De beste lotteribonusene og kampanjene

Nyheter

2022-09-14

Å vinne et lotteri avhenger mest av flaks. Lotterier har forskjellige vinnerodds, der premiene på lavt nivå er relativt lettere å vinne og jackpotten har de laveste vinnersjansene. Lotterileverandører gir vanligvis bonuser og kampanjetilbud for å dempe risikoen for å tape penger. Bonuser og kampanjetilbud fungerer også som insentiver for å lokke spillere til å bli med og eksisterende til å spille mer.

De beste lotteribonusene og kampanjene

Typene bonuser og kampanjetilbud varierer ofte mellom ulike lotterileverandører. Større lotterier er kjent for å tilby mer attraktive bonuser, men de kan ha krav som er mer utfordrende å oppnå. 

Å velge det beste lotteriet er derfor viktig når man ønsker å maksimere de beste tilbudene. Ideelt sett, lotto rangeringssider er en av de beste ressursene for å velge det beste lotteriet og få all annen relevant informasjon. I følge de fleste eksperter er noen av de beste lotteribonusene og kampanjene fremhevet nedenfor.

Velkomsttilbud

De mest populære kampanjetilbud levert av de fleste online lotterier er velkomsttilbud. Ideelt sett oppfordrer de nye spillere til å kjøpe lodd og bli kjent med spillet før de risikerer de ekte pengene sine. Imidlertid er tippere vanligvis pålagt å sette inn penger på deres online lotterikontoer for å forhindre at tippere misbruker tilbudet. Bonusbeløpet er ofte en prosentandel av det første innskuddet som er gjort, men noen lotterileverandører tilbyr et fast beløp.

Bonuskoder

Bonuskoder er kampanjetilbud som tippere kan bruke til å kreve et bonusbeløp knyttet til koden. Bonusen som tildeles kan bare låses opp ved å taste inn riktig kode. 

Lotterileverandører foretrekker dette alternativet fordi det lar dem tilby bonuser som insentiver på andre plattformer. Det kan for eksempel være et effektivt verktøy i markedsføringskampanjer på sosiale medier der mottakerne mottar bonuskodene umiddelbart og kan bruke dem senere. En viktig ting å merke seg er at kodene har utløpsdatoer, hvoretter de blir ugyldige.

Henvisningsbonuser

Henvisningsbonuser er også i ferd med å bli ganske populære i lotterier på nett. De viser til bonuser som tilbys til spillere når de henviser plattformene de bruker til nye lotterispillere. 

Henvisninger gjøres ved å sende henvisningskoder til de nye spillerne, som de må bruke for å registrere seg på lotterikontoen. Henvisningsbonusen opptjenes etter at den nye brukeren har kjøpt de første lottokupongene og er vanligvis en prosentandel av beløpet som brukes. I noen tilfeller kan henvisningsbonusen være et spesifisert beløp.

Reload bonuser

Reload-bonuser er ikke spesielt vanlig på lotterisider, men er blant de beste bonusene når det gjelder verdi for spillerne. De fleste lotterileverandører tilbyr det kun til bestemte tider, typisk når den progressive jackpoten fortsatt er lav og ikke tiltrekker seg mange spillere. Reloadbonusen oppfordrer tippere til å fylle på lottokontoene sine og kjøpe flere lodd. Fordelen for tippere er at de kan kjøpe flere billetter for samme beløp. Noe å merke seg er at reload-bonuser vanligvis er tidsbestemt.

Gratis lotteribilletter

Kampanjetilbud for gratis lotterisedler regnes også som blant de beste tilbudene i lotterier på nett. Ideelt sett tilbyr lotterileverandørene gratislodd som potensielt kan føre til å vinne ekte penger. Imidlertid tildeles gratisbilletter vanligvis til tippere som kjøper mer enn et gitt antall billetter for en bestemt trekning.

Eksperttips om bruk av lotteribonuser

Det mest åpenbare tipset som tilbys av gamblingeksperter er at tippere alltid bør dra nytte av enhver bonus eller kampanjetilbud som kommer deres vei, forutsatt at omsetningskravene er realistiske. Lotterispillere bør imidlertid ikke la tilbudene påvirke avgjørelsene deres, spesielt når det gjelder økonomi med tanke på at de ikke garanterer en gevinst, uavhengig av hvor attraktive de kan fremstå.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter