Asias største lotterier å spille i dag

Nyheter

2022-07-26

Lotterier er blant de mest utbredte spillene å spille over hele verden. Asia er verdenskjent for lotterispill og har noen av klodens mest eksotiske gamblingresorter. Spillere kan delta i noen av Asias mest populære lotterier, både offline og online.

Asias største lotterier å spille i dag

Lotto 6 i Japan

Lotto 6 i Japan er blant Asias største lotterier, med noen veldig sjenerøse jackpotter. Trekning gjøres mandager og tirsdager kl 6:45 på kvelden lokal tid. Lotto 6 gir en grei mulighet til å vinne stort med en garantert minimumsjackpot på 200 millioner japanske yens, omtrent 1,8 millioner dollar.

Dessverre er premiegrensen for Lotto 6 600 millioner japanske yen, eller rundt 5,5 millioner dollar. Deltakere kan kun bruke én enkelt betaling for å kreve en lotteribelønning på Lotto 6. Selv om lotteribelønninger ikke beskattes i Japan, kan spillere være skattepliktige i hjemlandet.

Hvordan spille Lotto 6

Spillere må velge seks forskjellige tall fra en pulje på 1-43. Et ekstra siffer trekkes automatisk. Spillere vinner jackpotten ved å matche alle sine seks billettnumre med vinnertallene som ble avslørt ved trekningen. Deltakere kan også vinne premier ved å matche seks, fem og fem pluss bonusballen, fire og tre tall. 1 av 6 096 454 sjanser for å vinne jackpotten anses som rimelige.

Lotto 7 i Japan

Spillere må velge syv tall fra en pott på 1-37. Det finnes ulike teknikker for å velge lottonummer når du spiller online. I de fleste tilfeller kan spillere velge sine lodd for hånd. Spillere kan også bruke Quick-Pick-valget for å generere et tilfeldig tallvalg.

Unike Lotto 7-funksjoner

I tillegg velges to baller for å identifisere sekundærprisvinnerne. På Japan Lotto 7-lotteriet er det seks belønningsdivisjoner totalt. For å vinne jackpoten i Lotto 7, må deltakerne matche alle sine syv numre med de trukket. Å matche seks kombinasjoner med eller uten bonusballen kan også vinne premier.

Å matche fem eller fire tall kan også vinne noen belønninger. I tillegg kan spillere oppnå tre sifre pluss en bonusball for å motta belønninger. Lotto 7 har en startpris på 600 millioner yen og et jackpottak satt til én milliard yen, omtrent 9 millioner dollar. Sjansene for å vinne noen av belønningene på dette lotteriet er 1 av 42.

Mark Six i Hong Kong

Mark Six-lotteriet i Hong Kong er også et annet av Asias mest populære online jackpotspill. Det er ingen overføring eller jackpottak, og den laveste jackpotten er på HK$8 millioner. Å spille Mark Six er ganske enkelt. Deltakerne trenger bare å velge seks tall fra en pott på 1-49. Spillerens billettnummer må samsvare med de trukket vinnertallene for å vinne premien.

Hva er sjansene for å vinne med Mark Six?

Mark Six-spillere har 1 av 13 983 816 sjanse til å vinne. Hvis spillere ikke vinner jackpotten, har de fortsatt seks muligheter til å vinne premier når de spiller Mark Six. Når spillere matcher 5, 4 og 3 med eller uten en ekstra ball, har de en sjanse til å vinne visse premier. Trekningen skjer på tirsdager, torsdager og søndager klokken 21.30 lokal tid. Sjansen for å vinne noen av premiene er 1 av 54. Hong Kong, i likhet med Japan, legger ikke skatt på lotterigevinster.

Ultra Lotto 6/58 i Filippinene

Jackpotten på dette lotteriet starter på 49 500 000 filippinske pesos, som er omtrent $923 000. Spillere har muligheten til å vinne betydelige premier. Den største jackpotgevinsten på Ultra Lotto 6/58 noensinne var i 2018. Dette var 1,18 milliarder filippinske pesos, omtrent 22 millioner dollar. Det er Filippinens største lotterijackpotgevinst til nå.

Slik spiller du Ultra Lotto 6/58

Spillere kan spille Ultra Lotto og vinne stort ved å velge seks tall fra en pott på 1-58. For å vinne må spillerne matche alle sine seks billettnumre til de som er spesifisert i trekningen. Heldigvis kan spillere vinne ved å matche 5, 4 eller 3 sifre på toppen av jackpotten. Trekningen skjer hver tirsdag, fredag og søndag kl. 21.00 Manilla lokal tid.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter