Nyheter

November 6, 2023

Pocket Gamer kobler sammen London 2024: 10 år med nettverk og suksess i spillindustrien

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Pocket Gamer Connects er en konferanse som tar sikte på å bringe spillindustrien sammen for læring, nettverk og bygge nye forretningspartnerskap. I 2024 vil konferansen feire 10-årsjubileum, og starter med Pocket Gamer Connects London 2024 22. til 23. januar.

Pocket Gamer kobler sammen London 2024: 10 år med nettverk og suksess i spillindustrien

Refleksjon over de siste 10 årene

Som en del av konferansens tilbakeblikk på de siste 10 årene, har deltakerne delt sine beste historier fra utstillingsgulvet og hvordan konferansen har hjulpet dem i deres virksomhet og karriere. Quicksave-sjef Elina Arponen og Popcore senior ASO-sjef Marina Roglic har delt sine favoritt-PGC-minner.

Opprette forbindelser og avtaler

Elina Arponen, administrerende direktør og medgründer av Quicksave, krediterer PGC London for å ha opprettet forbindelser med menneskene som til slutt kjøpte opp hennes første selskap. Hun husker møtet med innkjøpsteamet på PGC London og diskuterte overordnede strategier med hennes medgründere. Arponen har også vært foredragsholder på PGC-arrangementer ved flere anledninger.

Bygge karrierer og profiler

Marina Roglic, senior ASO-sjef i Popcore, har brukt PGC til å bygge sin karriere og bransjeprofil. Hun gjorde det til sin oppgave å snakke på PGC Helsinki for å etablere seg som en ekspert og foredragsholder innen mobilmarkedsføring. Roglic verdsetter eksponeringen for bransjefolk og vell av innsikt og kunnskap som deles under konferansen.

Bli med i opplevelsen

Enten du er interessert i å lære om bransjetrender, få utviklingsinnsikt, nettverk med jevnaldrende eller signere nye partnerskap, tilbyr PGC London noe for enhver smak. Bestill billetter nå for arrangementet som finner sted 22. til 23. januar 2024.

Klikk her for å kjøpe billetter

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, kalt "Lotto Lorekeeper" hos LottoRanker, utnytter hennes grundige forskningsferdigheter og kulturelle dybde fra Kerala, India, for å kaste lys over globale lotterifenomener. Utstyrt med en skarp sans for detaljer og en forkjærlighet for data, går hun dypt inn i lotteriverdenen, og avslører skjulte perler og trendmønstre.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Siste nytt

Verdensomspennende lotteriutgifter: trender og virkninger
2023-11-21

Verdensomspennende lotteriutgifter: trender og virkninger

Nyheter