Beste UK National Lotto Lotteri 2022/2023

I England er UK National Lotto-lodd på nett utbredt. Over tre fjerdedeler av briter kjøper ofte billetter. En spiller kan delta for å vinne en enorm jackpot for bare to pund ($2). Lotterier er unntatt regelen som forbyr innbyggere under 18 år å delta i pengespill, noe som er en fordel for allerede robust billettsalg.

Britiske statsborgere så unge som 16 år kan kjøpe lodd på nett. En ønskelig funksjon for spillere som ikke trenger å godta delbetalinger, er vinnerens mulighet til å velge engangsbeløp.

Beste UK National Lotto Lotteri 2022/2023
Hvordan kjøpe UK National Lotto Lottery Ticket Online

Hvordan kjøpe UK National Lotto Lottery Ticket Online

For å spille Lotto må en spiller være minst 16 år gammel. Selv om det er en offisiell app, den brukes kun til informasjons- og markedsføringsformål. Spillere kan kun kjøpe lodd gjennom autoriserte lotteristeder i hele Storbritannia eller online. Gjennom nettsteder som drives av lotteriagenter, spillere fra andre land kan spille online.

Det er unntak fra regelen om at skatt ikke skal betales på britiske lotterigevinster. Hvis renten på en belønning er tilstrekkelig høy, kan den bli skattepliktig som en del av den vanlige inntektsskatten. Men skulle vinnere velge å dele ut gevinstene sine til noen, bør de være klar over at de kan være ansvarlige for å betale arveavgift hvis de går bort innen syv år.

Deltakere fra utlandet kan være ansvarlige for tilbakehold i eget land. Ved tvil om skatter bør man oppsøke en finanspersonell fordi det er et komplisert tema som avhenger av visse omstendigheter.

Hvordan kjøpe UK National Lotto Lottery Ticket Online
Historien til UK National Lotto

Historien til UK National Lotto

Lotto ble først introdusert i 1994 under navnet National Lottery i Storbritannia. I 2002 ble navnet forkortet til Lotto. The National Lottery er nå den foretrukne betegnelsen for alle britiske lotterispill. På oppstartstidspunktet ble knapt 10 % av de 400 000 billettene som ble tilbudt for salg kjøpt av gamblere.

Den engelske regjeringen solgte rettighetene til lodd til meglere i det påfølgende tiåret. For å selge billetter, ansatte meglere løpere. Meglere tilbød ofte spillere som ønsket å satse, men som manglet midler til den totale billettprisen på billetter.

Tallrike formatendringer har blitt gjort i lotteriet, inkludert å legge til nye spill og introdusere jackpot- og rollover-tak. Den betydelige endringen var innføringen av forhåndsbestemte premiebeløp på hvert nivå og et økt antall baller fra 49 til 59 i 2015. Private lotterier tjente penger til veldedige formål i tillegg til offentlige.

Historien til UK National Lotto
Er Storbritannias nasjonale lotto lovlig?

Er Storbritannias nasjonale lotto lovlig?

Storbritannias National Lottery Act etablerte rammeverket for å styre Englands lotteriinfrastruktur i 1993. Juridisk sett er lotteriet en betydelig del av det britiske samfunnet. Det første lotteriet ble holdt i november 1994.

Lotteriet, som ble grunnlagt for å samle inn penger til veldedige formål, har nå generert mer enn 35 milliarder pund og gitt bort mer enn 59 milliarder pund i premier til spillere. Det første nasjonale lotterikontoret, som fører tilsyn med fordelingen av lotteriprovenyet, ble dannet under National Lottery Act.

Er Storbritannias nasjonale lotto lovlig?
Hvordan spille UK National Lotto Online

Hvordan spille UK National Lotto Online

Deltakerne velger seks tall fra en pott på 1 til 59 for å delta eller velger en Lucky Dip for tilfeldig valgte tall. Hver linje koster £2,00 å delta. Billettsalget avsluttes 30 minutter før trekningen og fortsetter rett etter. Den offisielle nettsiden til National Lottery streamer trekningen direkte og sender resultatene på nasjonal TV og radio etterpå.

Trekninger skjer hver onsdag kl 2000 og lørdag kl 2100 lokal tid. Minimumspremien for loddtrekninger er 2 millioner pund på onsdager og 3,8 millioner pund på lørdager.

Selv om det ikke er noen jackpottak, er rollover cap kun tillatt for fem tegninger, hvoretter jackpotten ruller ned til alle andre pengepremienivåer hvis ingen matcher alle seks tallene i en "Must Be Won"-trekning.

Den høyeste Lotto-jackpotten, verdt £66.070.646, ble delt mellom to heldige billettinnehavere 9. januar 2016. En måned senere, den 13. februar 2016, vant en enkeltbillett den viktigste premien, til sammen £32,5 millioner.

Hvordan spille UK National Lotto Online
Oddsen for å vinne UK National Lotto

Oddsen for å vinne UK National Lotto

Ved å matche de valgte Lotto-tallene med vinnertallene kan spillere vinne premier; hver trekning har millioner av pund i premiepenger å vinne. Sjansen for å matche alle seks tallene er én av 45 057 474.

Selv om de relativt store startpremiene balanserer ut sannsynligheten for å vinne, er dette noen av de lengste oddsene i hele verden. Med odds for å vinne på 1 av 9, kan spillere vinne premier på seks forskjellige nivåer, noe som gjør dette til en av beste online lotterier.

Spillere bør ha en kombinasjon av minst to av de seks hovedtallene. Men belønningenes verdi stiger når deltakerne matcher flere tall.

Det er mange andre belønninger med UK National Lotto. Matchende 5 + bonusball har odds på 1 til 7 509 579 og vinner £1 million.

Oddsen for å matche fem tall er 1 av 144 415, og vinner £1 750. Matchende 4 tall har et oddetal på 1 av 2180, og spillere vinner £140. 3 og 2 tall har odds 1 av 97, med vinnere som mottar £30. Å matche bare to tall vinner spilleren en gratis lotto Lucky Dip med oddsen 1 på 10,3.

Oddsen for å vinne UK National Lotto
Utbetalingsalternativer for vinnere av nasjonale lotto i Storbritannia

Utbetalingsalternativer for vinnere av nasjonale lotto i Storbritannia

Med premier på opptil to samsvarende tall, er oddsen for å vinne en premie med UK National Lotto 1:9,3. Jackpotten begynner på to millioner pund på en onsdag, og lørdagens start på 3,8 millioner pund. Hvis det ikke er noen vinnere i den gjeldende trekningen, går den enten over til den påfølgende trekningen eller deles mellom alle spillere som matcher seks tall.

De faste prisene i hvert nivå under jackpotten varierer fra en gratis Lucky Dip for å matche bare to tall til en million pund for å matche fem hovedtall pluss Bonusball. Bonusballen går bare i spill når fem av primærballene er matchet.

Det er en grense på fem trekninger på antall ganger jackpotten kan fortsette å vokse. Den neste trekningen vil inneholde en Must Be Won-trekning, som sikrer at jackpotten deles ut når det ikke er noen Match 6-vinnere. I tilfelle en nedrulling kan lavere premier få betydelige økninger.

Utbetalingsalternativer for vinnere av nasjonale lotto i Storbritannia
Tips og triks for å spille UK National Lotto

Tips og triks for å spille UK National Lotto

Selv om det er mange faktorer som spillere ikke kan kontrollere, er det noen måter å forbedre sjansene for å vinne jackpotten i et stort lotteri. Sannsynligheten for å vinne i Lotto er den samme for hver linje med tall. Å øke oppføringene er en måte for deltakerne å øke oddsen på.

Spiller i et syndikat er en rimelig metode siden spillere kan dele kostnadene med andre og øke oddsen samtidig.

Alle har et annet system for å velge online lotterinummer. Noen spillere tror å gjøre et mer bevisst valg vil gi dem en større sjanse enn å velge noe tilfeldig.

Selv om å velge tall basert på minneverdige datoer gjør det enklere å huske linjene, vil deltakerne gå glipp av jackpotten hvis tallene 32 og høyere velges. I tillegg, siden mange bruker denne strategien, er det større sannsynlighet for at vinnere må dele belønningen hvis tallene deres ble trukket.

Andre nyttige strategier

Systemer kan øke vinnersjansene ved å la deltakerne dekke alle tallkombinasjoner innenfor et spesifikt område. For eksempel kan spillere lære å kjøpe lodd til UK National Lotto ved å velge syv eller flere tall og legge inn hver mulig kombinasjon på en annen linje. I denne situasjonen ville man ha sju sjanser til å vinne.

Tips og triks for å spille UK National Lotto