Topp Lotteri med RuPay

RuPay er den første globale kortbaserte betalingsmetoden i sitt slag i India. Som navnet antyder, er det avledet fra to ord: rupee og betaling. Den ble lansert av National Payments Corporation of India i 2012 for å oppfylle Reserve Bank of India/RBIs oppdrag om å skape et åpent og multilateralt transaksjonssystem som oppmuntrer til mindre kontanter.

For denne saken førte det til at mange indiske banker ble teknologikyndige siden de måtte legge til rette for elektroniske betalinger. Det er ikke bare akseptert på salgsstedet og minibanker, men også på mange e-handelsnettsteder. Over 100 offentlige og private finansinstitusjoner er autorisert til å gi RuPay-kort. Interessant nok er RuPay-kort mer populære i India enn Visa. Dette forklarer hvorfor mange online lotterispillere velger denne metoden for å sette inn og ta ut pengene sine.

Hvordan gjøre et innskudd med RuPay
Hvordan gjøre et innskudd med RuPay

Hvordan gjøre et innskudd med RuPay

Ulike lotterisider har inkludert RuPay i bankalternativene sine for å gjøre ting enklere for lotto-fans å starte eventyrene sine. Det kommer som et kreditt-/debetkort, slik at brukere kan laste inn penger på nytt for enkle transaksjoner på en lotteriside på nettet. Alternativt kan RuPay-betalinger gjøres via en mobil- eller smartklokke-app. Indiske tippere bør ikke føle seg i mørket når det gjelder bruk av RuPay, og indiske RuPay-lotterisider har gjort det bemerkelsesverdig enkelt å bruke tjenesten.

Før du foretar et RuPay-innskudd, må en spiller skaffe seg en Rupay-konto. Den enkleste måten er å besøke den offisielle RuPay-siden og be om et kort. Den andre måten er å kontakte en RuPay-utstedende bank og følge instruksjonene. RuPay-betalingskort er tilgjengelig i de fleste indiske banker, inkludert Bank of Baroda, Punjab National Bank og State Bank of India. Et RuPay-debetkort kobles direkte til en bankkonto, og muliggjør sømløse overføringer på nettet.

Det er enkelt å spille på et lotterinettsted som godtar RuPay. Nye spillere bør starte med en av de anbefalte sidene på denne nettsiden. Det første trinnet for å nyte RuPay er å åpne en konto hos et lotterinettsted på nettet ved å bruke e-post, brukernavn og passord. Etter å ha bekreftet kontoen, kan brukeren fortsette til sin favoritt lottospill og satse med ekte penger. Som de fleste mobile innskuddsmetoder, sender RuPay en OPT-kode for sikkerhetsformål.

Bruk av RuPay for lotteriinnskudd

Den enkleste måten å gjøre et RuPay-innskudd på er som følger:

 • På nettlotteriet, spilleren, er det en "Spill nå"-knapp som fører til kassesiden
 • På kassesiden skal spilleren klikke på innskuddslenken og velge RuPay fra de tilgjengelige betalingsmetodene. Deretter fyller de inn beløpet som skal overføres fra RuPay-kontoen sin til lotterisiden
 • Når du bruker et RuPay-kort, vil betalingsbehandleren be om et 16-sifret nummer, CVV-kode og utløpsdato
 • Spilleren mottar et engangspassord – OPT- via SMS for å bekrefte betalingen

RuPay-innskudd er gratis og umiddelbare. De er trygge og sikre så lenge tipperen velger et lisensiert og anerkjent lotterinettsted. For å vite om transaksjonen var vellykket, mottar spilleren en SMS på mobilnummeret knyttet til RuPay-kontoen deres. Selv om innskuddsgrensen er satt av lottosiden, avhenger den i stor grad av den utstedende banken. Generelt godtar mange lotterisider alt fra $10.

Hvordan gjøre et innskudd med RuPay
Hvordan gjøre et uttak med RuPay

Hvordan gjøre et uttak med RuPay

De fleste nettsteder med RuPay behandler lotteriutbetalinger innen 24 til 72 timer. Avhengig av utstedende bank, kan pengene nå spillerens konto samme dag som lotterileverandøren slipper dem. Små forsinkelser er vanlig for førstegangslottospillere. I henhold til spillereglementet bør alle lotterisider verifisere kundenes personlige dokumenter i en prosess kjent som Know Your Customer eller KYC. Dette er nødvendig for å bekjempe nettsvindel og gambling for mindreårige. Så det burde ikke komme som en overraskelse når nettstedet ber om nasjonal ID, førerkort eller lignende dokument. Etterfølgende uttak vil gå raskere ettersom KYC-prosedyren ikke vil bli utført igjen.

Uttaksprosessen

Det er viktig å merke seg at RuPay-sider behandler uttak ved å bruke betalingsmåten av å sette inn midler. Som sådan vil de huske detaljene når tiden kommer for vinneren til å ta ut penger. Lotteriutbetalinger som involverer RuPay trenger ikke en OTP, men kan behandles på mobiltelefoner. Før du ber om en betaling, bør spilleren forsikre seg om at lotterikontoen har nådd minimum uttakssaldo og at de har oppfylt alle innsatsbetingelsene. For å ta ut penger med RuPay, må spillere:

 • Logg inn på deres online lotterikonto
 • Fortsett til kassererområdet for å trykke på "Få betalt" eller Uttak-knappen
 • Se etter RuPay-logoen på skjermen
 • Oppgi nødvendig økonomisk informasjon som telefonnummer og adresse
 • Se gjennom detaljene før du klikker "Send"
 • Vent på pengene på RuPay-kortet deres

Et vellykket uttak bør reflektere over kundens transaksjonshistorikk. Hovedvalutaen for RuPay-uttak er Rupees. Ingen uttaksgebyrer er involvert.

Hvordan gjøre et uttak med RuPay
Sikkerhet og sikkerhet hos RuPay

Sikkerhet og sikkerhet hos RuPay

Med nettsvindel som utarbeider komplekse ordninger for å angripe online gamblere, er sterke sikkerhetstiltak avgjørende for å beskytte informasjonen deres. Heldigvis burde dette ikke være et problem med RuPay-nettverket. Her er hvorfor.

RuPay-systemet er utrolig sikkert. Den bruker 256-bits SSL-kryptering og er autorisert via en tofaktorautentiseringsprosess. Den første forsvarslinjen mot svindel på nettet ved innskudd med RuPay er en OTP. Den unike koden sendes til et registrert mobilnummer. Uten en OTP kan ikke kunden fullføre transaksjonen på et online lotteristed.

RuPay overholder strenge personvernstandarder satt av National Payments Corporation of India. Dette bør gi spillere trygghet fordi deres konfidensielle detaljer er reservert på sikre servere. For maksimal serverbeskyttelse bruker RuPay-nettsteder sikkerhetsherding, dvs. en kombinasjon av avanserte sikkerhetshacks for å bekjempe sårbarheter på operativsystemer og serverprogramvare. Vanlige serverherdingsmetoder inkluderer datakryptering, installering av antivirus og brannmurer, regelmessig oppdatering av operativsystemene og eliminering av uønskede tredjepartsapper.

På samme måte er RuPay-lotterisider trygge fordi de utnytter nesten de samme sikkerhetsprotokollene. I tillegg testes de regelmessig for sikkerhets skyld. Funksjoner på svært sikre lotto-nettsteder inkluderer sertifiseringer, spilllisenser og sterke sikkerhetslag som SSL.

Sikkerhet og sikkerhet hos RuPay
RuPay kundestøttealternativer

RuPay kundestøttealternativer

RuPay-kunder kan ofte ikke gjøre innskudd når de trenger det spille online lotteri. Noen har rapportert avviste transaksjoner og betalingsfeil ved bruk av RuPay-kortet. Det er ingen grunn til panikk når slike problemer oppstår fordi kundestøtten hos RuPay er klar med løsninger. Man må vite hvor man kan kontakte dem. Her er de enkleste måtene å komme i kontakt med RuPay-kunderepresentanter på:

 • Personlig digital assistent: Dette er en nettpratboks plassert i nedre høyre hjørne av kontaktnettsiden til RuPay. Den automatiserte funksjonen svarer på de oftest stilte spørsmålene, som en internettrobot. Det er plass til å skrive inn et spesifikt søk. Man kan velge engelsk eller hindi når man bruker den virtuelle assistenten.
 • Telefon: På baksiden av RuPay-kort er det forskjellige gratis hjelpelinjer. Disse er mer egnet for nødtjenester som korttyveri eller tap
 • Besøke bankfilial: Hvis kunder ikke kan nå RuPay-kunderepresentanter, er det best å gå til filialen til den utstedende banken for ytterligere hjelp.
RuPay kundestøttealternativer