Hvordan spille Mega Millions i 2022

Nyheter

2022-03-15

Har du noen gang hørt om Mega Millions? Dette er en av de største lotto-jackpottene i USA, og tiltrekker seg summer på milliarder. For eksempel, i 2018 vant en billett solgt i South Carolina hele 1,537 milliarder dollar, mens i 2021 vant en Michigan-billett 1,05 milliarder dollar.

Hvordan spille Mega Millions i 2022

Hvis Mega Millions høres ut som noe verdt å delta på, er det flere ting spillere må forstå. Det er det dagens stykke handler om.

Hvordan spille Mega Millions

Mega Millions' spill er stort sett det samme som Powerballs, et annet lotteri med toppskuffer som har rekorden for den største lotto-jackpotten i historien; 1,586 milliarder dollar. De to er de mest omtalte lotteriene på lotto rangeringssider og lotteriverdenen.

Spillingen

I Mega Millions er det to trommer. Den første har baller merket fra 1 til 70 (White Balls) - Powerballs er 69. I den andre puljen er det baller merket fra 1 til 25 (Gold Mega Balls), akkurat som i Powerball.

Spillets mål er å matche de seks vinnertallene; fem fra den første puljen (hvite baller) og megaballen. Spillere kan velge å velge ballene manuelt eller bruke Quick Pick/Easy Pick-funksjonen, og tallene velges automatisk av en tilfeldig tallgenerator.

Om billettene

Til å begynne med er Mega Millions tilgjengelig i 45 stater og to andre jurisdiksjoner; de amerikanske jomfruøyene og District of Columbia. Dette er regionene hvor billetter lovlig kan selges i nærbutikker, dagligvarer, bensinstasjoner osv. Deltakere kan imidlertid fortsatt kjøpe Mega Millions-billetter online.

En enkelt Mega Millions-billett koster $2. For ordens skyld har Mega Millions også en multiplikatorfunksjon kjent som Megaplier. Det fungerer på samme måte som Powerballs Power Play, bare at denne gangen er multiplikatorene for ikke-jackpot-premier 2, 3, 4 eller 5 ganger. En Megaplier-billett koster $1.

Bare jackpotten

Det er også et spennende tillegg i Mega Millions kjent som Just the Jackpot. For $3 får spillere kun to spill for Mega Millions jackpotten. Disse skuespillene er ikke kvalifisert for noen andre Mega Millions-premier.

Sjansene for å vinne Mega Millions?

Akkurat som alle andre lotterier, er sjansene for å vinne Mega Millions små. For eksempel er oddsen for å vinne jackpotten 1 av 302 575 350, mens premiepengene på $1 000 000 er 1 av 12 607 306. For å vinne $2 er oddsen 1 av 37, mens den totale oddsen for å vinne noe er 1 av 24. Det er faktisk vanskelig å vinne i Mega Millions, men husk at mange har gjort det.

Hvordan betaler Mega Millions?

Mega Millions er et legitimt lotteri som betaler alle vinnere. Men da må spillerne forstå at dette lotteriet tiltrekker seg skatter. I de fleste stater gjelder både de føderale og statlige skattereglene. Men i noen få stater er det bare de føderale skattereglene som gjelder. Lotteriskattene er ganske høye, tatt i betraktning at den største Mega Millions-vinneren tok hjem bare 877,8 millioner dollar fra 1,537 milliarder dollar som et engangsbeløp etter 37 % føderal skatt og South Carolinas 7 %.

Det er to utbetalingsalternativer. Vinnere kan velge å få et engangsbeløp eller livrente. I engangsbeløp utbetales alle pengene på en gang. Det er imidlertid mindre enn det faktiske beløpet som er vunnet. I annuitetsopsjonen betales pengene i 30 avdrag. Umiddelbar betaling foretas, etterfulgt av 29 årlige avdrag. Her er den totale utbetalingen mer enn den faktiske jackpoten med 5%.

Med tanke på at $2 Mega Millions-billetter kan samle inn milliarder, er dette et lotteri verdt å prøve. Spillere kan kjøpe flere lodd, eller bli med i lottopuljer og klubber for å øke vinnersjansene.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter