Toppland kjent for sine lotterier

Nyheter

2022-10-04

Det er feil å anta at alle nasjonale lotterier er like. I virkeligheten er det store forskjeller mellom lotterier. De leserne som er interessert i å lære disse, kan de bruke LottoRanker som en nyttig ressurs. Flere lotterier har fått anerkjennelse på grunn av deres odds, ukentlige trekningstall, jackpotstørrelser og fordeler. Følgende land skiller seg spesielt ut av disse grunnene.

Toppland kjent for sine lotterier

USA

Selvfølgelig anser mange lotterieksperter med rette at USA er den globale lederen for denne typen spill. Landets mest profilerte spill kan noen ganger tilby mer enn en milliard-dollar jackpot. Den største ulempen er at sjansene for å faktisk vinne er ekstremt små. Dette faktum har ikke stoppet amerikanske statsborgere fra å regelmessig kjøpe billetter. De tiltrekkes av de livsendrende pengesummene som er vunnet av de heldige få.

Spania

Lotteriindustrien i Spania har dratt nytte av muligheten til å kjøpe lodd online. Premiepottene deres har tidvis nådd nærmere 3 milliarder dollar. De større lotteriene i Spania finner imidlertid ikke sted ukentlig. I stedet oppstår de på sesongbasert basis. Det er vanlig at familier legger litt penger til side gjennom året som forberedelse til disse trekningene.

Polen

Polske lotterier er populære ikke på grunn av deres store jackpotter, men fordi de tilbyr overlegne odds. Det kan være 1 til 850 668 sjanser på noen av de mindre spillene. De vil appellere til gamblere som leter etter mindre risiko med lavere avkastning på innsatsen. Jackpotter pleier ikke å overstige 100 000 dollar. Dette kan avskrekke spenningssøkere som kjøper billetter i håp om å forandre livene deres med en seier. Det vil imidlertid også appellere til alle som ønsker å spille taktisk.

Singapore

De mest fremtredende lotteriene i Singapore har eksistert siden 1960-tallet. Som et resultat er de en viktig del av nasjonal kultur. Den største gevinsten noensinne var på rundt 10,4 millioner dollar. Vanligvis overstiger jackpotten 700 000 USD. En av hovedårsakene til dens popularitet er bekvemmelighet. Det er enkelt og greit for nybegynnere å kjøpe billett. Dette kan gjøres enten online eller fra en butikkleverandør.

Storbritannia

Britiske statsborgere har fordelen av å få tilgang til både nasjonale og europeiske lotterispill. Når det gjelder sistnevnte, kommer et høyt antall vinnere fra Storbritannia. Nasjonale lotterispill spilles hele uken. Nummer én-premien vil ofte være en sekssifret sum. 

Videre kan mindre gevinster fortsatt i tusenvis av dollar oppnås. Briter som er interessert i å spille i lotto bør ta hensyn til både det potensielle vinnertallet og oddsen.

Brasil

Mens Europa og USA absolutt dominerer lotteriindustrien, er de ikke de eneste topputforderne i bransjen. Spillene som selges til brasilianske borgere er svært populære. Det er to hovedgrunner til dette. Billettprisene er ganske lave slik at folk med ulik økonomisk bakgrunn kan få tak i en. 

Samtidig kan jackpottene være i flere titalls millioner. Trekningene med høyest potensiell avkastning finner sted en gang i året. Dette gjør at lotterimiljøet i Brasil ligner på det spanske.

Italia

Italia fortjener absolutt anerkjennelse som en lotterigigant. Landet skiller seg ut når det gjelder høyest mulig jackpotter. En heldig italiener vant imponerende 256 millioner dollar i ett spill. Nok en gang er hovedproblemet med slike lukrative summer det faktum at deltakerne har en veldig lav sjanse til å faktisk vinne. I noen tilfeller er det 1 av 622 millioner. Selv om dette virker umulig, ender de som slår oddsen opp med betydelige beløp.

Siste nytt

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever
2022-11-22

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever

Nyheter