Hot and Cold Lotto Numbers

Du har sikkert lurt på hva varme og kalde tall er. Folk plasserer pengene sine på ideer de har kommet opp med eller som er utbredt i et forsøk på å knekke lotteriets mysterier. Et av de mest kjente eksemplene er «varmt og kaldt»-metoden for å velge lotterinummer. Mange lotterifans lurer på om teorien bak, som skal forutsi neste vinnersekvens, faktisk fungerer.

Det er helt naturlig å ønske å finne den beste lotteristrategien for deg, gitt overfloden av tilgjengelige alternativer. Vi vil endelig svare på alle dine brennende spørsmål om ideen om varme og kalde nummerlotteri.

Hva er Hot Lotto-numre?
Hva er Hot Lotto-numre?

Hva er Hot Lotto-numre?

Varme tall velges tilfeldig av lotterisystemet et større antall ganger enn det som ville bli forutsagt. Eller du kan også argumentere for at disse tallene er betydelig foretrukket av en tegnemaskin og har vist flest ganger i en bestemt periode.

Vurder det i dette lyset: Hvis du ber dine kjære velge et tall mellom 1 og 10, og det overveldende flertallet velger fire, så er det trygt å si at fire er et av de hotteste tallene.

Det er viktig å huske at hvert lotteri sine vinnende tall vil være forskjellige. Noen nettlotterier kan ha 52 baller, mens andre har 69, noe som betyr at de mest populære tallene ikke alltid vil være de samme.

For eksempel er det mest populære tallet i South African National Lottery 16, og grunnen til dette er at det har blitt valgt ut mer enn 263 ganger. Andre tall med stor sjanse for å bli trukket i samme lotteri er 2, 30, 23 og 8. Det er også kombinasjoner av personer som trekkes sammen regelmessig.

Både tallet 15 og tallet 47 har blitt trukket førti ganger i den sørafrikanske lottoen.

Når du velger varme tall, er det en god sjanse for at du får minst to eller tre tall riktig, selv om du ikke får det komplette settet med tall riktig.

En annen illustrasjon viser at tallene 17, 20, 23, 39 og 44 trekkes oftest i EuroMillions, mens tallene 2 og 3 trekkes oftest i EuroMillions Lucky Numbers.

Noen velger tallene sine basert på tidligere mønstre, og satser på at en kombinasjon som er valgt oftere i fortiden, sannsynligvis vil bli trukket i fremtiden.

Det er tiltalende å slutte seg til dette resonnementet. Riktignok, hvis du kaster en mynt fem ganger etter hverandre og den faller på hodet hver gang, ville du ikke anta at hodene er varme og at den sjette flippen også faller på hodet? Denne tankegangen har mye for seg, så det er vanskelig å motstå å følge med.

Hva er Hot Lotto-numre?
Hva er kalde lotto-nummer?

Hva er kalde lotto-nummer?

Hot lotto tall er umulig å utlede uten, du gjettet riktig, kalde lotto tall. Lottotallene som anses som kalde er de som ikke er spesielt populære. For eksempel for venner og familie, la oss late som om nesten ingen andre enn tante Tess valgte nummer to. Dette er et kaldt nummer, eller i sammenheng med lotteri, et kaldt lotterinummer.

Når det gjelder loddtrekninger, vises kalde tall langt sjeldnere. Det er en mulighet for at et nummer ble valgt for ikke så lenge siden, men dets generelle frekvens av valg i alle tegningene for et bestemt lotteri har vært langt lavere enn vanlig.

For eksempel, mens tallet 15 vil bli ansett som et "kaldt" tall for Mega Millions lotteri, kan det betraktes som et "hot" nummer for det amerikanske Powerball-lotteriet.

I et mønster som ligner på "varme tall", vil hvert lotteri ha unike data om "kalde tall." I en annen illustrasjon er tallene 60, 53, 59, 28 og 27 de som har blitt trukket færrest ganger i Italiensk SuperEnalotto. Den italienske SuperStar nummer 72 har minst treff av noen andre tall.

Imidlertid anbefaler mange fagfolk at spillere velger kalde tall siden de har en sjanse til å bli valgt tilfeldig under trekningen. Spillere som velger å satse på "kalde tall" hevder at fordi visse tall ikke har blitt trukket veldig ofte, er sannsynligheten for at de blir trukket i fremtiden høyere på grunn av denne mangelen på frekvens.

For å fortsette med vårt forrige scenario, har mynten blitt snudd fem ganger på rad, og resultatet kommer til hodet hver gang. Hva blir resultatet av neste vending? Hvis du er en spiller som velger kalde tall, forventer du at neste myntflipp vil resultere i et haleresultat fordi dette resultatet ikke har skjedd tidligere, og derfor er det mer sannsynlig at det oppstår.

Hva er kalde lotto-nummer?
Hvorfor er varme og kalde lottonummer populære?

Hvorfor er varme og kalde lottonummer populære?

Ifølge flere studier øker det å velge både varme og kalde tall sjansene dine for å vinne jackpotten mer enn å velge tall tilfeldig.

Frekvens- og gjennomsnittslovsteoriene danner grunnlaget for de varme og kalde metodene. Kombinert vil de to teoriene gi mye mer suksess enn hver alene. Din oddsen for å vinne i lotto økes betydelig hvis du inkluderer både varme og kalde sifre på billettene dine.

Når det er på tide å spille lotteri, gir bruk av de varme og kalde tallene den mest pålitelige og sikre strategien. Husk alltid at de underliggende teoriene om tilfeldighet og tall danner ryggraden i enhver lotterivinnende strategi.

Lotterieteorier har fordeler og ulemper som gjør antallet mulige utfall mindre. I det spesifikke tilfellet med konseptet med varme og kalde lotterinummer, er fordelene:

  • Du vil kunne lage en klar plan for valg av tall.
  • Det kan være morsomt å lage permutasjoner som har et sentralt argument.
  • Reduser en pool av tall med millioner av muligheter.

Det er noen konflikter med denne teorien som du bør være bevisst på:

  • Du risikerer at alle andre satser på de samme tallene som deg.
  • Eliminere tegnbare tall fra formelen bevisst.
  • Å legge innsats i noe som ingen kan fastslå.
  • Temperer dem basert på din tillit til varme og kalde lotterinummer.
Hvorfor er varme og kalde lottonummer populære?
Hvordan finne varme og kalde lotterinummer for et lotteri?

Hvordan finne varme og kalde lotterinummer for et lotteri?

Lotterispillere er raske til å ta i bruk ethvert konsept som hevder å gi et middel til å forutsi følgende vinnerkombinasjon. Å bruke de oftest forekommende vinnertallene for å forutsi fremtidige utfall gir denne teorien en unik appell.

Vi lider alle av den samme kognitive skjevheten som får oss til å tro på "heldige" tall, og det er grunnen til at ideen med varme og kalde lottotall gir mening. Hvis du ser bort fra muligheten for at overnaturlige eller ikke-vitenskapelige faktorer påvirker resultatene, er det slik det skal fungere.

De nødvendige dataene for denne tilnærmingen er heller ikke vanskelig å få tak i. Til en viss grad forbedrer den den velprøvde strategien med gjentakelse. Her teller vi opp hvor ofte hvert vinnernummer har dukket opp i de siste tegningene.

For eksempel fant vi ut at gjennom de foregående 10 trekningene har tallet 1 blitt trukket to ganger, tallet 2 har ikke blitt trukket en gang, tallet 3 har blitt trukket seks ganger osv. Til slutt, etter at vi har talt opp alle sifrene, vi har hele historien.

Bare tallet 3 dukket opp seks ganger, fem ganger dukket det ikke opp noe tall, og to tall, 17 og 31, dukket for eksempel opp fire ganger. Alle de andre sifrene kom bare ut en liten prosentandel så ofte. Og ikke en eneste av de elleve sifrene uteble. Hot tall er de som har falt ut ofte. De 3, 17 og 31 gjelder oss.

De tre ganger-av-ti tallene kan betraktes som "hot" med litt strekk. Vi vil referere til disse sifrene som "kalde" hvis de aldri falt ut. Tall som har falt ut oftere enn andre regnes som "varme", mens tall som har falt ut sjeldnere regnes som "kalde"

Dette gjelder uansett om vi bruker tallet 10 fra den siste trekningen eller et annet tall, for eksempel 7, 12 eller 150.

Hvordan finne varme og kalde lotterinummer for et lotteri?
Hvordan bruke kalde og varme lottonummer?

Hvordan bruke kalde og varme lottonummer?

De tilsynelatende endeløse anvendelsene av overordnede lotteri-forestillinger som den som begrepet "varme" og "kalde" lotteri-tall er det som trekker spillerne.

Gambleren bestemmer direkte neste trinn i å sette dette konseptet ut i livet. Som et eksempel, la deg si at du har lagt merke til at tallet 15 er på vei når måneden nærmer seg slutten. Nylige jackpotter har vist det ofte.

Du kan velge å gå opp mot det fordi du synes det treffer for ofte, eller du kan velge det. Det er varmt, og derfor vil det sannsynligvis dukke opp i neste jackpot.

Som helhet er dette kjent som gamblerens feilslutning. Velge om du vil gå med eller motsette deg et varmt nummer i et spill (eller en rekke). Dette gjelder også kalde figurer.

For eksempel, kanskje tallet 26 ikke har dukket opp på over et år, og du er fristet til å si at det endelig må bryte inn. En gamblers feilslutning igjen.

I virkeligheten har hvert siffer samme sjanse for å bli trukket som de tilstøtende sifrene. Det er et skritt inn i overtroens armer å se etter «varme» og «kalde» tall. Ingen bekymringer der. Alle, fra de mest overtroiske gamblerne til de mest logiske analytikerne, spiller i lotto av samme grunn: for å vinne jackpotten.

Hvordan bruke kalde og varme lottonummer?
De beste lotteriene med varme og kalde lottonummer

De beste lotteriene med varme og kalde lottonummer

Konseptet med varme og kalde tall fungerer bedre for lotterier med en større pool av mulige tall.

Vanligvis velges seks tall tilfeldig for bruk i lotto spill. Selv om flere områder av og til brukes, er de vanligste fra 1 til 42, 1 til 49 og 1 til 54.

For å spille lotteriet i Michigan, USA, for eksempel, må du velge 6 tall mellom 1 og 47. Florida-lotteriet er imidlertid en 6/53, noe som betyr at spillere må velge seks tall fra en pool på 53.

Daglige lotterier, som har en mye mindre tallbasseng, ville passe dårlig for det varme og kalde tallsystemet.

Pick 3 og Pick 4-spill er de vanligste formene for daglige spill, og de aller fleste lotterier tilbyr minst ett av disse formatene. Du kan spille disse spillene flere ganger om dagen de fleste steder, og alt du trenger å gjøre er å velge fire tall mellom 0 og 9. Dette ugyldiggjør imidlertid ikke bruken av varme og kalde analogiene.

Avslutningsvis kan strategien hold og kalde lotto-tall brukes for alle typer lotteri, hvor som helst i verden. Den fungerer imidlertid best med flere trekningspuljer.

De beste lotteriene med varme og kalde lottonummer