Beste SuperEnalotto Lotteri 2022

SuperEnalotto er det mest spilte lotteriet i Italia som har vært i drift i over to tiår. Dette nettlotteriet har en bred appell fordi det tilbyr noen av de største jackpottene i spillet. Alle som er 18 år eller eldre kan delta i lotteriet, uavhengig av nasjonalitet. Tippere trenger bare å kjøpe lodd på nett for å delta i lotteriet. Billettkjøpsprisen er også ganske grei, spesielt med tanke på hvor store jackpottene er. I motsetning til mange andre lotterier, vokser ikke jackpotten vanligvis fra en trekning til den neste.

Beste SuperEnalotto Lotteri 2022
Historien om SuperEnalotto
Historien om SuperEnalotto

Historien om SuperEnalotto

Et italiensk lotteri kalt Enalotto ble etablert i Italia på 1950-tallet. Lotteriet pågikk i rundt fire tiår frem til 1996 da lotteriets operatør SISAL overtok driften. SISAL endret lotteriet til å bli den for tiden kjente SuperEnalotto. På det tidspunktet var det ingen spesiell trekningsbegivenhet for å bestemme de seks hovedvinnende tallene. I stedet var tallene de første trukket tallene i lottotrekningene til Bari, Firenze, Milano, Napoli, Palermo og Roma, i den spesifikke rekkefølgen.

Dupliserte tall gjorde det umulig å vinne jackpotten. SuperEnalotto brukte det andre tallet i en bys trekning hvis det første tallet allerede var brukt. Det bidro til å takle utfordringen med nummerduplisitet. Det gjorde at sannsynligheten for at antallet to byer var like svært lav.

Den 30. juni 2009 introduserte SuperEnalotto sine trekninger, som brukes oppdatert. Nå for tiden foregår trekningene tre ganger hver uke. Alle trekningene finner sted i Roma på tirsdager, torsdager og lørdager. Alt billettsalg stenger vanligvis nøyaktig en halvtime før trekningene.

Historien om SuperEnalotto
Hvor kan du kjøpe online lodd for SuperEnalotto

Hvor kan du kjøpe online lodd for SuperEnalotto

Alle som bor i Italia kan kjøpe SuperEnalotto fra utvalgte utsalgssteder i landet. Den største bekymringen blant spillere er hvordan kjøpe et lodd på nett. Et enklere og mer praktisk alternativ for alle over hele verden er imidlertid å kjøpe spillbilletter online.

Flere online billettsalgsplattformer tilbyr SuperEnalotto-billetter til internasjonale tippere. Slike plattformer fungerer som mellomledd for å gjøre kjøpsprosessen enkel. De har lokale representanter som kjøper selve billettene på vegne av tippere.

Kjøperne trenger bare å velge lykketall og betale for billettene. Gevinsten sendes til billetteierens konto via passende metoder hvis en billett vinner. Vinneren må kanskje reise til Italia for å hente premien personlig i tilfelle større gevinster.

Spillere bør være ekstremt forsiktige når de velger en nettplattform for å kjøpe SuperEnalotto-billetter. Det er fordi mange svindelnettsteder utnytter lotteriets popularitet til å lure intetanende spillere. En enkel måte å unngå svindelnettsteder på er å sjekke ekte anmeldelser og rangere nettsteder. Å holde seg til nettsider som har vært i drift lenge og skapt et solid rykte er også en god idé.

Hvor kan du kjøpe online lodd for SuperEnalotto
Er SuperEnalotto lovlig?

Er SuperEnalotto lovlig?

SuperEnalotto er et lovlig fungerende lotteri. Den har alle driftslisenser utstedt av regjeringen. Det er også regulert av italienske gamblingmyndigheter, som sikrer at all drift er rettferdig og innenfor lovene. SuperEnalotto betaler også alle gjeldende skatter, som kreves av loven. 20 % av alle gevinster trekkes vanligvis som skatt.

Er SuperEnalotto lovlig?
Slik spiller du SuperEnalotto

Slik spiller du SuperEnalotto

Å spille SuperEnalotto online er ganske enkelt. For det første må spillere finne en pålitelig og anerkjent billettsalgsside som tilbyr SuperEnalotto-billetter. Neste trinn er å kjøpe billettene. Prosessen med å kjøpe billetter kan variere fra sted til sted, spesielt når det gjelder betalingsmetoder brukt. Billettene koster vanligvis rundt €1 hver. Det kan imidlertid være litt dyrere på enkelte nettsteder på grunn av serviceavgiften.

Spillere må deretter fylle ut de kjøpte billettene ved å velge seks av de 90 tilgjengelige numrene. Spillere kan gjøre det manuelt eller velge å bruke Quick Pick-funksjonene, som automatisk velger tilfeldige tall på vegne av spillerne.

Etter at tallene er valgt og billetten er sendt inn, trenger spillerne bare å vente på neste trekning. Hvis alle de trukket tallene ligner på en spillers valgte tall, vinner spilleren jackpotten. Spillere kan også vinne flere sekundære premier ved å matche noen få tall.

Det er seks premienivåer i SuperEnalotto, noe som gir tippere mange sjanser til å vinne. Spillere bør merke seg at i tilfelle en helligdag, kan trekningene utsettes til neste dag eller holdes dagen før planen. De bør dermed få billettene i tide.

Slik spiller du SuperEnalotto
Hva er oddsen for å vinne SuperEnalotto

Hva er oddsen for å vinne SuperEnalotto

Til tross for å ha en massiv jackpotpremie, har SuperEnalotto noen av de laveste vinneroddsene av alle lotterier globalt. Oddsen for å matche alle tallene for å vinne jackpotten er 1 på 622 614 630, og oddsen for å matche fem tall er 1 på 103 769 105. Til tross for dårlige odds er det fortsatt svært mulig å vinne. Det er tydelig av de mange tippere som har vunnet gjennom årene lotteriet har eksistert.

Minimumsbeløpet en spiller kan vinne er €5. For det trenger en spiller bare å matche to tall. Oddsen for det er 1 av 21, som er ganske bra. Å matche tre tall har en odds på 1 i 327 og en minimumspremie på Є26. Premiebeløpene varierer vanligvis for de forskjellige trekningene avhengig av beløpet som er tilgjengelig i puljen.

I SuperEnalotto går jackpottene vanligvis ikke over. Hvis ingen tipper vinner jackpotten, deles pengene som er tilgjengelige for potten inn i prosenter og rulles ned til de andre premienivåene. Hvis andrepremienivået ikke vinnes, skjer det samme. Med andre ord, den totale premiepotten må vinnes i hver trekning. Det betyr at spillere kan vinne betydelige beløp selv ved å matche bare noen få tall. Det veier noe opp for de lave vinneroddsene til lotteriet.

Det er en ulempe ved å vinne den totale premiepengene i hver trekning. Ideelt sett vokser aldri jackpotten, slik tilfellet er med de fleste andre lotterier. Imidlertid er jackpotten vanligvis stor nok til å tiltrekke seg de fleste tippere. Spillere har også lov til å kjøpe mer enn én billett. Jo flere billetter en tipper kjøper, desto større er vinnersjansene. Det er imidlertid ingen måte å dekke alle oddsene på lønnsomt.

SuperEnalotto utbetalingsalternativer

SuperEnalotto-utbetalingsalternativer avhenger av faktorer som betalingsmåten som ble brukt til å kjøpe billetten og beløpet som ble vunnet. Betalinger for lave beløp gjøres vanligvis via samme betalingsmåte som brukes til å kjøpe billetter. Betalinger for høye beløp kan gjøres som direkte bankoverføringer, eller de kan tilbys personlig gjennom en banksjekk. Spillere må kreve sine gevinster innen 90 dager etter trekningen.

Hva er oddsen for å vinne SuperEnalotto
Tips og triks for å spille SuperEnalotto

Tips og triks for å spille SuperEnalotto

Spillere kan bruke flere tips og triks for å øke vinnersjansene for SuperEnalotto. Det første og sannsynligvis mest åpenbare tipset er å kjøpe mange billetter til samme trekning. Hver billett skal ha forskjellige nummer. Å gjøre det øker sannsynligheten for å lande vinnertallene, spesielt for de lavere premienivåene.

Et annet tips er å bruke en pålitelig systemregistreringsmetode. Eksempler inkluderer Multistella System, Bases and Variants Systems og Reduced System. Slike er designet for å maksimere vinnersjansene.

Den eneste mulige måten å vinne SuperEnalotto på er ved å spille i lotto. Å spille oftere øker dermed vinnersjansene også. Spillere bør derfor strebe etter å spille så mange remiser de kan. Et annet opplagt tips er å sjekke alle billettene nøye etter trekninger for å finne ut om noen av billettene har vunnet.

Spillere bør heller ikke glemme å kreve premiene sine innen de tillatte 90 dagene. For å kreve gevinster må spillere oppgi vinnende lodd og bevis på kjøp av billetten. Det er vanligvis ikke et stort problem for tippere som spiller online.

Tips og triks for å spille SuperEnalotto