Nyheter - Page 2

Øk sjansene dine for å vinne i lotteriet
2022-12-13

Øk sjansene dine for å vinne i lotteriet

Lotterier er ekstremt populære i alle verdenshjørner. Sjansen for å vinne livsendrende pengesummer er utvilsomt hovedattraksjonen. Men er det noen strategier som kan brukes for å øke en spillers sjanse til å vinne en premie? Selv i et helt tilfeldig spill som et lotteri, er det en rekke ting en spiller kan gjøre for å forbedre oddsen for å vinne. Noen av de mest mulige måtene er listet opp nedenfor.

Historien om lotterier
2022-12-06

Historien om lotterier

Lotterier har en lang historie. Faktisk det moderne lotterier på nett, med sine uimotståelige trekk, stammet alle fra den eldgamle praksisen med å trekke fra lodd. Selv om lotteriopplevelsen har utviklet seg betraktelig gjennom årene, forblir det grunnleggende som kan spores tilbake til tidlig menneskelig sivilisasjon uendret.

Hvordan beregne lottoodds
2022-11-29

Hvordan beregne lottoodds

Matematiske beregninger kommer godt med når man undersøker sannsynligheten for å vinne en lotterijackpot eller andre premier på lavere nivå. På samme måte er de fleste ekspertspillere avhengige av beregninger når de står overfor en beslutning om hvilket lotteri de skal spille. Informerte beregninger er utvilsomt den eneste måten å vurdere et lotteris vinnersannsynlighet på.

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever
2022-11-22

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever

En heldig vinner har ennå ikke gjort krav på 1,3 milliarder dollar Mega Millions lotteri jackpot i august. Lotto-overvåkere venter på å se hvem som vant premien. Inntil da har selve volumet av premiens verdi vekket fornyet interesse for å kjøpe lodd globalt. Som det beste for en krone eller to, tiltrekker store lotteripremier millioner av forbrukere som kjøper lodd hver uke. Enorme rekordstore jackpotter samler seg når spillere kjøper billetter, men ingen vinner.

6 interessante fakta om lotterier
2022-11-15

6 interessante fakta om lotterier

Enten man er en pragmatiker som aldri ville vurdert å spille lotto eller en håpefull person som drømmer om å bli rik over natten, er et sta faktum at lotteriet er et fengslende beist, og det store antallet mennesker som går inn på lottosider sier alt.

Lotterivinnere spiller som profesjonelle
2022-11-08

Lotterivinnere spiller som profesjonelle

Å vinne jackpotten er en lang sjanse, men oddsen stopper ikke hyppige lotterispillere fra å ta sjansen. Faktisk øker billettsalget hvert år. Med mer penger som går til offentlige arbeiderprosjekter, utdanning og veldedige organisasjoner, er det å kjøpe en billett som å donere til en verdig sak. Ettersom premiene vokser eksponentielt i verdi, finner lotterispillere ut måter å forbedre oddsen på.

Vurder dette når du velger en lotteri-app
2022-11-01

Vurder dette når du velger en lotteri-app

Etter hvert som teknologien har utviklet seg, ser det ut til at spill har blitt en del av livet i dag, spesielt når nettspill er tilgjengelig for alle overalt i verden. Det er så lett å komme inn i spillet og fullt av moro å spille spillet. Mens noen mennesker er ute etter å få jackpot når de spiller et spill, vil de fleste kanskje bare ha det hyggelig når de gjør det.

Er det verdt det å bli med i et lotterisyndikat?
2022-10-25

Er det verdt det å bli med i et lotterisyndikat?

Et lotterisyndikat representerer en gruppe tippere som spiller et lotteri sammen ved å samle midler. Lotterisyndikater nyter massiv appell på global skala, noe som fremgår av antallet lotterispillere som velger å jakte på store jackpotbeløp i samarbeid.

En sniktitt på lotteriutgiftstrender
2022-10-18

En sniktitt på lotteriutgiftstrender

De fleste kjøper lotterier med håp om å vinne en formue. Interessant nok føler de fleste lotterispillere seg overbevist om at en av dem må vinne. Likevel, selv om det må være en vinner på et tidspunkt, er oddsen for å vinne et hvilket som helst lotteri vanligvis forbløffende lave.

Lotteribilletter: Hvor går inntektene?
2022-10-11

Lotteribilletter: Hvor går inntektene?

Å bruke loddinntekter handler ikke bare om å betale ut gevinster, i motsetning til hva mange tror; det går langt utover akkurat det. For eksempel, sjelden tenker lotteri-entusiaster på eldresentre i Pennsylvania, klasserommene på offentlige skoler i Florida eller stiene i Colorado.

Toppland kjent for sine lotterier
2022-10-04

Toppland kjent for sine lotterier

Det er feil å anta at alle nasjonale lotterier er like. I virkeligheten er det store forskjeller mellom lotterier. De leserne som er interessert i å lære disse, kan de bruke LottoRanker som en nyttig ressurs. Flere lotterier har fått anerkjennelse på grunn av deres odds, ukentlige trekningstall, jackpotstørrelser og fordeler. Følgende land skiller seg spesielt ut av disse grunnene.

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Også kjent som GoLotter i Storbritannia, har TheLotter eksistert i nesten to tiår (fra 2022). Med over 40 high-jackpot-spill å spille, er denne lotteritjenesten uten tvil en av de mest populære lotterier i verden. Dette innlegget prøver å svare på noen grunnleggende spørsmål om denne leverandøren av lotteritjenester.

Distribusjon av lotterier over hele verden
2022-09-20

Distribusjon av lotterier over hele verden

De første registreringene av lotterier med ekte pengepremier dateres tilbake til 1400-tallet. På den tiden var de fleste lotterier skreddersydd for veldedige formål, mest av myndighetene. Populariteten til lotterier ble ytterligere forsterket etter hvert som konseptet spredte seg globalt.

Lotterier med de beste vinneroddsene
2022-09-13

Lotterier med de beste vinneroddsene

Lotterispillere har store muligheter når de skal velge hvilket lotteri de skal spille. Takket være mellombillettselgere og lotterisyndikater kan de få tilgang til praktisk talt alle lotterier globalt. Å velge det beste lotteriet krever flere vurderinger, inkludert jackpotbeløpet og kostnadene for lodd.

Største lotterijackpotter i 2022
2022-09-06

Største lotterijackpotter i 2022

De fleste lotterispillere har øynene rettet mot å vinne en stor jackpot. Selv om det alltid er en sjanse for å bli millionær over natten, så lenge man fortsetter å prøve, manifesterer denne drømmen seg bare blant de heldige få.

Hits og savner ved å spille lotteri
2022-08-30

Hits og savner ved å spille lotteri

Populariteten til lotterier har økt gjennom årene. Noen tilbyr rekordstore jackpotbeløp, som er en av de viktigste medvirkende faktorene til utbredelsen av online lotterispill. I tillegg har effektive markedsføringsstrategier brukt av lotterileverandører også spilt en uvurderlig rolle i populariseringen av lotterier i dag.

Prev2 / 4Next