Den praktiske EuroMillions-vinnerguiden

Guider

2023-03-28

Katrin Becker

EuroMillions-lotteriet er et globalt fenomen og en kronjuvel i den europeiske gamblingindustrien. Spillere i dette europeiske lotteriet kan delta for så lite som to euro, med toppgevinsten verdt €190 millioner.

Den praktiske EuroMillions-vinnerguiden

Selv om du ikke vinner jackpotten, tilbyr EuroMillions noen imponerende trøstebelønninger. Hvis du vil finne ut mer, les videre.

Denne omfattende lotteriguiden vil svare på alle spørsmål du måtte ha angående EuroMillions, så vel som SuperDraws, bonusspill, premier og mer.

Hva er EuroMillions?

Siden starten i 2004 har det transnasjonale lotteriet kjent som EuroMillions fengslet spillere fra hele verden. Dette lotteriet er enormt, og rangerer blant de fem beste i størrelse. Ser man på antall deltakere og pengene som er å vinne, er det størst i Europa.

EuroMillions drives av de nasjonale lotteriorganisasjonene til de ni deltakernasjonene. Spillere i disse nasjonene har alle samme sjanse til den enorme premien, ikke med noen subtile endringer i billettpriser og bonusspill.

Endelig begynner ting å bli varmere.

EuroMillions har en basisutbetaling på €17 millioner og en maksimal utbetaling på €190 millioner. Denne premien tilbys to ganger i uken - verdt betydelig mer enn noe nasjonalt lotteri i Europa.

Når holder EuroMillions trekningen?

EuroMillions-trekningen holdes to ganger i uken, tirsdager og fredager, kl. 20:45 Paris-tid. EuroMillions lotteriresultater offentliggjøres til forhandlere og medier hver fredag og tirsdag kl. 23.00

Alle de viktigste lotterinettstedene vil gi de siste EuroMillions-resultatene, og du kan bruk en dedikert kontrollør for å dobbeltsjekke nøyaktigheten til disse tallene. Sjekken vil raskt og enkelt avgjøre om dine valgte tall stemmer med den vinnende kombinasjonen.

TV-publikum er ikke lenger betatt av lotterier slik de en gang var. Resultatene av EuroMillions-lotteriet vil ikke lenger bli sprutet over nasjonale TV-programmer eller på forsidene til avisene. Internett har imidlertid gjort dem mer tilgjengelige enn noen gang før.

Når er EuroMillions SuperDraw?

Av alle EuroMillions-tegningene er SuperDraw den du helst vil vinne. Å være en EuroMillions-vinner er ikke bare et spørsmål om valg, riktignok, men hvis du skal prøve hardere, er det nå på tide.

Så, hva skiller SuperDraw?

 • En fordel er at premien alltid er på minst ni sifre. Det er minimum hundre millioner euro.
 • Det er en enorm mengde oppmerksomhet og buzz rundt EuroMillions SuperDraw. Det fører til et stormløp for å kjøpe lodd og hever premien til utrolige €100 millioner.
 • Hvis EuroMillions-jackpotten ikke vinnes, ruller den over, og den gale streben etter billetter fortsetter. Når den når €190 000 000, vil ytterligere økninger avbrytes.
 • SuperDraw har produsert noen av de største gevinstene i EuroMillions historie, og etter hvert som lotteriet vokser i popularitet og distribusjon, skjer disse trekningene oftere.

Hold øye med de siste EuroMillions-historiene for å finne ut når de neste tegningene vil være.

Hvordan fungerer EuroMillions?

Mange som aldri har spilt et lotteri finner EuroMillions, og andre liker det å være litt av et mysterium.

Hva slags lokal støtte kan forventes fra et lotteri som opererer i en rekke europeiske land? Hvorfor er visse nasjoner kvalifisert for bonusspill mens andre ikke er det? Hvis du bare kan kjøpe billetter fra autoriserte selgere, hvordan er de tilgjengelige på internett?

Les videre for svar på disse spørsmålene og mer.

tilgjengelighet

Ingen selskaper har eierskap til EuroMillions-lotteriet. I stedet er det et samarbeidsarbeid ledet av de største nasjonale lotterioperatørene i de deltakende nasjonene, som Camelot i Storbritannia.

Det aktuelle statlige lotteriet har godkjent hvert selskap til å levere lovlige lotterispill. For å danne EuroMillions har de bare blitt enige om å samle ressursene sine i et enkelt massivt lotteri.

Kjøp en EuroMillions-billett i Storbritannia. Camelot vil motta et kutt av inntektene og bruke dem til å finansiere prosjekter i Storbritannia, akkurat som det gjør med UK Lotto. Til samme effekt, enten du kjøper billett i Frankrike.

Slik kan du også låse opp ekstra spill. Camelot kjørte sannsynligvis et ekstra spill for å øke salget fordi de beregnet ekstrainntektene mer enn å dekke ekstrautgiftene.

Ekstra EuroMillions-arrangementer i Storbritannia

Irland, Frankrike, Spania, Portugal, Østerrike, Belgia, Luxembourg og Sveits er blant de andre landene som tilbyr EuroMillions-lotteriet. Følgende spill er imidlertid eksklusive for Storbritannia.

UK Millionaire Maker

Når du kjøper en EuroMillions-billett i Storbritannia, er du også inkludert i trekningen av UK Millionaire Maker. Alt du trenger å gjøre for å bli med er å betale den lave avgiften på £2,50.

Hver linje med tall du velger har sin egen spesielle nisifrede kode. Du kan finne denne koden nederst på EuroMillions-billetten din.

Det er enkelt å verifisere Millionaire Maker-resultatene dine. Butikkmedarbeideren eller EuroMillions-sjekkeren kan bekrefte billetten din hvis du tar den inn. Å spille online betyr at du får en e-post hvis du vinner. For å kreve belønningen din på £1 000 000, må du skrive inn de ni tegnene riktig i den angitte rekkefølgen.

EuroMillions HotPicks

EuroMillions HotPicks er et frittstående lotterispill. Imidlertid er resultatene basert på EuroMillions. Hver oppføring koster £1,50, og du kan prøve å matche alt fra ett til fem av hovednumrene. Alle dine valgte tall må samsvare med vinnertallene.

Hvis du ønsker å kjøpe billettene dine personlig, må du gjøre det fra en autorisert selger i en av de kvalifiserte nasjonene. På grunn av dette deltar ikke den greske lotteriorganisasjonen, kan ikke dra nytte av dette og er ikke interessert i å selge lodd i Hellas.

Hvor passer lotteributikker på nett inn?

Spesifikasjonene for hvordan disse tjenesteleverandørene fungerer vil variere fra sted til sted. Statlige lotterier eier eller er ansvarlig for flere nettkasinoer. På den annen side lar noen nettsteder deg "satse på utfallet" av lotterier på samme måte som du kan satse på resultatet av en fotballkamp.

Betting fungerer omtrent som å kjøpe en konsertbillett. I tillegg gir de belønninger som samsvarer med EuroMillions-divisjonsprisene. Alt virker akkurat som det ville gjort fra en legitim selger.

EuroMillions regler

Spillere velger fem store tall fra 1 til 50 og to Lucky Star-tall fra 1 til 12. For å vinne må du matche dine valgte lykketall med de trukket. Hvis du matcher alle de syv tallene, vil du vinne en del av jackpotten, som starter på €17 millioner (omtrent £14 millioner) og overføres hvis den ikke gjøres krav på.

I tillegg til jackpoten er det 12 mindre belønningsnivåer, så du kan vinne selv om du bare matcher to av primærtallene.

Her er EuroMillions lotteripremier og odds.

De mulige kombinasjonene av tall forblir de samme uavhengig av det totale antallet spillere. Når mer enn én person velger de vinnende tallene, deles potten jevnt mellom dem.

Derfor, hvis du spiller om jackpotten, a strategi basert på å velge færre vanlige tall kan øke sjansene dine for å vinne.

Du kan også la datamaskinen velge tallene dine tilfeldig. EuroMillions refererer til dette valget som Lucky Dip.

Henter EuroMillion-priser

Du må vise vinnerloddet for å hente premien. Premier vunnet i EuroMillions kreves på flere måter, avhengig av land. Denne tabellen viser når vinnere må kreve en belønning og konsekvensene for å ikke gjøre det innen den angitte datoen.

Slik velger du din EuroMillions-lotteristrategi

I EuroMillions-trekningen har alle mulige tallkombinasjoner like stor sjanse til å bli valgt. Selv om det kan virke usannsynlig, har en billett med syv tilfeldig valgte tall jevnt adskilt samme odds for å vinne som en billett med syv påfølgende tall.

Oddsen for å vinne EuroMillions er de samme enten du bruker en Lucky Dip eller en online EuroMillions lotteriguide for å velge tallene dine.

Hva er de oftest tegnede tallene?

EuroMillions og andre toppsøkefraser i lotteriet sentrerer ofte om de oftest trukket tallene. Vanlige søk på Google, Bing og de andre søkemotorene inkluderer "EuroMillions beste tall" og "hva er de hyppigste EuroMillions-numrene".

Nedenfor skal vi gå gjennom noen EuroMillions varme og kalde tall for å hjelpe deg med å finne ut hvilke du skal spille. Men her er gnisten: lite av dette hjelper i det hele tatt.

Det er null korrelasjon mellom tidligere EuroMillions' utfall og fremtidige utfall. Det faktum at en gitt EuroMillions-billett har blitt trukket flere ganger tidligere er ingen garanti for at den vil bli plukket igjen snart.

Hvis du lurer på hvorfor oddsene dine er identiske for hvert sett med tall, er det fordi, som vi allerede har vist, det er det. Ikke desto mindre er det en god lesning, og det er noen fascinerende innsikter å hente angående de varmeste og kaldeste EuroMillions-tallene.

Varme og kalde EuroMillion-tall

Det er lett å se at de hyppigste og minst vanlige EuroMillions-tallene er svært forskjellige gjennom de første syv årene av trekningen. 

 • Til tross for over 370 tegninger, dukket tallet "28" bare opp 26 ganger, mens tallet "50" ble trukket 54 ganger.
 • Fem år senere ble "28" og "50" populære valg, med henholdsvis 67 og 60 remiser.
 • Mellom mai 2011 og september 2016 var sifferet 10 den hyppigste forekomsten - hele 70 ganger! Tallet "41" var det sjeldneste, og dukket bare opp 38 ganger.
 • På EuroMillions sin 1225. trekning i 2019 var tallet "46" det minst populære, etter å ha dukket opp mindre enn 100 ganger, mens tallet "50" var det mest populære, og dukket opp 145 ganger.
 • Ovennevnte «all-time»-statistikk viser at det laveste tallet skjedde 7,8 % av gangene, mens det høyeste tallet skjedde 11,8 % av gangene.
 • De offisielle tallene avslørte at tallet "46" var det minst valgte i den 1225. tegningen av EuroMillions, etterfulgt av tallet "33", det nest kaldeste tallet. Dette antyder at spillere ser på tidligere EuroMillions-resultater for å finne ut hvilke tall de skal spille.

EuroMillions Hot and Cold Lucky Star Numbers

Bare 12 heldige stjerner finnes. Et tilbakeblikk på tidligere EuroMillions-trekninger avslører hva slags trend man kan forvente.

 • Siden den ikke ble vist i EuroMillions før i september 2016, har nummer 12 gjort færrest opptredener. 
 • De nest laveste er 10 og 11, men de dukket ikke opp før i mai 2011. Derfor regnes de ikke som "lave" tall.

Når dette skrives, var den oftest trukket Lucky Star bare tre ganger så ofte som den nest hyppigst trukket Lucky Star og 47 ganger så ofte som den minst hyppige trukket Lucky Star.

Siste nytt

BetGames lanserer sitt første online lotterispill Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lanserer sitt første online lotterispill Instant Lucky 7

Nyheter