Ekspertuttalelser om Bingo vs. Lotterier

Nyheter

2022-07-12

Den siste tiden har det vært mye snakk blant tippere om bingo og lotterier. Summingen kommer hovedsakelig av behovet for spillere for å finne det mest passende alternativet, med tanke på vinnersjanser, gevinstbeløp, spilltilgjengelighet og flere andre faktorer. Flere eksperter har sendt ut om emnet, og denne artikkelen fanger opp noen av deres 'meninger' om emnet. Først er imidlertid en sniktitt på de to spillene flott å starte.

Ekspertuttalelser om Bingo vs. Lotterier

Bingo

Det finnes flere versjoner av bingo, med nesten alle som bruker de samme spillprinsippene. Dette innholdet vil imidlertid fokusere på den amerikanske versjonen av bingo. Bingo er et kortspill som utelukkende er avhengig av flaks. Spillere starter med å kjøpe kort som inneholder tilfeldige tall. De prøver deretter å matche tallene som er ropt opp av verten med de på kortene deres. En spiller vinner jackpotten ved å få fullt hus, noe som betyr at alle tallene på kortet deres samsvarer med de som er ropt ut av verten.

Lotteri

Lotterier skiller seg fra bingo ved at spillere spiller spillet ved å kjøpe lodd til en bestemt lotteritrekning. Hver billett har en kode eller serienummer som gjør den unik og identifiserbar. Spillere må da velge lykketall for hver billett. En tipper vinner jackpotten hvis alle de valgte tallene samsvarer med tallene for trekningsresultatene. De fleste lotterier har vanligvis premier for manglende tall.

Hva er de viktigste forskjellene: Ekspertuttalelse

Premier

De fleste eksperter er enige om at premiepengene er hovedforskjellen mellom disse to spillene. Generelt er lotterier kjent for å gi betydelig større premier sammenlignet med bingo. Grunnen til det er at antallet lotterispillere langt overstiger antallet bingospillere. Lotteriet har flere spillere fordi de er lettere å spille. Dessuten er det færre lotterier enn bingospill, med topp lotterinettsteder på nett fremhevet av rangeringsnettsteder. Færre lotterier betyr at flere spillere spiller det samme lotteriet, og dermed øker jackpotten raskere. Det høye antallet kjøpte billetter bidrar til de høyere premiepengene.

Frekvens

En annen betydelig forskjell er frekvensen av trekninger. Lotterier skjer vanligvis sjeldnere, og de fleste av dem har trekninger bare en eller to ganger i uken. På den annen side spilles de fleste bingospill daglig, noe som betyr at tippere kan vinne jackpotbeløpet hver dag. Noen eksperter mener at en høy frekvens er fordelaktig for spillerne på grunn av muligheten til å spille oftere, noe som betyr økte vinnersjanser per varighet.

Odds

En av tingene som nesten alle eksperter er enige om som en vesentlig forskjell mellom lotterier og bingo er odds. Oddsen for å vinne et lotteri er ganske lav. Det gjelder til og med premiene på andre eller tredje nivå, som bare en håndfull mennesker vanligvis vinner i noen trekninger. Avhengig av størrelsen på lotteriet kan vinnersjansene være én på en million, om ikke verre.

Oddsen for å vinne jackpotten i online bingo er også lav, men er ikke som de som tilbys av lotterier. I tillegg kan tippere fortsatt vinne lavere premiebeløp ved å matche bare en enkelt rad. Vinneroddsen avhenger av antall spillere, men er alltid bedre enn lotterier.

Flere andre forskjeller som kan påvirke spillernes avgjørelser om hvilket spill de skal spille inkluderer nummervalgsprosessen, sosial interaksjon, premiekategorier og billettpriser.

Siste tanker

Ekspertenes meninger indikerer at tippere har bedre sjanser til å vinne på bingo, men står til å vinne betydelig høyere premier med lotterier. Lotterier er mye mer populært enn bingo, og situasjonen forventes å vare enda lenger på grunn av de attraktive jackpotbeløpene. Valget av spillet koker imidlertid ned til spillerens preferanser.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter