Beste SuperStar Lotteri 2022

SuperStar skiller seg ut som et av de mest spennende tilleggene til Italias mest kjente lotteri, SuperEnalotto. Det gir tippere en sjanse til å vinne ekstra premier, men mot en ekstra avgift. Å velge SuperStar-alternativet øker antallet premier til 15, opp fra de syv som tilbys for SuperEnalotto. Å matche superstjernenummeret øker også jackpotstørrelsen og kan øke de vanlige premiene opptil 100 ganger.

De fleste online lotto-spillere, spesielt nye, uttrykker vanligvis noen bekymringer om hvordan man kjøper et SuperStar-lotteri på nett. For det første kan tippere bosatt i Italia kjøpe SuperStar-billetter fra de mange loddleverandørene spredt over hele landet. Det er et enkelt alternativ, men det kan være upraktisk for mange mennesker siden det tar tid å komme til leverandørene og til tider til og med stå i kø for å få billettene.

Beste SuperStar Lotteri 2022
Hvor kan du kjøpe billetter til SuperStar
Hvor kan du kjøpe billetter til SuperStar

Hvor kan du kjøpe billetter til SuperStar

Når det kommer til hvordan man spiller SuperStar online, som kommer godt med for ikke-innbyggere, kan billetter kun kjøpes gjennom autoriserte nettleverandører. Et raskt søk på nettet kan hjelpe tippere med å finne pålitelige loddleverandører og kjøpe SuperStar-billetter. Det er verdt å merke seg at noen leverandører kan kreve tilretteleggingsgebyrer, og andre kan ha skjulte gebyrer. Betalingsmåtene kan også variere mellom leverandørene.

Spillere får også en mulighet til å kjøpe billetter via en lotterisyndikat. Det refererer til en gruppe tippere som slår sammen pengene sine og kjøper flere lodd samlet, noe som øker sjansene for å vinne i lottotrekningen. Tippere må være ekstremt kresne når de blir med i et syndikat for å sikre at de ikke blir svindlet.

Hvor kan du kjøpe billetter til SuperStar
Historien om SuperStar

Historien om SuperStar

SuperStar-lotteriet, og SuperEnalotto generelt, eies og administreres av SISAL Company. SISAL Company ble grunnlagt i 1945, men det var først i 1997 at det etablerte SuperEnalotto. SuperEnalotto etterfulgte SuperEnalotto, som hadde kjørt av og på siden 1950-tallet. Den første trekningen ble holdt 3. desember 1997. SuperEnalotto ble raskt det beste lotteriet i Italia og Europa. SuperStar ble introdusert 28. mars 2006 for å øke antallet prisvinnere.

SuperStar-lotteriet skapte spenning da det ga tippere store gevinstmuligheter, men de fleste elitespillere er fortsatt noe skeptiske til de "urealistiske oddsene". Det var imidlertid ikke før 2. desember 2008 da en billett matchet alle de seks viktigste lotterinummerene og SuperStar-nummeret. Billetten tiltrakk seg en jackpot på €45 millioner og ytterligere €2 millioner for å matche SuperStar-nummeret. Jackpotten ble vunnet av et syndikat på 30 tippere i Cosenza.

Historien om SuperStar
Er SuperStar Lottery lovlig?

Er SuperStar Lottery lovlig?

SuperStar-lotteriet er lovlig. Det drives av et selskap som er autorisert til å tilby gamblingtjenester av Malta Gaming Authority, under lisensnummeret MGA/B2C/609/2018. Det er imidlertid begrensninger for hvem som kan spille i lotteriet på grunn av jurisdiksjonsspørsmål.

Spillere fra flere land har ikke lov til å delta i lotteriet, spesielt de fra jurisdiksjoner der gambling er forbudt. Det er også en aldersgrense for tippere som kan spill lotteriet på nett. Spillere må være 18 år eller eldre, eller 21 år i enkelte land.

Er SuperStar rettferdig?

SuperStar er et rettferdig lotterispill. Alle trekningene holdes på en transparent måte og overvåkes av de relevante reguleringsmyndighetene. Det har heller ikke vært anlagt noen tilfeller av svindel eller andre slike forhold angående lotteriet.

Er SuperStar Lottery lovlig?
Hvordan spille SuperStar Lottery

Hvordan spille SuperStar Lottery

Å spille SuperStar-lotteriet er ganske enkelt. Spillere må starte med å kjøpe en SuperEnalotto-billett gjennom alle metodene som er fremhevet ovenfor. De må da velge seks lykketall fra 1 til 90. Matcher alle de seks tallene vinner jackpotten.

De kan imidlertid betale en ekstra avgift på €0,50 per påmelding for å få sjansen til å delta i SuperStar-lotteriet. Det lar dem velge et ekstra tall fra et annet sett med tall fra 1 til 90. Det betyr at tippere kan velge det samme tallet for sitt første valg og SuperStar-utvalget. Spillere kan også bruke en rekke hurtigvalgverktøy eller tilfeldige tallgeneratorer.

Etter å ha valgt tallene, må spillerne vente på den aktuelle trekningen. SuperStar-lotteritrekninger holdes vanligvis tre ganger hver uke, på tirsdager, torsdager og lørdager. Trekningene avgjør vinnertallene.

Hvis alle trekningstallene samsvarer med det tipperen valgte da han kjøpte billetten, vinner tipperen jackpotten og ytterligere €2 millioner for superstjernenummeret. Det er også flere andre premienivåer for lotteriet, noe som betyr at tippere kan vinne ved å matche bare tre av hovedtallene og SuperStar-nummeret.

Hvordan spille SuperStar Lottery
Hva er sjansene for å vinne SuperStar?

Hva er sjansene for å vinne SuperStar?

Oddsen for å vinne SuperStar-lotteriet avhenger av de for å vinne SuperEnalotto-hovedtrekningen. Oddsen for å matche alle de seks hovedtallene og SuperStar-tallet er 1:56.035.316.700. Premien for det er jackpotten pluss €2 millioner. Matchende fem hovedtall, jolly, og SuperStar-nummeret har odds på 1:9,339,219,450.

Å matche fem tall pluss SuperStar-tallet har odds på 1:112.520.716. Premienivåene går til så lave som å matche bare SuperStar-nummeret, som har odds på 1:138. Den totale oddsen for at en tipper vinner en superstjernepremie er 1:90.

Premier

Premiene for å matche SuperStar-nummeret varierer avhengig av antallet av de seks viktigste tallene som matches for SuperEnalotto-lotteriet. Å matche alle de seks tallene vinner jackpotpremien og ytterligere €2 millioner. Matchende fem tall, det glade tallet og SuperStar-nummeret gir vinneren 25 ganger Match 5-premien.

Fire og tre matchede tall pluss SuperStar-nummeret har henholdsvis 100 ganger Match 4 og Match-premien. Spillere som bare matcher SuperStar-nummeret og ingen av hovedtallene tjener en premie på €5.

Hva er sjansene for å vinne SuperStar?
Utbetalingsalternativer

Utbetalingsalternativer

Utbetalingsmulighetene avhenger av beløpet som er vunnet og betalingsmåten som ble brukt til å kjøpe lodd. Noe å merke seg er at tippere må kreve premiene sine innen 90 dager etter at billetttrekningen finner sted, hvoretter de mister premien. I tillegg er alle premiene over €500 underlagt 20 % skatt.

Spillere kan alltid kreve premier under €520 fra billettleverandører eller de 39 000 forhandlerne over Italia. Spillere kan motta beløpet i kontanter eller sjekk. Premier mellom €521 og €5200 kan kun hentes fra den respektive butikken der billetten ble kjøpt eller SISAL-kontorer. Til slutt kan premier som overstiger €52 000 kun kreves fra SISAL-kontorer, og betalinger gjennomføres via bankoverføringer.

Utbetalingsalternativer
Tips og triks for å spille SuperStar Lottery

Tips og triks for å spille SuperStar Lottery

Det er ingen spesielle tips eller triks tippere kan bruke som garanterer å vinne SuperStar-lotteriet. Noen kan imidlertid øke vinnersjansene betraktelig, noen av disse er fremhevet nedenfor.

Kjøp flere oppføringer

Ideelt sett øker tippere som spiller SuperStar online vinnersjansene sine ved å kjøpe flere billetter. Men de valgte lykketall på en gitt lodd på nett for samme trekning bør være forskjellig.

Kostnaden ved å kjøpe for mange lodd til et online lotteri kan være overveldende for mange spillere. Å bli med i lotterisyndikater er en enkel måte å holde kostnadene nede og samtidig øke vinnersjansene, selv om premiepengene må deles mellom alle syndikatmedlemmene.

Spill ofte

Ideelt sett har spillere som ikke kjøper en online lodd for trekning ingen sjanse til å vinne i lotteriet. Å spille gir ofte spillere flere vinnersjanser til tross for at vinnersjansene forblir de samme for hver trekning.

Bruk en effektiv strategi for å velge lykketall

Det er mange strategier som tippere kan bruke for å velge lykketall. De fleste strategiene er laget for å spre tallene slik at spillere får størst sjanse til å matche de trukket tallene. Strategier er mer effektive for tippere som kjøper flere SuperStar-billetter online for trekning.

Tips og triks for å spille SuperStar Lottery