Vinne i lotto mer enn én gang

Nyheter

2022-02-22

De fleste vil føle seg heldige for å vinne en jackpot i lotto en gang i livet.

Vinne i lotto mer enn én gang

Men et veldig heldig kanadisk par har stukket gull ikke én, ikke to ganger, men TRE ganger.

Barbara og Douglas Fink fra Alberta, Canada har vært på mottakersiden av Lady Lucks elskverdighet i 1989, da Douglas delte en gevinst på $128 000 i et syndikat med 4 venner, $100 000 i 2010, og deretter deres største gevinst var $8,1 millioner i februar 2017. Det var en annen vinnende jackpot med de samme tallene, noe som betyr at Finkene delte den opprinnelige jackpotten på $16 millioner med en annen spiller. Vinnertallene som ga dem rikdommen deres var 9, 21, 25, 26, 31 og 41.

Finkene har sagt at etter suksessen trekker de seg tilbake og spiller lotto, og vil reise på øyferie, kjøpe et nytt hus og dele gevinstene sine med barna og barnebarna.

Lite har blitt sagt om hvordan finkene har klart å oppnå denne fantastiske prestasjonen med å vinne i lotto tre ganger, så vi vet ikke om de hadde noen spesifikke tips eller triks som hjalp dem.

Hvordan ha Lady flaks

Det er imidlertid noen generelt aksepterte retningslinjer for hvordan man spiller i lotto for å sikre suksess. Noen av disse er:

Unngå quickpick De fleste lotterivinnere vil fortelle deg å unngå å bruke det enkle og raske alternativet med bokstaven en datamaskin for å velge tallene dine. Velg heller tallene dine nøye, og sørg for at du har en anstendig spredning over kortet. Dette knytter seg også til to andre retningslinjer: 1. konsistens og 2. forskning.

Forskning Når du velger hvilket lotteri du skal spille og hvilke tall du skal velge, vil det å gjøre skikkelige undersøkelser være den beste måten å garantere suksess. Noen lotterier har bedre odds på å gi en gevinst, basert på hvor mange tall du må velge fra en spesifisert tallpool, samt hvor mange som spiller. Videre er visse tall vanligvis plukket ut som vinnertall oftere enn andre. Følgelig, ved å bruke litt tid på denne forskningen, kan du legge grunnlaget for en anstendig seier.

Konsistens Spill de samme tallene ofte. Mange spillere vil spille forskjellige tall hver uke eller hver trekning. Dette vil hindre deg i å finne suksess. Vær heller tålmodig og bruk de samme tallene i hver trekning. Hvis du har undersøkt utvalget og kombinasjonene dine ordentlig, vil tallene på et tidspunkt være vinnende tall.

Bli med i et syndikat Som vi kan se fra finkenes historie, var Douglas Finks første seier faktisk da han hadde dannet et syndikat med venner. Selv om et syndikat vil se at du må dele gevinstene dine med de andre medlemmene, jo flere personer du spiller med, jo flere midler kan samles for å kjøpe flere billetter og ha en større spredning av kombinasjoner av tall over hele linja, noe som bidrar til å stivne en seier.

Vær tålmodig og ikke gi opp Finkenes tre seire var ikke i tett rekkefølge. Som nevnt gikk finkenes seire over en periode på tjueåtte år, med start i 1989, etterfulgt av andre seier i 2021 og til slutt den tredje og store seier i 2017. Hadde de sluttet å spille over sin første mindre seier, ville de har aldri sett storseieren som kom senere. Ikke gi opp hvis du ikke umiddelbart ser en stor gevinst.

Finkene er beviset på at du absolutt kan vinne et lotteri mer enn én gang. Konsistens og tålmodighet er nøkkelen til å sikre at du er en av de heldige som kanskje vinner ikke bare én, men to eller til og med tre ganger.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter