Top 10 EcoPayz Lotteris 2022 -Low Fee Deposits

EcoPayz, som er blant de mest anerkjente betalingsmetodene for e-lommebok, kan brukes av lotterispillere til å finansiere kontoene sine. Det er en fleksibel betalingsmetode som støtter 54 valutaer og er tilgjengelig i mer enn 200 land over hele verden. EcoPayz støtter kjøp av lottokuponger i land der online gambling er tillatt.

Det er et registrert varemerke for PSI-Pay Ltd og har en lang historie i betalingsbransjen på nett siden 2000. Ecopayz utstedte tidligere et kort kalt ecoCard som nylig ble erstattet av ecoPayz Mastercard. Selv om kortet fortsatt er i bruk, trenger ikke nye ecoPayz-brukere EcoCard for å kjøpe lottokuponger på nett.

Top 10 EcoPayz Lotteris 2022 -Low Fee Deposits
Hvordan gjøre et innskudd med EcoPayz på nettlotterier
Hvordan gjøre et innskudd med EcoPayz på nettlotterier

Hvordan gjøre et innskudd med EcoPayz på nettlotterier

Å være styrt av Storbritannias Financial Conduct Authority og en partner av Mastercard, har utviklet et sterkt rykte for ansvarlighet. ecoVirtualcard betalingsmetoden lar brukeren sende betalinger over hele verden uten å bekymre deg for å bli overvåket av myndighetene.

Kunder kan også få tilgang til sine kontoer via ecoPayz-appen, som lar dem kontrollere sine digitale digitale lommebøker. Fra innskudd til pengeoverføringer har den mobile ecoPayz-appen all funksjonaliteten til skrivebordsversjonen. De fleste lotterinettsteder aksepterer direkte ecoPayz-betalinger, men noen kan også trenge at kunden kobler økokortet sitt til et kredittkort.

EcoPayz er et perfekt betalingsalternativ for å øke kontosaldoen til en lotteri på nett hvor denne formen for gambling er lovlig. Finansiering av kontoen bør være en rask, forenklet prosedyre.

For å sette inn penger på lottokontoen gjennom ecoPayz, er det en rekke trinn som gamblere følger. Først av alt må kunden registrere seg for en hvilken som helst ecoPayz lotteriplattform. Deretter kan de få tilgang til kontoen sin ved å logge på og deretter gå til "kasserer"-området. Blant innskuddsmetodene som presenteres, bør brukeren velge ecoPayz som det foretrukne betalingsalternativet.

Når betalingsalternativet er angitt, skal tipperen nå fylle inn ønsket innskuddsbeløp og ecoPayz-detaljer. Noen av de personlige opplysningene som kreves inkluderer telefonnummer, adresse og bostedsland. Ved bekreftelse kan brukeren trykke på "bekreft"-knappen for å sende pengene. Lotterikontosaldoen deres oppdateres umiddelbart når transaksjonen er fullført.

Hvordan EcoPayz fungerer

Et ecoPayz MasterCard kobles direkte til den respektive ecoAccount. På den måten vil brukeren ha midler lett tilgjengelig for å spille online lotteriet. Selv om den digitale ecoCard-lommeboken kan finansieres gjennom bankoverføring, er det ikke nødvendig å koble den til en bankkonto.

Den daglige innskuddsgrensen avhenger av nivået til kunden. Nye brukere som nettopp har åpnet en ecoPayz-konto blir plassert på klassisk nivå og oppgraderer sakte til sølvnivå. Den maksimale daglige innskuddsgrensen for ecoPayz-kontoen er 200 EUR på klassisk nivå og 3000 EUR på sølvnivå.

Kan brukeren sette inn penger via mobiltelefon?

Ja. Det er mulig å sette inn via ecoPayz-appen som har samme muligheter som desktopversjonen. Applikasjonen støttes av både Android- og iOS-versjoner. I tillegg kan brukeren også besøke nettsiden via en mobiltelefon når de trenger å gjøre et innskudd.

Hvordan gjøre et innskudd med EcoPayz på nettlotterier
Hvordan gjøre et uttak med EcoPayz

Hvordan gjøre et uttak med EcoPayz

Lotto-fans liker å trekke ut lotteriutbetalingene etter en vellykket innsats. De kan ta ut penger fra kontoen sin ved å bruke ecoPayz så snart de oppfyller uttakskravene. De bør imidlertid være klar over at uttaksprosessen kan variere avhengig av nettlotterileverandøren. Noen nettsteder betaler midler til hoved-ecoAccount mens andre til ecoPayz Mastercard.

For å gjøre dette, logger spilleren først på sin lotterikonto. Fra en rullegardinmeny velger de ecoPayz som betalingsmetode. Til slutt må de angi det nødvendige beløpet og deretter fortsette med å bekrefte. Det er en liten avgift forbundet med ecoPayz-utbetalinger, men ubetydelig, og kan variere fra en lotteriside til en annen.

Hva er den daglige uttaksgrensen?

Maksimalt daglig uttak på sølvnivå er 750 EUR, mens det høyeste beløpet man kan ta ut i en enkelt transaksjon er 250 EUR. For gull-, platina- og VIP-nivået går den daglige uttaksgrensen opp til 1500 EUR og en enkelt transaksjon kan innebære opptil 500 EUR. Det høyeste antallet minibankuttak som en klient kan gjøre daglig er 10 ganger for alle kontostatuser.

Hva er behandlingstidene?

Uttaksprosessen er vanligvis rask, med noen lotterisider som tar mindre enn en dag mens andre kan ta opptil 3 dager.

Kan man ta ut via mobiltelefon?

Ja. Det er mulig å ta ut penger med en mobiltelefon takket være ecoPayz-appen. Kunder kan også besøke ecoPayz-nettstedet for å overføre pengene sine til andre bankkontoer.

Hvordan gjøre et uttak med EcoPayz
Sikkerhet og sikkerhet hos EcoPayz

Sikkerhet og sikkerhet hos EcoPayz

Dagens lottospillere er utsatt for ondsinnede handlinger fra svindlere eller svindlere som opererer på nettet. Sikkerhetsfaktoren må spille inn spesielt når lotteritransaksjoner på nett er involvert. For å unngå å gå i feller, må lotto-entusiaster sjekke om deres foretrukne betalingsmåte er godkjent av Financial Conduct Authority i Storbritannia.

Pengeoverføringer med ecoPayz er veldig sikre og dekker alle sikkerhetshull som svindlere kan kompromittere. Selskapets fokus er på å sikre konfidensialitet og sikkerhet for deres klients sensitive informasjon. Serverne deres utfører hver transaksjon i henhold til avtalene med Financial Conduct Authority for å hindre svindel og hvitvaskingsaktiviteter.

EcoPayz bruker 3D Secure (3DS) i øko-kort, noe som muliggjør åpenhet og sikkerhet når du flytter penger til og fra nettbutikker og andre kontoer. Ekstra beskyttelse er gitt ved to-trinns bekreftelse for å sikre at bare den autoriserte eieren har tilgang til kontoen.

Med totrinnsverifisering mottar en kunde en SMS eller kode i telefonnummeret sitt og legger inn passordet for å bekrefte identiteten sin. En slik prosedyre er et must hver gang brukere får tilgang til kontoene sine. Klienten vil enten motta en unik kode fra Google Authenticator eller den vil bli sendt direkte til telefonen.

Sikkerhet og sikkerhet hos EcoPayz
EcoPayz kundestøttealternativer for lotterier

EcoPayz kundestøttealternativer for lotterier

Kunder har et par måter å raskt komme i kontakt med ecoPayz-støtte når de møter vanskeligheter. Hjemmesiden til ecoPayz har et kontaktskjema, en live chat-funksjon og en e-postadresse. Kunder oppfordres til å gi ut konto-ID-en sin hvis de ønsker å bli behandlet via e-post eller kontaktskjema.

Ved bruk av disse to kanalene forventes svar innen 1-2 dager. ecoPayz live chat-funksjonen er den enkleste og raskeste måten å komme i kontakt med nettagenter på. En støtterepresentant er vanligvis tilgjengelig via live chat i løpet av minutter og er tilgjengelig 24/7.

FAQ-siden er tilgjengelig for hjelp til brukere som er strandet og ønsker å få raske svar på generelle spørsmål. Kunder anbefales å bruke live chat-funksjonen eller e-post hvis de støter på problemer med å logge på kontoene sine eller bekymringer om kontosikkerhet.

Hvis ecoPayz MasterCard mistes eller blir stjålet, anbefales det å håndtere problemet via den virtuelle ecoPayz-kontoen. Dette gjøres ved å velge "ecoCard" fra menyen til venstre, og klikke på "Avbryt kort". ecoPayz kontaktinformasjon er som følger:

EcoPayz kundestøttealternativer for lotterier