Beste 6D Lotto Lotteri 2022/2023

Gamblere som bor på Filippinene har flere alternativer når det kommer til lotterier de kan spille. De beste pleier å være organisert av Philippine Charity Sweepstakes Office. Et godt eksempel på dette er 6D Lotto. Som navnet antyder innebærer det å velge seks sifre for hver billett. Gevinster oppstår når den nøyaktige kombinasjonen trekkes.

Dette spillet er populært blant filippinske statsborgere, men er foreløpig ikke tilgjengelig på nett. Den gode nyheten er at gamblere fortsatt kan bruke nettressurser for å sjekke resultatene. Trekning skjer tre ganger i uken. Dette gir folk mange muligheter til å teste lykken.

Beste 6D Lotto Lotteri 2022/2023
Hvor kan du kjøpe billetter til 6D Lotto
Hvor kan du kjøpe billetter til 6D Lotto

Hvor kan du kjøpe billetter til 6D Lotto

Et av de første trinnene for å vinne jackpotten er å vite hvordan du kjøper et 6D Lotto-lodd. Uten online spill er spilleren begrenset i sine valgmuligheter. Det er ikke så enkelt som å klikke på en app og umiddelbart velge tallene.

I stedet må de finne en forhandler i sitt lokale område. Heldigvis er det en overflod av utsalgssteder overalt Filippinene tilbyr disse lodd. PCSO er et viktig navn i gamblingmiljøet i dette landet. Det vil ikke være vanskelig å finne et fysisk etablissement som selger billettene deres.

På den annen side er 6D Lotto mer en nisje sammenlignet med populære alternativer som Mega, Super og Ultra PCSO Lottos. Kjøperen må finne en forhandler som tilbyr en rekke lotterispillalternativer. Disse stedene kan bli funnet ved å gjøre noen online undersøkelser om lokalområdet.

Hvor kan du kjøpe billetter til 6D Lotto
En kort historie om 6D Lotto

En kort historie om 6D Lotto

I 1995 begynte People's Television Network å kjøre et spillprogram kalt Philippine Lotto Draw. Navnet ble til slutt endret til PCSO Lottery Draw. Programmet utviklet seg til å inneholde en rekke forskjellige spill. De inkluderte parimutuel, faste utbetalinger og lotterier.

Sentraliserte trekninger ble inkludert i 2017. Disse var rettet mot spesifikke provinser som ikke hadde egne lokale trekninger.

Da showet begynte var det bare tilgjengelig på standard TV-formater. Imidlertid kan gamblere nå sjekke resultater direkte gjennom PTV-nettstedet, Facebook-siden og YouTube-kanalen. Det er for øyeblikket ni forskjellige spill tilgjengelig. 6D Lotto ble introdusert på slutten av 1997.

Opprinnelig kunne bare folk i områder av Luzon kjøpe billetter. Dette endret seg i 2020 da trekningen ble en landsdekkende begivenhet. Spillet er i stil med populære tradisjonelle lotterier.

En kort historie om 6D Lotto
Er 6D Lotto lovlig å spille?

Er 6D Lotto lovlig å spille?

Selskapet som har ansvaret for dette lotteriet er Philippine Charity Sweepstakes Office. Det er både eid og kontrollert av regjeringen på Filippinene. Videre fører presidentens kontor direkte tilsyn med driften. Derfor kan alle spillene under PCSO-paraplyen betraktes som lovlige og legitime. Dette inkluderer 6D Lotto.

Det er imidlertid viktig at spillere sørger for at de følger alle lokale gamblingforskrifter. De kunne lese informasjon på nett om relevant lovgivning. Det viktigste å merke seg er at personer under 21 år ikke kan delta i lotterier. For å få en utbetaling på en billettgevinst må personen ha to gyldige ID-er på sin person.

Er 6D Lotto lovlig å spille?
Hvordan spille 6D Lotto

Hvordan spille 6D Lotto

Dette er et av de enkleste lotteriene som tilbys av PCSO. For å spille det velger spilleren seks sifre fra 0 til 9. Disse blir deretter merket til en spillekupong. Det er også mulig å bruk en heldig plukkemaskin til å velge tallene tilfeldig i stedet. De samme sifrene kan brukes i seks påfølgende trekninger. Hvis flere vinner hovedjackpotten, deles puljen i forhold til innsatsen til hver vinner.

6D Lotto spilles tre ganger i uken unntatt i juleferien. Trekningene skjer hver lørdag, tirsdag og torsdag. Det sekssifrede vinnernummeret vil variere fra 000000 til 999999. For å motta førstepremien må spilleren matche alle sifrene sine i nøyaktig samme rekkefølge.

I de senere år mange lotterier rundt om i verden har laget dedikerte apper for spillerne sine. Disse lar dem kjøpe billetter og mottar automatisk gevinstene sine. Imidlertid er det foreløpig ikke mulig å spille 6D Lotto online. I stedet må spillet spilles via en murstein- og mørtelforhandler. Det er mulig at en nettversjon av dette lotteriet vil bli tilgjengelig i nær fremtid.

Hvordan spille 6D Lotto
Hva er oddsen for å vinne 6D Lotto?

Hva er oddsen for å vinne 6D Lotto?

I lotterispill hvis billetten inneholder et høyt antall sifre, vil oddsen være mindre enn gunstig. I 6D Lotto er det 1 000 000 mulige kombinasjoner som hver kan være den vinnende trekningen. Dette betyr at spilleren har en sjanse på 1 på én million til å vinne hovedpremien.

På overflaten kan det høres ganske høyt ut. Det gir imidlertid spilleren en mer rimelig sjanse sammenlignet med andre nasjonale lotterier. Dette gjelder spesielt for numeriske.

Ettersom premienivået reduseres, blir oddsen for å vinne mye mer tilgivende. En spiller vil ha en sjanse på 1 av 100 000 til å velge et tall som vinner andrepremien. Sjansene deres for å vinne det laveste nivået går ytterligere ned til 1 av 100. Det er umulig å forutsi den 6-sifrede kombinasjonen nøyaktig. På den annen side kan personens odds øke hvis de bruker visse strategier på langsiktig basis.

Hva er oddsen for å vinne 6D Lotto?
6D Lotto utbetalingsalternativer

6D Lotto utbetalingsalternativer

Hvis personen er heldig nok til å vinne, kan utbetalingen mottas av vedkommende personlig. Premier i området Php 24 til Php 10 000 kan kreves ved alle utsalgsstedene som er offisielt autorisert av PCSO. Når det kommer til høyere jackpotter er det kun to tilgjengelige steder. Dette er filialen og hovedkontorene til PCSO i Mandaluyong City.

Dette er en ganske standard policy for nasjonale lotterier. Imidlertid kan det skuffe spillere som nyter den ekstra bekvemmeligheten av å motta utbetalinger online.

Vinnere bør skrive sin signatur på billetten og ha to gyldige ID-er. Det skal også bemerkes at jackpotten vil bli beskattet med 20%. PCSO-agenten som solgte vinnerloddet vil få 1 % provisjon. Spillere må ta hensyn til dette når de beregner utbetalingsbeløpet.

6D Lotto utbetalingsalternativer
Tips og triks for å spille 6D Lotto

Tips og triks for å spille 6D Lotto

Online lotterier er sjansespill. Ingen er i stand til pålitelig å forutsi den nøyaktige kombinasjonen for 6D Lotto. Imidlertid kan de bruke taktikk for å øke oddsen. Det er vanlig at folk velger tall basert på bursdager.

Problemet er at dette vil hindre dem i å bruke 0 som et siffer. Hvert tall i et lotteri vil ha like stor sjanse til å bli trukket. Det er derfor uklokt å neglisjere 0. En annen feil er å bevisst velge tall som går i fortløpende rekkefølge. For eksempel kan personen bli fristet til å velge en sifferkombinasjon på 123456. En mer variert og tilfeldig kombinasjon er klokere.

Jo flere lodd en person kjøper, desto større vinnersjanser er. Dette vil imidlertid bety å risikere mer av pengene sine. Det er viktig at spilleren bare satser et ubetydelig beløp hvis de ønsker å spille i lotto med jevne mellomrom.

Lotterisyndikater har blitt veldig populære i de senere år. De involverer flere personer som slår pengene sine sammen. Dette gjør at de kan kjøpe flere billetter og ha en større sjanse for potensielt å vinne jackpotten. Hvis de er heldige, deles midlene mellom hvert medlem.

Tips og triks for å spille 6D Lotto