Lotterivinner sliter med å kreve $270 000 premie

Nyheter

2022-08-23

En blanding av flaks og smerte har rammet en algerisk mann etter å ha vunnet $270 000 lotteri vindfall i Belgia. Den uidentifiserte 28 år gamle mannen vant den store premien fra et skrapelodd verdt bare $5. Han har imidlertid problemer med å kreve premien sin fordi han er en uregistrert person i Belgia.

Lotterivinner sliter med å kreve $270 000 premie

Mangelen på papirer betyr at han ikke kan åpne en bankkonto, som er nødvendig for å motta lotteriutbetalinger som overstiger $100 000. Dette har satt mannen i et dilemma, og lurer på om han er heldig eller uheldig for øyeblikket.

Alternative kravkanaler

Lottovinneren, desperat etter å samle inn det han ser på som et livsendrende beløp, prøvde å bruke en venn som hadde riktig dokumentasjon for å samle inn premien for ham i Brussel. Myndighetene arresterte imidlertid nevnte venn og en bekjent mistenkt for å ha stjålet billetten. De to ble senere løslatt etter at vinneren innrømmet at de forsøkte med hans godkjenning.

Vinneren har nå skaffet seg tjenestene til en advokat, Alexander Verstraete, for å hjelpe ham i jakten. Verstraete har allerede gjort fremskritt. Han har fått myndighetene til å forplikte seg til ikke å utvise vinneren før han har fått sin formue. Advokaten bistår vinneren med å komme i kontakt med pårørende i Algerie i et forsøk på å behandle riktig dokumentasjon. AFP-rapporter indikerer at lotteriet ikke avslørte for dem dokumentasjonen som var nødvendig for at betalingen kunne behandles.

Det er interessant å se hvordan arrangementet i april 2022 utfolder seg, men i det minste er vennligheten til de belgiske myndighetene til å la ham henge rundt prisverdig.

En hektisk jakt på lykken

Mens lottogevinsten er et rent lykketreff, har den algeriske mannen virkelig forfulgt det. Han forlot hjemmet sitt land tidlig på året og reiste til Spania med båt. Den korteste kryssingen mellom de to kystlinjene er en 9-timers tur, som kan gå opptil 15 timer. Og det er på et godt og lovlig fartøy.

Han krysset deretter Spania og Frankrike til fots før han dro inn i Belgia, hvor han kjøpte den heldige billetten i Zeebrugge havn. Det er interessant å tenke på hva som må ha gått gjennom hodet hans da han kjøpte billetten, sannsynligvis kontant og sliten. En domstol i Brugge, regionen der billetten ble kjøpt, beholder billetten til saken er løst.

Vinnerens opprinnelige destinasjon var Storbritannia, men lady luck ser ut til å ha overbevist ham om å bosette seg i Belgia. Han sier han vil bruke prispengene til å skape seg et liv i Belgia. Han er ute etter å finne en kone og stifte familie. I en humoristisk følelse som viser hans motstandskraft, understreker han at han ønsker å finne en kone med hjertet i stedet for pengene.

Lotterivilkårene står i veien igjen

Denne hendelsen bringer nok en gang frem hvordan vilkår og betingelser kan være en snublestein selv med en legitim seier. Da han kjøpte billetten, var betalingskravene trolig det siste algerieren tenkte på. Nå må han gjennom en ny kamp for å kreve pengene sine.

Selv om det er en behagelig smerte å være i, er det alltid viktig for spillere å sette seg inn i konkurransevilkårene før de begynner å spille. Der det er mulig, følg alltid disse vilkårene helt fra begynnelsen. Det sparer en for mye smerte og kostnader i tilfelle en stor gevinst.

Forhåpentligvis vil algerieren (muligens fremtidig belgier) motta sin pris uten å bruke for mye på oppfølgingsprosessen. Og oppfylle ønsket om et godt liv.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter