Lotto 6

Lotto 6, populært Takarakuji i Japan, er et av de mest fremtredende japanske lotterispillene. Lotteriet ble stiftet i 2000, og dets første trekning fant sted 5. oktober samme år. Dette lotteriet nyter enorm popularitet i Japan og utover. Lotto 6 er spesielt attraktivt for lotterispillere på grunn av dets høye jackpotbeløp. Minste jackpotbeløp er vanligvis ¥200 millioner, noe som tilsvarer rundt €1,6 millioner. En annen grunn til at spillere finner Lotto 6 attraktivt er fordi billettene er relativt billige.

Hver billett koster bare 200 ¥, som er omtrent 1,6 euro. Lotteriet lar også tippere fra flere land delta. Dette er gjort mulig via nettplattformen hvor spillere kan kjøpe gyldige billetter fra hvor som helst i verden.

Hvordan spille Lotto 6
Hvordan spille Lotto 6

Hvordan spille Lotto 6

Lotto 6 er et lotteri med progressiv jackpot. Det betyr at hvis ingen vinner i lotto, rulles jackpotbeløpet over til neste trekning, og vokser i størrelse ganske betydelig. Lotto 6 begrenser imidlertid i hvilken grad jackpotten kan vokse. Det maksimale gevinstlotteriet er ¥600 millioner.

Lotteriet tilbyr også fire andre ikke-jackpot-premienivåer, noe som gir tippere ytterligere muligheter til å vinne. Trekningene finner vanligvis sted to ganger hver uke på Tokyo Lottery Dream Museum.

Å finne ut hvordan du spiller lotteriet på nettet er ganske enkelt, selv for nybegynnere. For å spille Lotto 6, må tippere først kjøpe billetter. Loddene er vanligvis tilgjengelige i lotteributikker. Det er mer enn 15 000 lotteriforhandlere i landet.

En annen alternativ metode for å kjøpe lodd er via minibanker til noen få japanske banker som samarbeider med lotteriet. Utenlandsbaserte spillere har imidlertid muligheten til å kjøpe lodd på nett. Billettbyråer kommer også godt med for nybegynnere som ikke kan sjekke lodd på nett.

Etter å ha kjøpt billetter, må tippere velge seks unike numre fra 43 numre tilgjengelig på billettene. Tallkombinasjonene avgjør vinnerloddet. Det er også mulig for spillere å kjøpe mange lodd fra en online lotteriside og velge forskjellige tall på hver lodd for å øke vinnersjansene.

Etter å ha kjøpt billetter, må tipperen vente på neste trekning for å avgjøre om de har vunnet. Lotto 6 trekninger finner vanligvis sted hver mandag og torsdag hver uke.

Lotto 6 seire

Under Lotto 6-trekninger velger en tegnemaskin kalt Yume Lotto-Kun vanligvis vinnertall. Det trekkes totalt syv tall. En tipper må ha et lodd med lotto-nummer som samsvarer med de seks første trukket numre for å vinne lotterijackpoten.

Bonusballen brukes vanligvis til å dele ut andrelagspremien. For det må en tipper matche fem av de seks første vinnertallene pluss bonusballen. Det betyr fortsatt å matche totalt seks tall. Tredje, fjerde og femte premienivå vinnes ved å matche henholdsvis fem, fire og tre tall. Resultatene av trekningene publiseres vanligvis på lotterisiden på nett.

I tilfelle en gevinst, må spillere kontakte lotteriet for å motta gevinstene sine. Beløpet som er vunnet bestemmer kanalen som lotteriet vil foreta betalingen gjennom.

Gevinstene kan sendes gjennom sikre betalingsmetoder som direkte bankoverføringer for relativt små beløp. For høyere beløp, for eksempel jackpotten, må spillere presentere seg ved lotteriets hovedkvarter for å samle sjekker for gevinstene sine. For tilfeller der det er mange vinnere, deles premien vanligvis likt mellom alle vinnerne.

Regler

Lotto 6-spilling er underlagt noen vilkår og betingelser. Unnlatelse av å overholde vilkårene og betingelsene kan føre til at spillere mister gevinstene sine. For eksempel definerer disse reglene eksplisitt hvor gammel du må være for å spille. Spillere må selvfølgelig være 18 år eller eldre for å spille lovlig.

Spillerne må også være fra et land som lovlig tillater spillere å delta i lotterier. Spillere må kjøpe billetter minst tretti minutter før trekning for at billettene skal være gyldige. Spillere som vinner har bare tolv måneder på seg til å kreve gevinstene sine.

Hvordan spille Lotto 6
Hva er oddsen for Lotto 6?

Hva er oddsen for Lotto 6?

Sjansene for å vinne jackpotten i Lotto 6 er ganske lave. Men når oddsen sammenlignes med andre lotterier verden over, inkludert store lotterisider på nett, er de overraskende blant de beste. Spillere trenger heller ikke matche den syvende balltrekningen for å vinne jackpotten, noe som gjør oddsen for å vinne jackpoten enda bedre.

Det er grunnen til at Lotto 6-jackpotten vinnes oftere. Imidlertid er jackpotbeløpene for Lotto 6 relativt lavere enn jackpottene for de med lavere vinnerodds. Nedenfor er en oversikt over vinneroddsene for alle premienivåene i Lotto 6.

Jackpotten har vinnerodds på 1 av 6 096 454 for en premie som varierer fra 200 millioner ¥ til 600 millioner ¥. Andrepremienivået har vinnerodds på 1 av 1 016 076 for en estimert gevinst på rundt ¥10 millioner. Oddsen for tredje lag er 1 av 28 224, for anslagsvis 250 000 ¥. De to siste nivåene har odds 1 av 610 og 1 av 39 for premier på henholdsvis ¥6800 og ¥1000.

Vinneroddsen oppgitt ovenfor er basert på en enkelt billett per spiller. Når tippere kjøper flere lodd for samme trekning, forbedres sjansene deres for å vinne. Det er sannsynligvis det som får mange spillere til å danne eller slutte seg til gamblingsyndikater.

Hva er oddsen for Lotto 6?
Apper som hjelper deg med å spille Lotto 6

Apper som hjelper deg med å spille Lotto 6

Billettapper

Lotto 6-spillere kan enkelt og bekvemt bruke flere apper for å kjøpe Lotto 6-lodd. Disse appene letter byrden med å lage lange køer for å kjøpe billetter. De kommer også godt med for spillere som ikke vet hvordan de skal kjøpe et lodd på nett. Noen billettapper tilbyr vanligvis bonuser for spillere som bruker appene ofte. Appene introduserer også flere betalingsalternativer for kjøp av billetter.

Nummergeneratorapper

Nummergeneratorapper hjelper spillere med å finne de beste lottonumrene for billettene deres. Slike apper er nyttige for spillere som kjøper mange lodd for de samme trekningene, og bidrar til å spre vinnersjansene bedre.

Resultater Apper

Resultatapper er hovedsakelig designet for å levere lottoresultater fra trekninger av ulike lotterier. En tipper som kjøper en online lodd og bruker resultatapper, trenger ikke å besøke forskjellige nettsteder for å finne lotteriresultater. Noen resultatapper lagrer også billettnummer og ser automatisk etter vinnerlodd.

Streaming-apper

Streaming-apper er spesielt nyttige for spillere som foretrekker å se online lotteritrekninger mens de skjer. Slike apper gjør det mulig for slike spillere å se trekningene på sine mobile enheter med bare noen få trykk. De fleste av dem fungerer også som resultatapper.

Apper som hjelper deg med å spille Lotto 6