De største uavhentede lotteribilletter

Nyheter

2022-03-22

Lotterier har vært her i flere tiår nå, med dusinvis av vinnere som krever store pengepremier. Men så har noen store pengegevinster forsvunnet av en eller annen grunn. I denne oppsummeringen kan du finne ut noen av de største uavhentede lottokupongene i lottohistorien.

De største uavhentede lotteribilletter

1. EuroMillions - £64 millioner

EuroMillions er den største jackpotten i verden, men dessverre klarte ikke en av vinnerne å kreve formuen sin. En spiller kjøpte en billett fra en butikk i Stevenage og Hitchin-området i 2012. Men selv etter flere appeller, på lotto nettsteder og til og med en reklametavlekampanje, har billettkjøperen aldri stått frem. 

Dette er fortsatt den største uavhentede lotteripremien, og det store spørsmålet er, vet billettkjøperen at de har vinnerloddet eller at det ble feilplassert? Alt sagt og gjort, billetten gikk ut, og pengene ble brukt på veldedighet. Interessant nok ble denne jackpoten vunnet med to billetter. Heldigvis tok den andre billetteieren krav på premien sin.

2. Powerball - 77 millioner dollar

Den nest største uavhentede lotteripremien involverer Powerball, et av de største lotteriene i USA. En billett kjøpt i Georgia på et lastebilstopp i Tallapoosa vant 77 millioner dollar i en trekning i 2011. Dessverre, etter 180 dager, kom ingen for å kreve premien, så pengene gikk tilbake til deltakerstatene. 

Så hvor ble det av kjøperen? Visste de at de hadde vunnet, eller er det et annet tilfelle av billettfeil? Har vinneren mistet billetten i den lille byen med en sørlandsk sjarm, eller er den fortsatt gjemt et sted? Ingen vet!

3. Mega millioner - $68 millioner

For det tredje, i denne listen er tilfellet med en billettkjøper fra New York. Den ukjente vinneren kjøpte en Mega Millions-billett i New York for en trekning i 2002. Selv om Fritzner Bechette kom for å kreve premien etter at billetten gikk ut, var grunnen hans til å ikke kreve premien spinkel. Enten det var sant eller usant, gjenstår leksjonen, ikke tap en lottokupong. 

Etter en lang tautrekking i rettssalene kom det frem at Fritzner Bechette var en bedrager. Tjenestemenn fant ikke en billett som stemte med beskrivelsen hans, så han endte opp med ingenting. Den faktiske vinneren kan fortsatt være der ute, uten å vite at de ville ha vært millionær for to tiår siden.

4. SuperLotto Plus - $63 millioner

Et annet merkelig tilfelle av et uavhentet lotteri skjedde nylig i 2016 da en SuperLotto-billett kjøpt i California skaffet kule $63 millioner.

Etter utløpet av 180 dager, kom en annen svindel, Brandy Milliner, ut med våpen som var den faktiske vinneren av lottoen og presenterte til og med en lodd. Da han sendte inn billetten sin, mottok han til og med en gratulasjonsmelding. Men sannheten kom frem etter dyp gransking. Han var ikke den legitime vinneren ettersom billetten hans aldri matchet vinnerbilletten!

5. Powerball - 51,7 millioner dollar

På nummer fem på denne listen over de største uavhentede lotteriene er en Powerball-lodd kjøpt i Indiana tilbake i 2002. Verdt $103 millioner, jackpoten ble ikke hevdet av den andre vinneren selv om den andre vinneren hevdet sin andel på $51,7 millioner. Selv etter å ha sendt reklame, gikk billetten endelig ut, og en heldig spiller fra Indiana var uheldig!

Avslutter

Ovennevnte er de største uavhentede lottokupongene i lottohistorien. En annen verdt å nevne er en Mega Millions-billett verdt 46 millioner dollar, kjøpt i New York i 2006. Så, hva er den store lærdommen fra denne runden - aldri tap en lottokupong og, viktigere, aldri gå glipp av trekningen. 

Interessant nok gikk noen heldige spillere glipp av trekningen, men slo likevel billettens utløpsdato. For eksempel krevde den legitime billettkjøperen 369,9 millioner dollar i Powerball-lotteripremien, men etterpå ble den uavhentet i en stund.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter