6 enkle måter å velge lotterinummer på

Nyheter

2022-06-14

Lotterier har blitt populært i dag. Dette er fordi spillere har en sjanse til å bli millionærer over natten med bare en enkelt billett. Men å treffe den store jackpotten er ikke en lett prestasjon siden spillerne må matche alle tallene. Så, elefanten i rommet er, hvordan velger spillere lottonummer? Vel, det er flere måter, som diskutert nedenfor.

6 enkle måter å velge lotterinummer på

1. Å gi lykketall en sjanse

Alle har det lykketallet(e). Det kan være en fødselsdato, en favorittspillers trøyenummer eller et hvilket som helst annet nummer man er sentimental om. Å velge dette nummeret kan være en av de enkleste måtene å spille i lotto.

For de som ikke har lykketall, er alternativet å gå med de tradisjonelle lykketallene. For eksempel regnes syv som et lykketall fordi det er syv dager i uken, syv kontinenter, syv hav, syv underverker i verden osv. Foruten syv er tre også et populært lykketall populært ved å si: "gode ting kommer i tre." For mer, sjekk ut lykke- og uheldstallene fra hele verden.

2. Randomisering av utvalget

En annen måte å velge lotterinummer på er ved å randomisere utvalget. Det er ingen grunn til å tenke på lykketall eller tidligere statistikk her. Spillere kan tenke på et hvilket som helst tall, skrive det ned, og det vil være det første valget. Det neste trinnet er å gjenta denne prosessen til de har alle nødvendige lotterinummer.

Randomisering av lottonummer er ganske enkelt og avlaster gamblere for presset av overtenking.

3. Bruke Auto Pick / Quick Pick

Den enkleste måten å velg lotterinummer bruker autovalg-funksjonen som er tilgjengelig på de fleste lotterisider, inkludert de største lotteriene globalt, som Powerball og Mega Millions. Som navnet antyder, tilfeldiggjør funksjonen for automatisk valg og velger tall for spillere.

Interessant nok bruker over 70 % av lotterivinnerne hurtigvalgfunksjonen. Det er nok grunn til å slutte å stresse over lottotall og i stedet la datamaskinen gjøre det tunge arbeidet.

4. Sjekker tidligere statistikk

Å undersøke de varme tallene som ble trukket i tidligere lottotrekninger er også en smart idé for å velge lottonummer. For det første er hot lotto tall tall som har blitt trukket mest i de forskjellige lotteriene. For eksempel var 38 og 39 blant de mest trukket tallene i Powerball 2021, etter å ha blitt trukket 15 ganger hver. På den annen side ble 20, 22 og 40 trukket 14 ganger hver samme år, mens 1, 21, 61 og 63 ble trukket 13 ganger hver.

Vel, det er ingen garanti for at å velge disse varme tallene vil gjøre noen til en vinner. Faktisk har hvert tall like stor sjanse for å bli trukket. Det er også kalde kuler som knapt blir tegnet.

5. Bruke horoskoper

Daglige horoskoper kan også brukes til å velge lotto-tall. Mange horoskop forutsier når noen er heldige, så å spille lotto på slike dager kan gjøre magien.

Det som er bra med denne metoden er at mange nettsteder deler lykketall for hvert stjernetegn.

6. Numerologi

For de som tror på universets kraft, kan numerologi hjelpe med å velge lotto-tall. På samme måte som astrologi fødselshoroskoper har viktig metafysisk innsikt er hvordan numerologi kan gi gamblere innsikt i hvilke tall de skal velge for neste trekning.

Selv om det er en lang prosess, forklarer mange ressurser på nettet hvordan du bruker numerologi for å velge lotto-tall.

Pakker det opp

Det er det, folkens, seks enkle måter å velge lotterinummer på. For ordens skyld er det ingen enkelt måte som garanterer gevinster. Å treffe jackpotten eller en annen lottopremie handler om flaks. Så spillere kan prøve hvilken som helst av metodene ovenfor, krysse fingrene og håpe at flaksen er på deres side.

Siste nytt

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever
2022-11-22

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever

Nyheter