Lotto247 Anmeldelse

Age Limit
Lotto247
BonusFå 50 % innskuddsbonus
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
Lotto247
Få 50 % innskuddsbonus
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaNeteller
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaNeteller
Trusted by
Curacao

Lotto247

Om Lotto247

Lotto247 er et av de beste alternativene for enhver tipper som ønsker å spille lotterier. Lotto247 fokuserer hovedsakelig på lotterier, men tilbyr noen få andre raske spill som spilleautomater, keno og bordspill. For øyeblikket tilbyr denne nettlotterileverandøren mer enn 15 forskjellige lotterier fra hele verden, noe som gjør den til en av de beste nettlotterisidene.

Lotto247 ble grunnlagt i 2004, og har levert pålitelige tjenester siden den gang. Det eies og administreres av et Kypros-basert selskap, Secure View Services. Secure View Services driver også flere andre lotterisider på nett, noe som gir Lotto247 mye erfaring. Lotteriet er lisensiert og regulert av Curacao Gaming Commission. Lisensnummeret er 8048/JAZ.

Lotto247 bruker avanserte sikkerhetsteknologier. Slike teknologier inkluderer SRC Private Security og SSL-kryptering, som bidrar til å sikre at lotteriet er trygt og sikkert. Brukergrensesnittet er også ganske intuitivt og til og med nye brukere synes det er enkelt å spille favorittlotto. I tilfelle problemer kan spillere kontakte kundestøtterepresentantene når som helst. Alt dette, kombinert med påliteligheten som nettlotterileverandøren har utviklet gjennom årene, gjør at Lotto247-spillere kan ha trygghet mens de spiller.

Lotterier Tilgjengelig på Lotto247

EuroJackpot

EuroJackpot er et av de største internasjonale lotteriene i Europa, kjent for å tilby svært attraktive jackpotter på opptil €90 millioner. Lotteriet har eksistert siden 2012. Spillere må matche fem tall av 50 og to tilleggstall av ti andre tall for å vinne jackpotten.

EuroMillions

EuroMillions er et annet transnasjonalt lotteri, som ble lansert i 2004. Lotteritrekningene holdes to ganger hver uke. For å vinne jackpotten må spillerne matche fem hovedtall av 50 og to heldige stjernetall fra 12 andre tall.

Mega millioner

Mega millioner er et av de mest populære lotteriene i USA. Den høyeste jackpotgevinsten i lotteriets historie er på 1,537 milliarder dollar. Trekninger holdes hver tirsdag og fredag. Hvert lotteri koster $2.

SuperEna Max

SuperEna Max er kjent for sin attraktive minimumsjackpot på €76 millioner, som vokser hver gang en trekning holdes og jackpoten ikke vinnes. Trekninger holdes tre ganger hver uke, noe som gir spillerne flere sjanser til å vinne.

Powerball

Powerball er et av de eldste amerikanske topplotteriene som fortsatt er i drift, lansert i 1992. Multi-State Lottery Association eier og administrerer det. Trekningene ble holdt to ganger hver uke, men det endret seg i august 2021 da en tredje ukentlig trekning ble introdusert.

SuperEnalotto

SuperEnalotto er Italias største lotto. En av grunnene bak populariteten er at den tilbyr noen av de største jackpottene i verden, men med lave vinnerodds. Spillere må matche seks tall fra en pool med 90 tall for å vinne jackpotten.

La Primitiva

La Primitiva er for tiden det eldste etablerte lotteriet globalt som fortsatt kjører, og dateres tilbake til 1800-tallet. Det spanskbaserte lotteriet krever at tippere matcher seks tall fra en pulje på 90. Den høyeste jackpotten som noen gang er tildelt av dette lotteriet er €101,7 millioner, etter 56 rollovers.

Andre bemerkelsesverdige lotterier tilgjengelig på Lotto247 inkluderer Oz Powerball, El Gordo, Mega Millions Max, Cash4Life, UK Lottery, Oz Lotto, France Lotto, og Powerball Plus.

Betalinger på Lotto247

Lotto247 tilbyr en bredt utvalg av betalingsalternativer. Noen av disse alternativene er imidlertid begrenset til bestemte land. Spillere bør vurdere flere faktorer for å finne ut hvilken betalingsmetode som passer best for dem. Slike faktorer inkluderer transaksjonskostnad, transaksjonsbehandlingstid og brukervennlighet. Nedenfor er betalingsalternativene som er tilgjengelige for Lotto247.

Bankkort

Lotto247 lar brukere fra hele verden kjøpe lodd med Visa-kort eller MasterCard. Betalinger som gjøres med dette alternativet tar vanligvis minimal tid å fullføre, spesielt når en spiller finansierer spillekontoen sin. Imidlertid kan førstegangsbrukere måtte vente lenger før kortinformasjonen deres bekreftes.

E-lommebøker

E-lommebøker er også ganske populære blant Lotto247s tippere. Det er fordi e-lommebøker-betalinger er sikre og behandles umiddelbart. Betalingsmetoden er spesielt nyttig for tippere som ønsker å kjøpe lodd i siste liten. De fleste e-lommebøker har vanligvis ikke transaksjonsgebyrer. Noen av de tilgjengelige e-lommebokalternativene inkluderer Neteller, Skrill, MuchBetter Wallet, Web Money og Jeton.

Forhåndsbetalte virtuelle kort

Forhåndsbetalte virtuelle kort lar spillere kjøpe lodd uten å oppgi bankinformasjon. Betalinger gjort via denne betalingsmetoden for nettlotteri behandles umiddelbart. Et godt eksempel på forhåndsbetalte virtuelle kort som tilbys av Lotto247 er AstroPay Card.

Kryptovaluta

Spillere som foretrekker anonymitet ved kjøp av lodd har muligheten til kryptovalutaer. Kryptovalutaene som tilbys av Lotto247 er Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash og Litecoin.

Registrering på Lotto247

Registreringsprosessen for en Lotto247-konto er relativt enkel og tar bare noen få minutter. Alle over 18 år kan opprette en konto hos et lotterinettsted, uavhengig av landet. Å opprette en konto på Lotto247 koster ingenting.

Nye spillere må først besøke den offisielle Lotto247-siden for å starte kontoåpningsprosessen. Når de er på nettstedet, kan de klikke på Registreringsspørsmål øverst til høyre på hjemmesiden.

Ved å klikke på forespørselen, blir brukeren bedt om å skrive inn informasjonen sin, inkludert navn, fødselsdato, bostedsadresse, e-postadresse og mobilnummer. Brukere må også velge et sikkert passord, som de vil bruke for å få tilgang til kontoen sin når som helst. Det neste trinnet er å lese vilkårene og betingelsene for bruk av kontoen og sende inn forespørselen om å opprette konto.

Etter å ha opprettet en Lotto247-konto, bør brukere sette inn penger for å spille et hvilket som helst lotteri. Noe å merke seg er at Lotto247 vanligvis tilbyr opptil 50 % bonus på det første innskuddet. Spillere bør alltid vurdere å dra nytte av det. Spillere kan imidlertid bare bruke bonusen til å spille spillene som tilbys og ikke til å kjøpe lodd.

Lotto247s støttede land

Lotto247 aksepterer tippere fra mange forskjellige land over hele verden. Det er imidlertid noen få land som ikke støttes. Slike er for det meste de der lovene forbyr innbyggerne å spille og hindrer gamblingoperatører i å tilby tjenester til sine innbyggere.

Den enkleste måten tippere kan finne ut om Lotto247 støtter deres land er ved å registrere seg for en konto. Det er fordi kontoer kan registreres med suksess bare hvis tipperen registrerer seg fra et støttet land. Et alternativ som tippere fra land som ikke støttes kan bruke, er virtuelle private nettverk (VPN).

Brukerstøtte

Lotto247 har investert i sin kundestøtteavdeling for å sikre at brukerne får den hjelpen de måtte trenge på en mest mulig praktisk måte. Et team av svært profesjonelle kundestøtterepresentanter er alltid i beredskap for å svare på alle henvendelser som sendes til dem. Nedenfor er noen av måtene brukere kan få tilgang til kundestøttetjenester på.

Live chat

Den primære og raskeste kundestøttekanalen er live chat. Brukere kan få tilgang til live chat fra Lotto247s offisielle nettside. Live chat er vanligvis tilgjengelig 24/7.

E-post

E-post er et annet alternativ som brukere kan velge. E-poster kommer vanligvis godt med i tilfeller der et problem krever omfattende forklaring. Kundestøtterepresentantene kan svare på e-poster med flere detaljer.

Telefonsamtale

Det er ikke mulig å ringe Lotto247 kundeservice direkte. Det er imidlertid en mulighet for å be om tilbakeringing. Den neste tilgjengelige agenten kan ringe tilbake på det mest passende tidspunktet.

Hvorfor spille på Lotto247?

Det er mange grunner til å elske Lotto 247. Den mest åpenbare er denne lotterisiden på nettet fungerer som en inngangsport til andre internasjonale lotterier, som ellers kan begrenses. De gjør det ved å kjøpe billettene på vegne av tippere. Lotto247 betaler også direkte vinnerne av lotteriene som kjøper lodd via siden. Det reduserer alle komplikasjonene ved å kreve premier direkte fra lotteriene.

En annen hovedgrunn til å bruke Lotto247 er at de dekke et bredt spekter av lotterier. Spillere kan velge og spille det beste lotteriet online når som helst, rett fra samme nettside. Det eliminerer ulempen med å ha flere forskjellige kontoer. Spillere får også tilgang til lotterier som de ellers ikke ville vært kvalifisert for.

Lotto247 tilbyr en forskjellige betalingsalternativer for lotteri på nett. Det introduserer et lag med bekvemmeligheter for tippere som har personlige preferanser angående betalingsalternativer. For eksempel kan tippere bruke kryptovalutaer til å kjøpe billetter, et alternativ som de fleste lotterier ikke tilbyr.

Endelig Lotto247 støtter mange internasjonale språk. Det bidrar til å sikre at de fleste brukere kan nyte lotteritjenestene som tilbys på nettstedet uten å bekymre seg for språkbarriereproblemer. Noen støttede språk inkluderer engelsk, russisk, tysk, spansk, fransk, kinesisk, italiensk, japansk, ungarsk, thai, rumensk, italiensk og portugisisk.

Total score8.8
Fordeler

Raske casinofakta

WebsiteWebsite:  Lotto247
Year foundedYear founded: 2017
BonuserBonuser (4)
Cashback-bonus
Innskuddsbonus
Registreringsbonus
Velkomstbonus
BrukerstøttealternativerBrukerstøttealternativer (2)
Kundestøtte-e-post
Livechat
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (18)
AstroPay
Bradesco
Crypto
EPS
Google Pay
Interac
JetonMasterCardMuchBetter
Multibanco
Neteller
Santander
Skrill
Sofort
UPI
Visa
WebMoney
Webpay (by Neteller)
LisenserLisenser (1)
Curacao
LotteriLotteri (12)
SpråkSpråk (6)
Hindi
engelsk
fransk
portugisisk
russisk
spansk
ValutaerValutaer (3)
amerikanske dollar
euro
indiske rupier