Jackpot.com Anmeldelse

Age Limit
Jackpot.com
Jackpot.com is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling CommissionSwedish Gambling Authority

Jackpot.com

Nettlotterileverandøren ble grunnlagt i 2016 og eies og drives av Lottomatrix Ltd., et britisk selskap. Det er lisensiert av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummeret C73232 i Storbritannia. Yariv Ron er selskapets medgründer og administrerende direktør. Selskapet begynte som et lite nettsted, men det har vokst til å bli et av de beste lotterinettstedene på nett. Selv om den ikke er like stor som andre lotterisider på nett, er den på vei til å bli en kraft å regne med.

Nettlotteriet ble etablert med det primære målet å utnytte det økende antallet online lotterispilltjenester. Til tross for at Jackpot.com er en nykommer i sektoren for online lotteribetaling, bygger Jackpot.com allerede et navn. Det gir en godt designet, brukervennlig mobilapplikasjon med et økende antall lotterispill.

Store premier er forsikret av kjente forsikringsselskaper gjennom selskapets plattform. Nettlotterisiden fokuserer på nettlotterier med store jackpotter. Det lar en spiller satse på resultatene fra noen av de mest populære europeiske og amerikanske lotteriene.

Lotterier tilgjengelig på Jackpot.com

Jackpottallene og sannsynligheten for å vinne er de to viktigste kriteriene for gamblere. Disse er ganske enkelt lagt ut av lotteriet på nett, og man må ganske enkelt klikke på leverandøren for å se hver av disse alternativene. Det er ganske enkelt, og en spiller blir guidet gjennom prosessen med å spille eller kjøpe med letthet av denne online lotterileverandøren.

Siden er også godt designet, enkel å navigere og overgangene er jevne. Den fungerer for alle og er ideell for enkeltpersoner som er nye innen betting fordi det er veldig vanskelig å tape. Andre aspekter ved siden, for eksempel Kontakt oss, Hvordan spille, vilkår og betingelser og spillerbeskyttelse, kan du finne ved å rulle ned til bunnen av siden. Det er åpenbart, men kundeservice kan være enda mer fremtredende for spillere.

Ved å besøke siden, blir man presentert for en rekke lotterier og jackpotter. En spiller kan velge å spille for premier på opptil £100 000 to ganger om dagen, eller velge det europeiske lotteriet på €128 millioner. Alt de trenger å gjøre er å velge tallene sine, betale for inngangen og velge trekningene. Spillere kan også velge å kjøpe skrapelodd online.

Det viktigste salgsargumentet for denne nettlotterisiden er lotterispillene, og de skuffer ikke. De er ganske rikelig. Det er over 20 forskjellige lotterier for spillere å velge mellom. De mest populære av disse er:

 • EuroMillions
 • Powerball
 • SuperEnalotto
 • Irsk Lotto
 • Mega millioner
 • JackpotMillions
 • Eurojackpot
 • Luzzu Lotto
 • Cash4Life
 • UK Powerball
 • Lucky Lotto

En spiller kan velge å spille et hvilket som helst lotteri avhengig av deres preferanser og markedsalternativer.

Betalinger på Jackpot.com

De betalingsalternativer for online lotteri er ganske brede. Debetkort er et levedyktig alternativ for spillere. Man kan også bruke Neteller og Skrill eWallets, samt WebMoney og Sofort. Uansett hva slags betaling du bruker, er online lotteribetalinger nesten umiddelbare. Spesielt aksepteres ikke online lotteribetalinger via PayPal av denne leverandøren.

Når det gjelder utbetaling på gevinster, gjør de sitt ytterste for å sette inn penger så fort som mulig. Det er ingen restriksjoner på uttak. Hvis en bruker vinner mindre beløp, settes de inn direkte på kontoen sin og mottas relativt raskt. Et større lotteri kan ta litt lengre tid da nettlotteriet må samle det inn hos forsikringsleverandøren før pengene settes inn på spillerens vinnerkonto.

Totalt sett er uttak enkelt og raskt fordi en bruker vil bli betalt direkte uten å måtte kontakte lotterioperatøren. Nettlotteriet garanterer spillerne deres totale gevinster. Derfor, hvis en spiller matcher alle tallene i en trekning, vil de motta samme jackpot som alle som har kjøpt en billett. Men avhengig av antall spillere, kan enkelte trekninger ta lengre tid enn andre.

Registrering på Jackpot.com

Siden er utrolig brukervennlig og har et vakkert design. Hjemmesiden leder brukeren til alle sidens seksjoner, inkludert lotterispill. Det er veldig enkelt å opprette en konto. Man må klikke på "registrer deg"-fanen og fylle ut alle detaljene. Etter å ha bekreftet kontoen sin, vil en handlekurv vises på hjemmesiden, rett over navigasjonen mens brukerne velger billettene sine.

Nettstedets design er også svært profesjonelt, med alle de viktigste lotteriene vist på hjemmesiden. Alt spilleren trenger å gjøre er å velge hvilket spill de vil spille i. Deretter velger de tallene sine, trekker dem og går videre til kassen. Det er enkelt å logge på, da man ganske enkelt oppgir sin personlige informasjon slik den ble fylt ut under registreringen. Brukeren vil deretter velge sin passende betalingsmetode for nettlotteri og fortsette å foreta kjøp. I tillegg kan en spiller velge å registrere seg for en måneds innsats for å unngå å måtte gå tilbake til siden.

Transaksjonen gjennomføres så snart man har valgt sine nummer, eller abonnerer på lotteriet først og deretter bekrefter transaksjonen. Da er det bare å lene seg tilbake og vente på resultatene. Etter hver trekning vises alle lotteriresultater på lotterisiden online. Hvis en spiller vinner, blir de kontaktet på e-post og premien leveres så snart som mulig.
Eventuelle problemer som oppstår under eller etter registrering vil enkelt bli løst av kundestøtteteamet.

Jackpot.com-land

Nettlotteriet er registrert og regulert av UK Gambling Commission, en av de strengeste reguleringsorganene innen gambling. Malta Gaming Authority (MGA) regulerer også nettlotteriet, noe som betyr at det er fullstendig kompatibelt og lovlig i mange land.

Nettlotteriet vil være tilgjengelig for spille i de fleste land hvis de har nødvendige tillatelser. Land som Australia, Belgia, Danmark, Frankrike, Hellas, Polen og USA tillater imidlertid ikke denne leverandøren. Før du fortsetter med å foreta noen betaling, bør spillere bekrefte at nettlotteriet er tillatt av staten deres. Noen populære VPN-leverandører vil hjelpe spillerne med å navigere i de geografiske begrensningene, men man bør bekrefte tilgjengeligheten av et passende betalingsalternativ først.

Jackpot.com-støtte

Jackpot.coms støtteagenter er profesjonelle, effektive og ganske hjelpsomme. En spiller kan velge å kontakte dem via deres sosiale medieprofiler på Twitter, WhatsApp og Facebook Messenger, som er de beste alternativene for å få et raskt svar. Selv om disse ikke besvares så raskt, bør man få svar innen noen timer etter at man har kontaktet dem. Svartiden vil også avhenge av tiden man sender meldinger til støttesenteret.

Brukere kan også bruke e-posten sin, som vanligvis besvares innen 24 timer. Live chat-alternativet er tilgjengelig for brukere mellom klokken 06.00 GMT og 22.00 GMT. Telefonlinjene er også bemannet i løpet av de samme timene. Spillere bør derfor være klar over sin lokale tid i forhold til den angitte tilgjengelighetsperioden av nettlotteriet.

Kontakter

Telefon: +441515414507
E-post: support@jackpot.com
Facebook: https://www.facebook.com/jackpotdotcom/
Twitter: https://twitter.com/jackpot_com
Live Chat-funksjonen finner du på: https://www.jackpot.com/contact-us

Hvorfor spille på Jackpot.com?

Nettlotteriet lar spillere delta i verdens mest populære lotterispill uten å måtte reise til opprinnelsesnasjonen eller til og med kjøpe en konkret billett. Hver av disse seksjonene er enkle.

En spiller velger ganske enkelt lotterispillet de vil spille, og de vil bli ledet gjennom prosessen med å spille eller kjøpe. Det som er enda bedre med denne nettlotterisiden er at oddsen for å vinne og belønningspengene er identiske med hva man ville fått hvis de spilte direkte. En spiller er dermed garantert å ha samme mulighet til å vinne.

Nettsiden vil også vise hvor mange aksjer som er tilgjengelige og til hvilken pris de er. Naturligvis, jo flere aksjer en spiller kjøper, desto større vil deres andel av gevinsten være. Det mest bemerkelsesverdige ved nettlotteriet er at det tilbyr en abonnementsbasert tjeneste som lar spillere spille spesifikke lotterier automatisk uten å måtte registrere seg hver gang. Kunder kan når som helst endre telefonnumre og avslutte abonnementet.

Total score8.8
Fordeler

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2016
BrukerstøttealternativerBrukerstøttealternativer (3)
Kundestøtte-e-post
Livechat
Phone Support
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (18)
Bank transfer
EPS
Euteller
Internet Banking
Maestro
MasterCardMuchBetter
Neosurf
NetellerPayPalPaysafe Card
SafetyPay
Skrill
Sofort
Trustly
UPI
Visa
WebMoney
LandLand (7)
Canada
India
Irland
Malta
StorbritanniaSverige
Sør-Afrika
LisenserLisenser (4)
Malta Gaming Authority
Swedish Gambling Authority
The Irish Office of the Revenue Commissioners
UK Gambling Commission
LotteriLotteri (9)
ProgramvareProgramvare (8)
Inspired
Microgaming
NetEnt
PariPlay
Play'n GO
Playtech
Quickspin
iSoftBet
SpråkSpråk (6)
engelsk
italiensk
portugisisk
russisk
spansk
tysk
ValutaerValutaer (3)
britiske pund
euro
svenske kroner