Beste Extra 5 Lotteri 2022/2023

Gjennom årene har Hellas lansert et bredt utvalg av nasjonale lotterispill. De beste pleier å være enkle med lokkende jackpotter. Ekstra 5-lotteriet skiller seg spesielt ut. Spillerne velger en femsifret kombinasjon for hver trekning. Hvis de vinner kan den totale utbetalingen være så mye som €500 000.

Trekninger skjer hver dag. Dette gir gamblere mange muligheter til å kjøpe billett. Den største ulempen er mangelen på nettalternativer når det gjelder å velge tall eller kreve premiepenger. Dette har ikke stoppet Extra 5-lotteriet fra å blomstre siden starten i 2002.

Hvor kan du kjøpe billetter The Extra 5 Lottery
Hvor kan du kjøpe billetter The Extra 5 Lottery

Hvor kan du kjøpe billetter The Extra 5 Lottery

Det første trinnet for å nyte dette spillet er å vite hvordan du kjøper en ekstra 5-lodd. Det er foreløpig ingen dedikert online app tilgjengelig. Derfor må slipsen kjøpes på gamlemåten.

Over hele Hellas er det mange salgssteder for OPAP-spill. Det er til og med en butikklokaliseringsseksjon på deres offisielle nettside. Dette vil gjøre det lettere for spillere å finne en i sitt nærområde.

I en OPAP-tilknyttet butikk kan personen velge sine numre og kjøpe Extra 5-loddet. Det er ikke mulig å få en digital kopi. Det er derfor viktig at papirbilletten oppbevares trygt. Å velge tall på en murstein og mørtel virksomhet kan virke foreldet. Det er imidlertid fortsatt ganske vanlig for sjansespill i Hellas.

Hvor kan du kjøpe billetter The Extra 5 Lottery
Historien om Extra 5-lotteriet

Historien om Extra 5-lotteriet

Historien til dette spillet har koblinger til sportsbetting. I løpet av 1950-årene var det en nasjonal innsats for å forbedre infrastrukturen for denne typen spill. Generalsekretariatet for idrett ble snart opprettet. I 1958 begynte en ny privat juridisk enhet kalt OPAP å føre tilsyn med alle operasjoner knyttet til sjansespill. I mange år var hovedvekten lagt på fotball.

Imidlertid begynte OPAP etter hvert å lage lotterispill for allmennheten å nyte. LOTTO ble lansert i 1990 og ble en stor suksess. En ny etterspørsel etter større varianter av online lotterispill fått fart. OPAP har eksperimentert med forskjellige.

Både SUPER 3 og EXTRA 5 ble tilgjengelige 25. november 2002. Fremkomsten av internett gjorde det mulig for spillere å sjekke EXTRA 5-resultater online.

Historien om Extra 5-lotteriet
Er Extra 5 Lottery lovlig?

Er Extra 5 Lottery lovlig?

Alle sjansespillene som tilbys av OPAP er helt lovlige i Hellas. Innbyggere må være 18 år eller eldre for å kjøpe billett. Det er en mer komplisert situasjon for folk i utlandet som håper å spille via et online surrogat.

I 2011 slo EU-domstolen fast at den monopolistiske karakteren til OPAP gjør den uforenlig med EU-retten. Som et resultat er det best at bare greske statsborgere spiller Extra 5.

Hvis personens tall trekkes, kan gevinstene deres bli beskattet. Skattesatsen starter på utbetalinger på totalt €100. Den øker avhengig av størrelsen på jackpotten. Gamblere som vinner mer enn €2500 er lovpålagt å betale 20 % skatt. Disse reglene trådte i kraft i september 2022. Videre har OPAP en policy om anonymitet for førstepremievinnere.

Er Extra 5 Lottery lovlig?
Hvordan spille Extra 5 Lottery

Hvordan spille Extra 5 Lottery

Dette greske lotteriet er veldig populært på grunn av dets regelmessighet og enkelhet. Trekningene finner sted hver dag kl. 15.00 (atensk tid). Gamblere kan gå til en hvilken som helst autorisert OPAP-forhandler for å velge numrene deres.

De må velge minst fem. Disse varierer fra 1 til 35. Hvis spilleren ikke ønsker å velge sifrene selv, kan de bruke en Quick Pick-maskin. Det vil tilfeldig generere en sekvens for dem.

Det er da på tide å velge hvor mye penger som skal satses i hver trekning. Hvis det gjøres flere valg, vil disse fungere kumulativt. Minimumsbeløpet kan omsettes ved ikke å fylle inn en multiplikator på billettseddelen. Den laveste kolonneverdien er €0,50.

Flere valg lar spilleren delta i fremtidige trekninger. Dette er praktisk for folk som bare vil ha én billett. For å vinne den øverste premien må alle tallene trekkes.

Spillere som klarer å forutsi fire eller tre av tallene kan vinne et lavere premiebeløp. De resultater kan bli funnet på den offisielle OPAP-nettsiden. Det er til og med mulig å se trekningen skje live.

Hvordan spille Extra 5 Lottery
Oddsen for å vinne Extra 5 Lottery

Oddsen for å vinne Extra 5 Lottery

Det er mange faktorer som kan påvirke odds for nasjonale lotterier. Dette inkluderer antall sifre i uavgjort og frekvensen av spillere. Hvis et lotterispill spilles online av et stort antall mennesker, kan det endre sjansene for å vinne betydelig.

Siden Extra 5 retter seg direkte mot greske borgere, vil dette ikke være et problem. Alle billettinnehavere håper å vinne førstepremien. Oddsen for at dette skjer er én av 324 632. Dette gjør det mye mer fristende enn tilsvarende konkurrerende online eller nasjonale lotterispill.

For eksempel er oddsen for å vinne Greek Joker én på 24.435.180. I mellomtiden har spillere en av 13 983 816 for å vinne jackpotten i det greske lotto. Derfor, hvis gamblere leter etter et spill med best mulig sjanser, er Extra 5 et verdig alternativ.

Oddsen for å vinne Extra 5 Lottery
Utbetalingsalternativer for ekstra 5 vinnere

Utbetalingsalternativer for ekstra 5 vinnere

De som spiller Extra 5 Lottery bør ikke forvente noen online utbetalingsalternativer. I stedet må de kreve gevinstene sine fra en OPAP-butikk eller autorisert bank. Billetter som er skadet eller tapt vil ikke anses som gyldige. Det er derfor viktig å holde dem trygge.

Hvis personen vinner en premie på lavere nivå, vil utbetalingen ha en tendens til å være mellom €5 og €125. Den øverste jackpotten overstiger ikke €500 000.

Spillere som er heldige nok til å vinne dette beløpet vil oppleve at kravprosessen er mer komplisert. I stedet for en butikk må de ta med billetten til OPAP-kontorene i Athen. Det er også mulig å leie inn en advokat for å løse inn pengene.

Av og til vil mer enn ti personer stå frem med en førstepremiebillett. Ved disse anledninger deles €500 000 ut i aksjer. Mengden penger som gis til hver spiller vil avhenge av hvor mange personer som krever for den spesifikke trekningen.

Utbetalingsalternativer for ekstra 5 vinnere
Tips og triks for å spille Extra 5 Lottery

Tips og triks for å spille Extra 5 Lottery

  • Extra 5 Lottery er et sjansespill. Det er umulig for spillere å forutsi den nøyaktige kombinasjonen av neste trekning.
  • På den annen side kan de øke sjansene sine ved å unngå visse tallmønstre. Det er uklokt å velge en kombinasjon som allerede har blitt tegnet tidligere. Oddsen for at den samme sekvensen skal gjenta seg er praktisk talt umulig.
  • Gamblere bør ikke velge fem påfølgende tall i en sekvens. I stedet er det bedre å gå for sifre som tilhører forskjellige grupper. Noen liker å spille multipler. 5-10-15-20-25 er et vanlig eksempel. Alternativt kan de velge tall som slutter på samme siffer, for eksempel 3-13-23-33.
  • Denne typen strategier reduserer faktisk vinnersjansene. Når du kjøper en Extra 5-lodd er det viktig å huske at varierte kombinasjoner har en tendens til å gjøre det bedre.
  • Gambleren trenger ikke å bestemme kombinasjonen på egen hånd. I stedet kan de bestemme seg for å bli med i et lotterisyndikat. Dette er grupper av mennesker som samler pengene sine.
  • De vurderer tallene sine strategisk. Hvis en av dem klarer å vinne Extra 5 Lottery, vil jackpotten deles mellom alle syndikatmedlemmene.
Tips og triks for å spille Extra 5 Lottery