Fem rare tilfeller av lotterivinnere

Nyheter

2022-03-08

Siden lotterier ble det viktigste, er vinnerne utallige. Mega Millions, EuroMillions, Powerball og resten har brakt frem i rampelyset en gang ukjente personer. Men så har dette partiet alle slags karakterer. Det er mange suksesshistorier for lotto-vinnere og også rare. Denne artikkelen deler fem rare historier om lotterivinnere.

Fem rare tilfeller av lotterivinnere

Gerald Muswagon

En av de merkeligste lottohistoriene er om Gerald Muswagon, en lotterivinner på 10 millioner dollar i en trekning fra 1998. Da familiemannen i Winnipeg tok tak i prisen, dro han på shoppingtur og kjøpte stilige biler fra familien og vennene sine og investerte i et palassaktig hus som var i festmodus 24/7. Han var også involvert i flere tilfeller av loven, fra DUI til seksuelle overgrep. Til slutt gikk han blakk og begynte å gjøre dårlige jobber for å overleve før han senere tok sitt eget liv. Syv år etter å ha truffet lotteriet, var Muswagon borte.

Urooj Khan

En annen tragisk slutt var Urooj Khan, som ble drept for formuen sin, men den faktiske årsaken til hans død kom ut år senere. Khan var en vellykket forretningsmann i renseribransjen da han vant Illinois Lottery på 1 million dollar i en trekning i 2012. 

Han bestemte seg for å gå for et engangsbeløp på 424 500 dollar i stedet for en livrente. Lite visste han at pengene ville føre til drapet hans. Dessverre døde Khan mindre enn en måned etter å ha vunnet i lotto. Interessant nok døde han bare dagen etter at sjekken hans ble sendt. Det som ble dømt som en naturlig død ble senere funnet å være cyanidforgiftning.

Jack Whittaker

En lotterijackpot bør ikke være kilden til problemer, men ikke for Jack Whittaker, en Powerball-vinner på $314,9 millioner. Da han vant jackpotten, var Whittaker verdt rundt 17 millioner dollar og levde et ganske godt liv som president for et entreprenørfirma med topp resultater. Men da han innkasserte lottogevinsten, brøt helvete løs. 

Whittaker er sitert og sier at det ikke var kontroll for grådighet siden han vant i lotto. Han sprutet inn penger og kastet dem bort på strippeklubber. Han ble en stordrikker og havnet ofte i slagsmål og problemer med loven. På tidspunktet for hans død i 2020 ble det rapportert at Whittaker var blakk.

Billie Bob Harrell Jr.

Home Depot-arbeider Billie Bob Harrell Jr. hadde sett lotto-annonser på TV, reklametavler, lotto nettsteder, og til og med aviser og ble en gjenganger. Da han fikk en jackpot på 31 millioner dollar, betydde han at han ikke kom til å fortsette å fylle opp hyllene. Han begynte i stedet på et ublu liv, og delte ut penger til venner og familie, kirker og veldedige organisasjoner. 

Harrell skjønte ikke at pengene hans var det alle ville ha. Det første året begynte det å gå for fullt da han fikk vite at han ikke lenger hadde penger. Ekteskapet hans begynte å synke, og til slutt måtte han gjøre underlige jobber for å få endene til å møtes. Til slutt, av frustrasjon, skjøt Harrell seg selv mindre enn to år etter at han hadde vunnet i lotto.

Abraham Shakespeare

Livet til tilfeldig arbeider Abraham Shakespeare endret seg da han vant Florida Lotto og innkasserte 17 millioner av jackpotten på 31 millioner. Problemet startet da hans kollega, som han hadde kjøpt billettene med, saksøkte ham. Dessverre var det ikke slutten på problemene hans. 

Han begynte å sprute ut penger uforsiktig, og bare måneder etter lottogevinsten var hans eneste gjenværende eiendom et hus på 1 million dollar og noen få biler. I 2009 ble han erklært tapt, bare for å bli funnet død året etter. En bekjent, Dorice Moore, ble dømt for drapet og dømt til livstid. Hva var motivet hennes? Shakespeares penger, som hun hadde underslått.

Ovennevnte er noen av de rareste historiene til lotterivinnere. En annen merkelig, men morsom historie er om den spanske reporteren Natalia Escudero. Hun var så begeistret for å ha en vinnerbillett at hun sa opp jobben sin på direktesendt TV bare for å innse at hun bare hadde vunnet 5500 dollar.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter