Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter

2022-09-27

Også kjent som GoLotter i Storbritannia, har TheLotter eksistert i nesten to tiår (fra 2022). Med over 40 high-jackpot-spill å spille, er denne lotteritjenesten uten tvil en av de mest populære lotterier i verden. Dette innlegget prøver å svare på noen grunnleggende spørsmål om denne leverandøren av lotteritjenester.

Spørsmål om TheLotter besvart

Hva er TheLotter?

TheLotter er en tredjepartstjeneste som lar spillere kjøpe lodd fra hvor som helst under solen. Den drives av et britisk-basert firma, The Lotter Limited, som lanserte tjenesten i 2002. Ideelt sett, TheLotter er designet for å bygge bro mellom offisielle lotterier og spillere, og tilbyr offisielle lodd fra minst 45 lotterier.

TheLotter-nettstedet har et trendy minimalistisk design, som sikrer at brukerne får den beste opplevelsen. På toppen av nettstedet finner du spor for innlogging og passord, mens eventuelle pågående tilbud vises iøynefallende i midten. I tillegg inneholder venstre side av skjermen to live chat og kampanjefaner. 

Utenom dette er siden fri for animasjoner, som har en tendens til å gi noen distraksjon til brukerne, selv om de ikke står mellom spillernes sjanse til å nyte favorittspillene deres.

Hvordan fungerer TheLotter?

En ting som spillere setter pris på med TheLotter er at leverandøren har gjort det så enkelt å kjøpe lodd på nett. Først må spillere registrere seg på siden og velge blant de titalls tilgjengelige lotteriene. Når det er gjort, kan spilleren bestemme antall billetter de vil kjøpe før bestillingen. Så, etter vellykket bestilling, håndterer TheLotter resten av arbeidet.

Etter bestillingen vil siden kjøpe billettene på spillerens vegne og sende en skannet billett til kontoen deres. Derfor er det bare kontoinnehaveren som har tilgang til den kjøpte skannbare billetten. Hvis spilleren vinner, får de en e-post eller SMS-varsling. TheLotter tar ingen gebyrer på varsler. Gevinster sendes direkte til vinnerens konto, og spillere er ikke pålagt å betale provisjon.

Er TheLotter lovlig?

Nå er dette million-dollar-søket. For alle som lurer på om TheLotter er lovlig eller ikke, er svaret klart; det er lovlig. Dessuten er det en tjeneste som har eksistert i to tiår og har bestått tidens tann, noe som på mange måter understreker TheLotters legitimitet. 

Dessuten er betalingsleverandøren sløvt lisensiert, og brukere kan få alle lisensieringsdetaljene på TheLotter-nettstedet. I tillegg inneholder nettstedet all viktig informasjon, inkludert retningslinjer og adresser. Til slutt publiseres alle vinnere på siden, inkludert navn, beløp vunnet og vinnerloddnummeret.

Mens små gevinster krediteres direkte til spillerens konto, leveres store gevinster personlig og trenger mer verifisering som et sikkerhetstiltak. I den tiden TheLotter har vært aktiv, har tjenesten betalt ut mer enn $100 millioner til vinnere over hele verden.

Hvilke lotterier kan man spille med TheLotter?

TheLotter har flere topp lotterier å velge mellom, inkludert EuroMillions, Mega Millions og US Powerball. Som nevnt før har spillere tilgang til hele 45+ lotterier. Det spiller ingen rolle hvor man får tilgang til spill; de kan spille disse lotteriene praktisk talt hvor som helst i verden. 

Det er imidlertid viktig å merke seg at det kan være landsspesifikke nettstedsversjoner av TheLotter. For eksempel har Storbritannia sitt TheLotter-nettsted kjent som GoLotter.

Hvilke betalingsmåter er tilgjengelige hos TheLotter?

Betalingsmetoder er et område hvor TheLotter skinner enda sterkere. Spillere har massevis av betalingsmetoder for å kjøpe billetter, omtrent 20 fra 2022. Disse inkluderer kortbetalinger, som VISA og Mastercard, og E-lommebøker, inkludert Neteller og Skrill. Bankoverføring støttes også.

Siste nytt

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever
2022-11-22

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever

Nyheter