Ting du bør unngå etter å ha vunnet i lotteriet

Nyheter

2022-07-05

Alle drømmer om å vinne en jackpot på flere millioner dollar. Personer som vinner i lotto får livet snudd for alltid. Vinnere blir plutselig svært velstående. Men hvis man ikke er oppmerksom, kan de miste lykkeslaget i løpet av en kort periode. Derfor bør enhver lotterivinner unngå å gjøre noen få grunnleggende tabber.

Ting du bør unngå etter å ha vunnet i lotteriet

Hvis en person vinner i lotto, veileder denne artikkelen dem om hva de ikke skal gjøre. Ofte er det et vell av råd tilgjengelig for spillere om hva de skal gjøre hvis de vinner i lotto. Imidlertid er det sjelden spesifikke advarende uttalelser. Vinnere kan bli mål, mens andre vil lage fiender med en gang. Noen mennesker viser seg imidlertid å være sine egne verste fiender.

Unnlatelse av å signere en billett

Dette er en av de mest typiske feilene som er gjort av vinnere. De er overveldet av spenningen. Det kan være katastrofalt hvis en person mister et lodd som ikke er signert. Noen andre kan hente billetten og kreve den. Å kjempe om dette vil være en vanskelig oppgave.

Tar pengene umiddelbart

Etter noen år finner de fleste lotterivinnere seg blakk igjen. Spillere bør aldri ta pengene på forhånd uten å ha en plan. Det første bør være å få råd fra en skatteekspert og en anerkjent finansiell rådgiver hos et anerkjent pengeforvaltningsfirma. Disse ekspertene vil hjelpe en vinner med å velge mellom en engangsutbetaling og livrenteutbetalinger.

En person har kanskje ikke alle verktøyene som er nødvendige for å beskytte eiendeler fra alle risikoer. Skatte- og formuesbeskyttelsesstrategier er også avgjørende for spillere. Vinnernes eiendeler vil bli bedre beskyttet hvis de har kompetente og pålitelige ansatte.

Misunnelse for kjendiser

Det kan virke praktisk for noen kjendiser å ha et følge eller et filmteam som følger dem rundt. På samme måte kan vinnere føle seg tvunget til å eie mange dyre biler og til og med private jetfly. Dette kan gjøre en lotterivinner konkurs veldig raskt. Lottovinnere må motstå kjendiser og atletisk sjalusi.

Spillere som vinner på noen online lotto-nettsted kan ofte føle trang til å skryte av det. Imidlertid kan skryt sette en person i fare på en rekke måter. Alle som noen gang har gjort en tjeneste for vinneren føler seg berettiget til å dele premiepengene. Det kan være enda farligere med kidnappinger fordi løsepenger må betales og kan ende med at noen mennesker blir drept. Det er tilrådelig å være anonym så lenge myndighetene tillater det.

Å prøve å unngå å betale skatt kan til og med appellere til noen naive individer. Å være rik lar en person ansette bedre advokater og forsvare seg i retten. Å leve et hensynsløst liv med lite hensyn til loven vil imidlertid aldri holde en person ute av fengsel. Derfor skal ingen noen gang tro at lover og anstendighetsstandarder ikke gjelder dem.

Utvikler seg til en storspiller

Spillere må unngå å skifte fra et ydmykt liv til å bruke hundretusenvis av dollar hver uke på et øyeblikk. Spillere må vurdere forventningene sine på forhånd for å unngå å dømme seg selv. High-rolling er kostbart, og gevinstene går raskt.

Det er ikke tilrådelig å kjøpe mange personlige biler eller hjem. Videre bør man avstå fra å kjøpe alt til venner og familie.

Et tilbakevendende tema med vinnere av lotteri (og dom) som mottar store pengesummer, er at venner og familie begynner å presse dem på en rekke forretningsmuligheter. Visst, noen vil høres fantastisk ut, men andre vil høres gale ut. Vinnere må være forsiktige med å støtte ethvert konsept som presenteres for dem.

Utgifter uten budsjett

Enhver lotteripremie er en begrenset sum penger. Spillere må ha et strengt budsjett før de gjør betydelige kjøp eller endrer livsstil.

Andre vinnere kan velge å donere til veldedige formål. De vil begynne å gi donasjoner til veldedighet og religiøse organisasjoner. Dessverre kan det oppstå betydelige kriser i fremtiden, og man kan mangle ressurser til å gripe inn.

Enten vinnerne velger engangsutbetalingen eller livrenten, bør de aldri være i gjeld i nær eller lang fremtid. Å gå konkurs igjen med forfalt boliglån, autobetalinger og personlige utgifter er det verste tilfellet.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter