Nyheter

October 27, 2023

IGT utvider nåværende partnerskap med Kentucky Lottery til 2036

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

IGTs morselskap, International Game Technology Global Solutions Corporation, har forlenget to kontrakter med Kentucky Lottery. Avtalen vil se at lotterioperatøren fortsetter å motta oppdateringer fra IGT Global Solutions Corporation frem til 2036.

IGT utvider nåværende partnerskap med Kentucky Lottery til 2036

I henhold til avtalen vil IGT tilby Aurora-plattformen, som Kentucky Lottery vil bruke på sine 3400 utsalgssteder over hele forente stater. Selskapet vil også distribuere et oppgradert iLottery-system med skyintegrasjon.

Under et intervju sa Mary R. Harville, administrerende direktør i Kentucky Lottery Corporation:

" Kentucky Lottery har inngått samarbeid med IGT siden driften startet og vi har fortsatt å lete etter måter, i samarbeid med IGT, for å modernisere tilbudene våre de siste 30 årene. Forbedre lotteriløsningene våre med IGTs detaljhandels- og iLottery-systemer og praktiske selvbetjente detaljhandelsterminaler vil gi oss flere muligheter til å øke salget på en ansvarlig måte og returnere ytterligere midler til stipender og stipender for studenter i Kentucky

For den moderniserte iLottery-plattformen, leverandøren av lotterispill vil rulle ut skyintegrasjonstjenester i tillegg til Aurora detaljhandelsmaskinvare. Plattformen vil snart bli installert i regulert lotterioperatør. Denne oppdateringen vil forbedre systemet på flere måter, inkludert sikkerhet, skalerbarhet og hastigheten som nye funksjoner kan implementeres med. I tillegg tillater det raskere og enklere inkorporering av data og innsikt. iLottery-systemet fra IGT inkluderer robuste, ansvarlige gamblingverktøy.

Jay Gendron, IGTs driftssjef for Global Lottery, sa: 

"Kentucky Lottery har alltid vært i forkant av lotteriinnovasjon, og IGT er glade for å fortsette å støtte disse moderniseringstiltakene. IGTs fremtidsrettede tankesett og neste generasjons produktportefølje er avgjørende i dagens utviklende lotteriområde. I løpet av de neste 10 årene, vi vil bygge på vårt langvarige partnerskap med Kentucky Lottery og distribuere vår sofistikerte teknologi for å forbedre spilleropplevelsen ytterligere."

I henhold til den nye avtalen vil IGT levere over 4000 Retailer Pro-terminaler og 850 GameTouch(TM) 28 lotteriautomater til Kentucky Lottery-selgere.

SVP for Global iLottery ved IGT Srini Nedunuri sa:

"I 2016 ble Kentucky Lottery en av IGTs første amerikanske kunder som lanserte et iLottery-program. Siden den gang har IGT samarbeidet med Kentucky Lottery for å tredoble antallet online trekningsspill som er tilgjengelige for spillere, i tillegg til å tilby en enorm portefølje av overbevisende øyeblikkelige spill. IGTs skybaserte iLottery-plattform vil tilby lotteriet mer fleksibilitet, økt analyse og en komplett pakke med avanserte spilleradministrasjonsfunksjoner og ansvarlige spillverktøy."

Denne kunngjøringen er en del av selskapets langsiktige mål om å sementere sin posisjon i USA. Nylig forlenget programvareutvikleren kontrakten med California Lottery for en annen 7 år. IGT signerte også en 10 års kontraktsforlengelse med Pan Malaysian Pools for å oppgradere den eksisterende systemteknologien.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, kalt "Lotto Lorekeeper" hos LottoRanker, utnytter hennes grundige forskningsferdigheter og kulturelle dybde fra Kerala, India, for å kaste lys over globale lotterifenomener. Utstyrt med en skarp sans for detaljer og en forkjærlighet for data, går hun dypt inn i lotteriverdenen, og avslører skjulte perler og trendmønstre.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Siste nytt

Verdensomspennende lotteriutgifter: trender og virkninger
2023-11-21

Verdensomspennende lotteriutgifter: trender og virkninger

Nyheter