Hvordan spille Powerball; en nybegynnerveiledning

Nyheter

2022-02-08

Powerball er en av de største lottoene i verden. Mens sjansene for å treffe jackpotten er små, har det vært mange Powerball-vinnere. Det beste med Powerball er at hvis det ikke er noen vinner i noen trekning, øker jackpotbeløpet. Denne guiden har alt for de som vil prøve lykken i Powerball.

Hvordan spille Powerball; en nybegynnerveiledning

Hva er Powerball?

Powerball er et av de største lotteriene i verden. Dette er både med tanke på jackpotstørrelsen og hvor den er tilgjengelig. Så langt er det mest betydelige Powerball-jackpotbeløpet noensinne vunnet på 1,586 milliarder dollar. Likevel ble den delt på tre vinnere. Likevel hadde vinnerne noe å smile av.

Powerball er tilgjengelig i 45 amerikanske stater pluss tre andre jurisdiksjoner; de amerikanske jomfruøyene, District of Columbia og Puerto Rico. Selv om det er et amerikansk lotteri, kan alle delta, uavhengig av hvor de befinner seg, så lenge de er myndige. Det er mange nettforhandlere som kjøper lodd på vegne av spillere som ikke er i jurisdiksjonene der lodd selges.

Hvordan spille Powerball

Nå, hvordan spilles Powerball? Vi vil, Powerball er grei å spille; ingen spesielle ferdigheter kreves. Først må spillere kjøpe billetter tilgjengelig i nærbutikker, dagligvarer, og som nevnt tidligere, kan de også kjøpes online. Kostnaden for én Powerball-billett er $2, men da, i flere jurisdiksjoner, kan spillere gå for Powerball Power Play for en ekstra $1. Powerball Power Play er en eksklusiv funksjon som øker ikke-jackpotgevinster med opptil ti ganger.

Spillingen

Akkurat som i MegaMillions, er det to trommer i Powerball. Den ene trommelen har hvite kuler (WB) merket en til 69, mens den andre har kraftballer (PB) merket en til 26. Målet med spillet er å matche vinnertallene; fem fra den første trommelen og en fra den andre trommelen

Trekninger holdes tre ganger i uken. For det første er Powerball-trekninger begivenheter når selskapet kunngjør vinnerkombinasjonene. Selv om det er det ultimate målet å treffe jackpotten, er det åtte andre måter å vinne på.

Hva er oddsen for å vinne?

Som nevnt ovenfor er det ganske vanskelig å vinne Powerball. Nedenfor er oddsen for å vinne:

  • Hovedpremie $40 millioner+ (5WB + PB): en av 292.201.338
  • $1 000 000 (5WB): én av 11 688 053
  • $50 000 (4WB + PB): en av 913 129
  • $100 (4WB): en av 36 525
  • $100 (3WB + PB): én av 14.494
  • $7 (3WB): en av 580
  • $7 (2WB + PB): en av 701
  • $4 (1WB + PB): en av 92
  • $4 (kun PB): én av 38

Powerball jackpot-gevinster kan utbetales på to måter; et engangsbeløp eller livrente. Engangsbeløp er lavere enn det vunne beløpet, mens livrenter er mer enn det vunne.

Powerball tips og triks

Powerball er et sjansespill, men det er noen tips og triks som øker vinnersjansene.

En av strategiene er selvfølgelig å kjøpe mange billetter, selvsagt med forskjellige kombinasjoner. Dette kan være kostbart, men det øker sannsynligheten for å treffe en av vinnerkombinasjonene. Et annet tips er å bli med i Powerball-puljer. 

Håper at ett medlem vinner i lotto og deretter deler inntektene mellom de andre. Til slutt kan det gå langt å identifisere de vanlige vinnertallene. Lottosider som f.eks Lotto Ranker har mange andre tips for å hjelpe spillere med å vinne Powerball.

Det er det, en viktig guide for hvordan du spiller Powerball. Selv om det er vanskelig å vinne stort, er det likevel verdt å prøve. Det har vært dusinvis av vinnere siden dette lotteriet ble startet, så å vinne er ikke en umulighet. Men da må spillerne sørge for at de spiller ansvarlig. Powerball er vanedannende og bør ikke være en erstatning for jobb eller skole.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter