Beste Sportka Sazka Lotteri 2022/2023

Tre av fire voksne i Tsjekkia har tidvis spilt sjansespill. De fleste deltar i lotterispill for moro skyld og en og annen økonomisk fordel. Som andre idretter er lotteriet populært over hele landet fordi det skaper spenning og sjansen til å vinne stort.

Tre ganger hver uke holdes Sportka Sazka-tegninger på onsdag, fredag og søndag. Klokken 19.00 på dagen for trekningen er veddemål stengt. Spillere kan se resultatene på Sazka-nettstedet. Alternativt kan spillere se en trekningsvideo, sjekke vinnertallene og se om innsatsen deres kvalifiserer for noen premier.

Beste Sportka Sazka Lotteri 2022/2023
Hvordan kjøpe en Sportka Sazka-lotteribillett online
Hvordan kjøpe en Sportka Sazka-lotteribillett online

Hvordan kjøpe en Sportka Sazka-lotteribillett online

Enkeltpersoner er velkomne til å se direkte tegningen på Studio Pokrok. Trekningen skjer etter at angitt tid for en TV-sending er passert. Eierne inviterer alle interesserte til studioet for å se selv. Det er imidlertid begrenset med plasser for hver trekning.

Spillet er tilgjengelig både online og gjennom Sazka-butikker. Den grunnleggende prosedyren er grei. Spillerne velger sine tall, kjøper Sportka Sazka Lottery-lodd på nettet og venter på trekningen. Man har muligheten til å delta på en av de tre trekningsdagene, to påfølgende trekningsdager eller alle tre.

Sportka er blant de beste online lotterier i Tsjekkia. Den er også den billigste, noe som er en medvirkende årsak til dens fortsatte suksess. En enkelt innsats på Sportka krever en minimumsinvestering på 20 CKZ ($0,8). I tillegg, hvis spillere velger å øke oddsen for å vinne, kan de bruke mer.

Hvordan kjøpe en Sportka Sazka-lotteribillett online
Historien om Sportka Sazka

Historien om Sportka Sazka

Lotteri i Tsjekkia har en lang historie som går tilbake til slutten av 1940-tallet. Opprinnelig administrerte Staska, en bettingvirksomhet etablert i 1948, det nasjonale lotteriet i Tsjekkia. Staska ga spillere muligheten til å vinne ved å plassere spill på sportsbegivenheter.

På den tiden drev staten også pengeinnsamlingslotterier, som det tsjekkoslovakiske klasselotteriet. Etter valutaendringen i 1953 ble imidlertid alle typer gambling ansett som forbudt.

Tre år senere bestemte den kommunistiske regjeringen seg for å implementere noe lovgivning for å stoppe den pågående ulovlige spillingen. Den 15. september 1956 ga regjeringen Saszka Entertainment AG klarsignal til å forvalte det nasjonale lotteriet.

Sportka-lotteriet ble grunnlagt av Saszka i 1957 og spilles fortsatt i dag. Sportka har fått navnet sitt siden hver av de 49 ballene som ble brukt hadde et navn som var knyttet til en spesifikk sport.

Historien om Sportka Sazka
Er Sportka Sazka lovlig å spille?

Er Sportka Sazka lovlig å spille?

Sports Sazka er lovlig, og spillere kan delta uten å bekymre seg for å møte loven. Siden Tsjekkia brøt ut av USSR i 1990, har lotterier vært tillatt der.

Gambling Act1 fra 2016, som erstattet loven om lotterier fra 1990, regulerer både fysiske og nettbaserte lotteristeder. I 2012 ble nettgambling tillatt, og i 2016 ble det tilbudt flere spillalternativer. I tillegg kan tsjekkere delta i internasjonale lotterier på nett uten frykt for å bryte loven.

Spillemarkedet er tilgjengelig for alle, selv om alle lotterier er pålagt å gi skatteinntekter. Derfor krever lotterioperatører en andre lisens. Hvilke typer spill og jackpotstørrelser operatører kan tilby påvirkes av kommunale myndigheter. Enhver premiepott som overstiger 100 000 CSK ($ 3988) må sendes inn for godkjenning til bykommunen.

Er Sportka Sazka lovlig å spille?
Hvordan spille Sportka Sazka Lottery Online

Hvordan spille Sportka Sazka Lottery Online

Sportka er ikke vanskelig for lotterispillere som allerede er klar over standardregelverket. Selv om det kan være små variasjoner, har de fleste spill lignende regler. Det første trinnet innebærer å velge en gruppe tall fra et spesifisert område.

Enkeltpersoner må velge seks sifre i Sportka som varierer fra 1 til 42. Man har også muligheten til å velge visse tall eller få dem opprettet tilfeldig. Jo flere utvalgte tall samsvarer med tallene som trekkes, desto høyere er premien, i henhold til retningslinjene. For å vinne en premie, vil spillerne imidlertid ha fordel hvis de har minst tre nøyaktige kamper.

Sportka-tegninger inkluderer også et nummer nummer to som er tegnet. Det trekkes syv tall i hver Sportka-trekning, som er et lite avvik fra typiske lotterispill. For eksempel er skillet mellom andre og tredje posisjon påvirket av de forskjellige tallene.

Spillerne vinner tredjeplassen når de gjetter riktig fem sifre. Men hvis en person gjetter riktig fem tall i tillegg til den andre, rykker de opp til andreplassen. Gevinstene kan også flytte fra jackpot-nivå til super-jackpot-nivå som et resultat av ekstranummeret.

Super-jackpotten kan være verdt hundrevis av millioner kroner, mens jackpotverdien normalt er i millionklassen.

Hvordan spille Sportka Sazka Lottery Online
Hva er oddsen for å vinne Sportka Sazka

Hva er oddsen for å vinne Sportka Sazka

Til tross for en super-jackpot, er jackpot-premien et betydelig beløp i seg selv. Vanligvis er det minst noen få millioner kroner. Gitt størrelsen på prisen, er det utfordrende å tjene prisen. Spillere må anslå seks tall riktig for å vinne.

Sjansene kan gi deltakerne en bedre ide om hvor utfordrende det vil være å få jackpot. I Sportka er sjansene for å vinne jackpotten 1 av 285 384. Selv om det er svært uvanlig, er det mulig å være heldig og få livet drastisk endret.

Utbetalingsalternativer for Sportka Sazka-vinnere

Uavhengig av hvor mye enkeltpersoner vinner, hvis de kjøpte en online lodd, kan de fortsatt motta belønningspengene sine ved å bruke en kontantløs tilnærming. Selv om enkeltpersoner bare tar ut 5000 kroner hver dag, kan de fortsatt gjøre krav på belønningen på Sazka-salgsstedene.

I tillegg er et kontantløst uttaksalternativ tilgjengelig hver uke for opptil 500 000 kroner. Pengene kan også overføres umiddelbart til en bankkonto som tilhører spilleren. Hvis deltakerne satser på et salgssted, er prosedyren litt annerledes.

I den situasjonen må man enten gå til salgsstedet eller Sazkas kontor for å kreve gevinstene sine. Opptil 250 000 kroner kan vinnes, og spillere kan kreve premien sin på et Sazka-salgssted. Å kreve mer enn 1000 kroner samtidig krever at spillere planlegger en tid på forhånd.

Videre må spillere som vinner en premie på mer enn 250 000 kroner kreve premien sin på Sazkas kontorer. For å kreve premien, avtal et møte med dem og ta med billetten og offisiell identifikasjon.

Hva er oddsen for å vinne Sportka Sazka
Tips og triks for å spille Sportka Sazka

Tips og triks for å spille Sportka Sazka

  • Superjackpot-premien vinnes når de seks grunnleggende tallene og det andre tallet er riktig valgt. Bare jackpotpremien kan vinnes ved å velge riktig de seks første tallene.
  • Ved å gjøre systemspill og plassere gjentatte innsatser, kan deltakerne øke vinnersjansene sine. Systemspill innebærer å velge flere tall enn en konvensjonell innsats gjør.
  • Spillere velger vanligvis seks tall, men hvis de plasserer en systeminnsats, kan de velge flere tall. Oddsen for å vinne går opp fordi det er flere sekstallskombinasjoner.
  • Bassenget brukes tilfeldig til å velge hvert tall. Data fra tidligere trekninger avslører imidlertid et spennende mønster. Å få fortløpende tall i samme trekning er ganske uvanlig.
  • Nye spillere må lære å kjøpe billetter til Sportka Sazka Lottery, samtidig som de er opptatt av å bruke en rekke tall fra bassenget som er tilgjengelig. Spillere bør ikke velge bare én klynge og unngå å velge basert på en trend.
  • Selv om det er like stor sjanse for at hvert tall blir trukket, reduserer valg av mindre populære tall sjansene for å vinne jackpotten delvis. Derfor, når de velger, må spillere tenke utenfor det vanlige tallet 31. Med disse tallene er det usannsynlig at vinnerne må dele premien med noen.
Tips og triks for å spille Sportka Sazka