Hvordan bruker lotterivinnere pengene sine?

Nyheter

2022-04-19

Drømmen om å få en massiv gevinst lever vanligvis hos de fleste lotterispillere. Selv om målet kan være litt langsøkt, manifesterer det seg ofte når minst forventet. Som et resultat bør enhver spiller alltid ha en plan for hvordan de skal bruke en lottogevinst, i tilfelle Lady Luck kommer og ringer.

Hvordan bruker lotterivinnere pengene sine?

Gjennom årene har lotterier gjort tusenvis av lotterispillere til millionærer. Noen vinnere har også vært så heldige å vinne i lotteriet flere ganger. Stephan Mendel er en av de heldigste spillerne i lotterispillhistorien, etter å ha vunnet utrolige 14 ganger.

Nå som det er tydelig at vinne i et lotteri som f.eks Mega millioner er mulig, må spillere også lære en ting eller to om hvordan tidligere vinnere bruker formuen sin. Noen spillere tok de riktige avgjørelsene mens andre tok forferdelige. Her er en oversikt over hvor de fleste lotterivinnere bruker pengene sine.

Eiendom

Eiendom er utvilsomt det mest populære området for lotterivinnere. For det første valgte de fleste vinnere å investere i luksusboliger først. Med det grunnleggende allerede oppfylt, var den nest mest populære bruken av lotteripenger eiendomsinvesteringer som gir fremtidige inntekter.

I en studie om lotterivinnere ble det også tydelig at noe av disse pengene går til eiendomsbransjen når vinnere betaler ned boliglån til venner og familie.

Dessuten strekker lotterispillere seg langt for å holde hjemmene sine i god stand. Ikke bare investerer de i dyre oppussing, men de ansetter også gartnere og hushjelper for å ta seg av investeringene deres.

Investeringer

Etter å ha kjøpt eiendom begynner lotterivinnere å tenke på investeringer nesten umiddelbart. De begynner å speide etter muligheter som vil gi dem en inntekt. Valget av investering er vanligvis en personlig avgjørelse.

De fleste vinnere går forskjellige veier når det kommer til investeringer. Noen vinnere velger å investere i aksjer, kryptovalutaer eller eiendom. Mens noen vinnere har tjent formuer i finansmarkedene, blir eiendom ofte sett på som en tryggere og sikrere vei.

Lottovinnere som investerer i eiendom tar sjelden feil, tatt i betraktning at bransjen blomstrer i nesten alle deler av verden.

Luksus

Tidligere vinnere har bekreftet at mulighetene for å bruke penger er uendelige. Noen luksusutgifter inkluderer alt fra designerklær, herskapshus, luksusbiler, veddeløpshester og fly til lokale veddeløpsbaner.

Jim Hayes er en vinner som valgte å investere i luksus etter å ha vunnet et lotteri på 2,5 millioner dollar i 2002. Fra sin rekordvinnende seier kjøpte Hayes en hestegård på 1,3 millioner dollar og fortsatte med å renovere gamle bygninger til gjestfrie hus.

veldedige formål

Noen lotterivinnere er vanligvis ikke ute etter eiendeler og investeringer. I de fleste tilfeller er det bare de som er opptatt av å ta kloke investeringsbeslutninger som kan omdirigere noen av pengene sine til gode formål og veldedige formål. I lys av det, her er noen lotterivinnere som vant og ga tilbake.

  • Bob Erb: Vant $25 millioner fra Lotto Max Jackpot og donerte nær $8 til veldedige formål
  • László Andraschek: Vant 1,7 millioner dollar (636 ungarske forint), og lovet mesteparten av gevinstene sine til stiftelsen hans som støttet alkoholikere og misbrukte kvinner
  • Tom Christ: Vant $40 millioner i Lotto Max og valgte å donere hele beløpet til veldedighet

Siste tanker

I følge studier utført av Sertifisert Financial Planner Board of Standards, er det klart at nesten en tredjedel av store lottovinnere ender opp konkurs i løpet av få år. Historier om lotterivinnere som endte opp fattige på grunn av ukloke økonomiske beslutninger vil alltid være spennende.

Lotterispillere anbefales å vurdere sin økonomiske fremtid på alvor hvis dagen kommer. Selv om det kan være en god måte å forberede seg på å lære hva lotterivinnere gjør med pengene sine, er det alltid lurt å ansette juridiske og økonomiske konsulenter.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter