7 beste måter å velge lotterinummer på

Å spille i lotto handler om flaks, men det betyr ikke at du ikke kan ha et system eller en metode for å velge tallene dine. Noen stoler på matematiske mønstre, mens andre kanskje bare velger tilfeldige tall eller bruker datoer som er spesielle for dem. Det er ingen garantert måte å forutsi vinnertallene på, men å ha en strategi kan gjøre spillet morsommere.
Utforsk ulike tilnærminger for å finne den som føles riktig for deg. Tross alt er en del av spenningen i påvente, og med litt flaks på din side kan du kanskje bare treffe jackpotten!

7 beste måter å velge lotterinummer på

1. Se etter mønstre i tidligere valg

Å se etter mønstre i tidligere lotteritrekninger er en populær metode for å velge tallene dine. Dette betyr at du studerer gamle resultater for å se hvilke tall som kommer opp mest. Selv om alle tall har lik sjanse for å bli trukket, ser det ut til at noen dukker opp oftere. Denne metoden kan ta mye tid, men mange tror det hjelper dem å ha bedre odds.
Nå er det viktig å forstå at hvert tall, teoretisk sett, har samme sjanse til å bli trukket. Det er ingen matematiske bevis som tyder på at visse tall er "heldigere" enn andre. Men deres gjentatte opptredener kan ikke overses. Noen bruker regneark for å spore disse tallene, noe som kan ta litt tid, men kan gi deg mer tillit til valget ditt.
Siden det er en vanlig taktikk, er det en sjanse for at hvis du vinner, kan du dele premien din med andre likesinnede spillere

2. Bruk av Delta-systemet

Delta-systemet er en unik metode for å velge lotterinummer basert på hvor nære tall er hverandre. Her er en forenklet oversikt:

  1. Start med et lavt tall mellom 1 og 5. Eksempel: 1.
  2. Velg to tall mellom 1 og 8. Eksempel: 3 og 5.
  3. Velg et tall nær 8, som 7 eller 9. Eksempel: 9.
  4. Velg to tall mellom 8 og 15. Eksempel: 11 og 13.
  5. Skriv disse tallene i rekkefølge: 1-3-5-9-11-13.

Nå, for lotterietallene dine:

  1. Begynn med ditt første nummer: 1.
  2. Legg til det første og andre tallet for å få det neste: 1 + 3 = 4.
  3. Fortsett denne addisjonsprosessen: 4 + 5 = 9, 9 + 9 = 18, og så videre.
  4. Den siste sekvensen din (for dette eksemplet) er: 1-4-9-18-29-42.

Dette er dine Delta-lotterinummer du kan spille. Juster etter behov basert på spillets maksimale antall.

3. Velge lykketall

Mange liker å bruke personlige eller «lykkelige» tall når de spiller i lotto. Disse kan komme fra spesielle datoer som bursdager eller jubileer, eller til og med bare tall som du føler deg bra med. Du kan for eksempel velge tall basert på bursdagen din eller familiens bursdager. Noen bruker også alderen, hjemmeadressen eller til og med telefonnummeret for å velge lotterinummer. Hvis du har et spesifikt nummer som du tror er heldig for deg, kan du bruke det også.

Siden det bare er 12 måneder og opptil 31 dager i en måned, ender mange mennesker opp med å velge tall fra 1 til 31. Denne strategien fungerer ikke bra for spill som Powerball og Mega Millions hvor du må velge fra et bredere utvalg av tall, som 1 til 69 eller 1 til 70. Men for mindre spill som New Jersey Pick-3 (hvor tallene går opp til 9), kan det være nyttig.

Husk at lotteriet er tilfeldig, så det er ingen garanti for at spesialnumrene dine vil treffe. Men mange synes det er morsomt og spennende å spille tall som har personlig betydning. Hvis du tror på flaks, kan bruk av spesialnumre få deg til å føle deg mer håpefull og spent på spillet. Hvem vet, kanskje lykketallene dine vil gjøre deg til en stor vinner en dag!

Image

4. Velg tall over 31

Hvorfor kan det hjelpe å velge høyere tall? Her er grunnen: Siden mange ofte velger tall under 31 på grunn av bursdager, har de høyere tallene en tendens til å være mindre populære. Så hvis ditt valgte nummer er høyere og det vinner, trenger du kanskje ikke dele premien med så mange andre.
Tenk på det slik: Tenk deg at du vinner en premie på $10 millioner og 10 personer har de samme vinnertallene. Dere vil hver få 1 million dollar. Men hvis bare 2 personer har samme tall, kan du få $5 millioner hver. Så selv om denne ideen ikke øker sjansene dine for å vinne, kan den øke hvor mye du vinner, spesielt hvis færre personer har samme tall som deg. Bare husk at det ikke er en sikker måte å vinne på, men det er en viss logikk i det.

5. Bruke tilfeldige tall

Du kan også velge lotterinummer på en enkel måte: ved å velge dem tilfeldig og håpe på hell. Du kan bare gå med det intuisjonen din tilsier. Eller du kan bruke internett for å hjelpe deg. Google, Siri og andre nettassistenter kan generere tall for deg tilfeldig. Du ber dem velge et tall mellom 1 og det høyeste tallet i spillet.

Siden lotterier er helt tilfeldige, er det fornuftig at nummervalg også er tilfeldig. Bare tenk på et tall, skriv det ned, så har du et valg!

Det er mange andre måter å velge tall tilfeldig på – du kan bli veldig kreativ. Du kan til og med slippe en penn på noen tall og bruke den den lander på. Det er mange alternativer, men nøkkelen er å ha riktig antall valg.

Faktisk er dette en av våre beste metoder for å velge tall. Det er raskt og fjerner stresset med å prøve å finne ut tallene på egen hånd.

6. Prøv numerologi

En annen metode for å velge tall er gjennom numerologi, som kobler tall til personlige betydninger. Hvis du er åpen for dette konseptet, kan det hjelpe deg med å finne unike og potensielt heldige tall.

Numerologi innebærer å bruke matematikk for å finne betydelige tall basert på ting som fødselsdatoen din eller bokstavene i navnet ditt. For eksempel legger Life Path Number sammen fødselsdatosifrene dine og kan være et spesielt nummer å spille.

Slik kan du beregne det:

La oss ta et eksempel. Tenk deg at du er Alex, født 25. august 1991.

Skriv fødselsdatoen din i tall: 25.8.1991.

Legg sammen hvert siffer: 8 + 2 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1 = 35.

Så ditt livsbanenummer er 35. Dette tallet kan ha litt flaks, spesielt med tanke på strategien med å velge tall over 31, som vi snakket om tidligere.

Ved å bruke det samme eksempelet kan du også spille summen av ditt livsbanenummer, som er 8.
3 + 5 = 8.

Numerologifans ser også på bokstavene i navn for å finne meningsfulle tall. For Alex har bokstavene i navnet tilsvarende tall som kan være interessante for lotteri.

Hvis du er ny på dette, tilbyr numerologi en måte å finne unike tall basert på livet ditt. Det er som å legge til et snev av mening til nummervalgene dine. Bare husk, selv om det er interessant, er det ikke garantert å vinne. Det handler mer om å legge til moro og spenning til lotteriopplevelsen din.

7. La maskinen velge numrene dine

Vil du ha en enkel måte? La lottomaskinen bestemme for deg. Den velger tilfeldig tall, noe som tar bort stresset og sparer tid. Dette er flott hvis du føler deg lat eller ikke vil tenke for mye.

Mange lotterier tilbyr dette alternativet. Bare velg det, og automaten gir deg en billett med riktig antall valg.

Noen sier at å la maskinen velge reduserer vinnersjansene dine. Men her er sannheten: Enten du bruker evigheter på å velge tall eller lar maskinen gjøre det, forblir oddsen for å vinne den samme.

Image

Selv om det ikke er noen hemmelig nøkkel for å garantere en gevinst, tilbyr disse tilnærmingene kreative måter å velge tall på. Du vil kanskje oppdage at en kombinasjon av strategier fungerer best for deg. Når du eksperimenterer med forskjellige metoder, husk at lotteri-spådommer og -strategier er en del av spenningen. Hold spillet ditt ansvarlig, og nyt forventningen til trekningen. Enten du velger basert på intuisjon, mønstre eller bare følger hjertet ditt, gir hvert valgt nummer spenning til lotterireisen din. Så fortsett og utforsk disse forskjellige tilnærmingene til å velge tallene dine, og kan den valgte kombinasjonen føre deg til en vinnende lodd!

Å drømme om å vinne i lotto involverer ofte visjoner om yachter, herskapshus og endeløse ferier. Men skattemannen venter også i kulissene for å ta sin del. Denne artikkelen tar sikte på å avmystifisere skatteforpliktelsene knyttet til lotterigevinster i forskjellige land som USA, Kina, Japan, Spania og Storbritannia. Vi deler ned hvor mange prosent av gevinstene du kan forvente å skille deg av, og gir eksempler for å gjøre ting krystallklart.

Vis mer