Lotterivinnere spiller som profesjonelle

Nyheter

2022-11-08

Å vinne jackpotten er en lang sjanse, men oddsen stopper ikke hyppige lotterispillere fra å ta sjansen. Faktisk øker billettsalget hvert år. Med mer penger som går til offentlige arbeiderprosjekter, utdanning og veldedige organisasjoner, er det å kjøpe en billett som å donere til en verdig sak. Ettersom premiene vokser eksponentielt i verdi, finner lotterispillere ut måter å forbedre oddsen på. 

Lotterivinnere spiller som profesjonelle

En smart spiller bruker enkle strategier for å flytte odds til hans fordel. Det er grunnen til at profesjonelle lotterispillere vinner flere ganger. La oss utforske et par måter en billettkjøper kan forbedre vinnersjansene sine på.

Kjøp ekstrabilletter

Det er fornuftig at jo flere billetter en spiller kjøper, desto større er sjansen for å vinne. Billettene koster $2. De lotteri er et tallspill. Avhengig av reglene kan en spiller finne ut hvor mange billetter han må kjøpe for å vinne. For eksempel er oddsen for at en individuell billettkjøper vinner det amerikanske Mega Millions-spillet lange. Med bare én vinner på 302 565 350, er sjansen stor for at de fleste spillere bare donerer til veldedighet når de kjøper en billett.

En heldig billettkjøper kan imidlertid forbedre sjansene sine ved å kjøpe ti eller flere billetter. Etter å ha kjøpt 20 billetter, øker en spillers vinnerodds til 1 av 15 128 768. Å kjøpe 100 billetter øker oddsen til 1 av 302 575. Etter å ha kjøpt tusen billetter, er oddsen for å vinne 1 av 30 257.

Med 10.000 Mega Millions-billetter i hånden har en spiller en sjanse til å vinne én av 3025. Hvor flott er det å vinne minst 20 millioner dollar etter kun å ha brukt 20 000 dollar? Siden startjackpotten for Mega Millions er $20 millioner, kan en spiller vinne minst minimumspremien. Selv om det ikke er noen sikker måte å garantere en seier på, er det mulig. Å forbedre oddsen gir en spiller en bedre sjanse.

Heldigvis er ikke jackpotten den eneste premien for Mega Millions. Faktisk er det en sjanse på 1 av 24 for å vinne en av de lavere premiene. Å kjøpe 24 billetter sikrer at en spiller kan vinne noe. 

Å vinne mindre enn $10 etter å ha brukt $48 er imidlertid ikke en økonomisk forsvarlig måte å spille på. Det er viktig for en spiller å gjennomgå budsjettet sitt for å sikre at han har råd til å kjøpe flere lodd på nett. Som med all gambling, bør spillere kun bruke disponibel inntekt, som ikke vil påvirke livskvaliteten deres. (f.eks. bør en spiller ikke bruke leiepenger på lodd.)

Velge tallkombinasjoner

Det viktigste aspektet ved å spille i lotto er å bestemme hvilke tall som skal velges for loddet. Lottovinnere har ofte noen av de samme strategiene til felles for plukke tall.

Utelukk mønstre

Administratorer trekker vanligvis tilfeldige tall. Mønstre vises sjelden under tegningen. Spillere som velger tall i et mønster reduserer oddsen. Å velge tall fra både det lave og høye området for å blande tilfeldig forbedrer en billettholders sjanser. En spiller som velger et mønsternummer har 1 på 1000000 sjanse til å vinne. Alternativt er det en sjanse på 1 av 10 000 for at vinnertallet er tilfeldig.

Spill samme nummer

Hver gang en spiller kjøper en vinnerkupong med samme nummer, har han en sjanse til å vinne i lotto. Oddsen endrer seg ikke mye. Men med mer enn 300 millioner kombinasjoner for Mega Millions, kan et antall vinne til slutt. Partall som administratorer allerede har trukket, gjentar seg oftere enn folk er klar over. Så hvis du spiller samme nummer, øker sjansen til å vinne en billettkjøper.

Kjøp billetter ofte

Å kjøpe en billett er den eneste måten å vinne på. En profesjonell billettkjøper spiller i lotto systematisk og konsekvent for å forbedre oddsen for å vinne.

Siste nytt

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever
2022-11-22

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever

Nyheter