4/4 tall er 1 av 189. Korrekt matchende 8/8 tall har odds 1 av 74 941, som vil gi en premie på 8 000 euro for en 1 euro innsats.

Utbetalingsalternativer hvis du vinner Keno

Alle premier må kreves innen to måneder etter trekningsdatoen. Enhver premie over 2000 euro vil kreve at spilleren fremviser identitetsdokumenter for å kunne kreve premien. Hvis spillere er så heldige å matche 9/9 eller 10/10 tall, har de muligheten til å motta et engangsbeløp eller livrenter.

Spillere som spilte hos en FDJ-forhandler må gå til et La Francais des Jeux betalingssenter, og de som spilte online vil motta en e-post med detaljer om de neste trinnene. De utbetalingsalternativer varierer i henhold til metoden spillet ble spilt på.

Hvis det spilles hos en forhandler

Gevinster på 300 euro eller mindre kan kreves fra enhver FDJ-forhandler, men gevinster over dette beløpet vil kreve at spilleren går til et La Francaise des Jeux betalingssenter. Premier fra 300 til 30 000 euro kan betales direkte inn på spillerens bankkonto ved bankoverføring på noen av POS.

Hvis det spilles online eller via mobilappen

Gevinster på 2000 euro eller mindre vil automatisk bli kreditert til spillerens konto. Gevinster over dette beløpet vil kreve fremvisning av ID-dokumenter før de overføres direkte til spillerens bankkonto.

Tips og triks for å spille Keno Frankrike

Keno, liksom andre lotterispill, er et sjansespill, men noen spillere vil kanskje prøve å utvikle spesifikke strategier basert på spillets statistikk. For eksempel gjentas en høy andel (omtrent en tredjedel til en halv) av tallene som trekkes fra det siste spillet eller spillet før det.

Disse varme tallene er derfor rimelige å spille, men muligens ikke hvis de har blitt trukket de tre foregående gangene på rad. Timing når du skal spille bestemte tall kan også være en lønnsom strategi. Spillere kan finne Keno (FR)-statistikk på FDJ-nettstedet for å hjelpe dem med å identifisere de varme og kalde tallene.

Tallstrategier

Noen spillere liker å velge å spille kalde tall, som er tallene som ikke velges så ofte. Å spille disse tallene kan være fordelaktig rett og slett fordi de er forsinket til å bli trukket. Det er også en statistisk sannhet at ikke alle tallene vil være partall eller alle oddetall, men en blanding av de to.

Gevinster er derfor mer sannsynlige hvis en balanse mellom oddetall og partall velges av spilleren. Det samme gjelder for lave eller høye tall. Dette betyr at spillere kan ha større fordeler hvis de spiller en jevn blanding av lave og høye tall.

About the author
Isabella Garcia
Isabella GarciaAreas of Expertise:
Lotteri
About

Isabella Garcia, kjent som "Lucky Lotti" på LottoRanker, kombinerer sin søramerikanske stil med dyp ekspertise innen globale lotterier. Fra de solfylte strendene i Rio dekoder Isabella forviklingene ved lotterier, og gir spillerne de beste tipsene og triksene.

Send email
More posts by Isabella Garcia

Faq

Alt du trenger å vite om casinoer

Hva er fransk Keno?

French Keno er et populært lotteri som er tilgjengelig i Frankrike. Den har fleksibel spilling og hyppige trekninger, vanligvis to ganger daglig. Spillere velger tall fra et sett område, vanligvis mellom 1 og 70 eller 1 og 80, og deretter bestemmer uavgjort vinnertallene. Spillets appell ligger i dets enkle regler og friheten det gir i innsatsbeløp og nummervalg.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til French Keno?

Du kan kjøpe franske Keno-billetter hos lokale autoriserte forhandlere som tobakksbutikker og aviskiosker i Frankrike, gjennom det offisielle lotteriets nettsted, via mobilapper for iOS- og Android-enheter, eller ved loddautomater som finnes i kjøpesentre og andre områder med høy trafikk. Sørg alltid for å kjøpe fra anerkjente kilder.

Kan jeg spille French Keno online?

Ja, du kan spille French Keno online. Det offisielle franske nasjonale lotteriets nettsted tilbyr en online plattform for billettkjøp. Det kan imidlertid hende du må være bosatt i Frankrike eller i landet for å få tilgang til siden og kjøpe billetter.

Hva er oddsen for å vinne fransk Keno?

Oddsene for å vinne i fransk Keno varierer basert på hvor mange tall du velger og matcher. For eksempel er oddsen for å matche 2 av 2 valgte tall 1 av 13, mens oddsen for å matche 8 av 8 er 1 av 74 941. Spillet er kjent for sine gunstige odds sammenlignet med andre lotterier.

Er det noen ekstra spill i fransk Keno?

Ja, det er et ekstra spill kalt Joker+ som kan legges til Keno-billetten din mot en ekstra avgift. I Joker+ genereres tall automatisk, og ved å matche alle syv sifrene i rekkefølgen som trekkes, kan du vinne opptil 500 000 euro.

Hva er den maksimale jackpotten i fransk Keno?

Maksimal jackpot i fransk Keno for å matche 10 av 10 tall med en innsats på 10 euro (uten multiplikator) er to millioner euro. Beløpet kan variere basert på antall matchede tall og innsatsbeløpet.

Hvordan fungerer multiplikatoralternativet i fransk Keno?

Multiplikatoralternativet i fransk Keno lar spillere øke potensielle gevinster. Når det velges, dobler det prisen på billetten, men kan multiplisere gevinsten med 2, 3 eller 5 ganger, avhengig av multiplikatoren som trekkes.

Er fransk Keno lovlig?

Ja, fransk Keno er lovlig. Det er lisensiert og regulert av den franske regjeringen. Spillere må være 18 år eller eldre for å spille, og nettgambling i Frankrike har vært lovlig siden 2009.

Hvordan krever jeg gevinster fra fransk Keno?

Gevinster må kreves innen to måneder etter trekningsdatoen. For beløp over 2000 euro kreves ID-dokumenter. Premier kan kreves hos FDJ-forhandlere for mindre beløp eller ved La Francaise des Jeux betalingssentre for større gevinster. Onlinespillere vil motta instruksjoner via e-post.

Finnes det noen strategier for å spille fransk Keno?

Mens Keno er et sjansespill, ser noen spillere på spillstatistikken for å velge "varme" eller "kalde" tall. 'Hot' tall har blitt trukket nylig, mens 'kalde' tall ikke har blitt trukket. Å balansere valget mellom oddetall og partall, eller lave og høye tall, kan også øke sjansene dine. Det er imidlertid ingen garantert strategi for å vinne.