Beste Pick 3 Lotteri 2022/2023

Pick 3 Lottery er et dag-for-dag tegnespill organisert av National Lottery i Belgia. I dette spillet, som navnet antyder, trekkes tre tilfeldige tall fra et område fra null til ni. Mens alle de tegnede tallene er kritiske, er deres rekkefølge like viktig. Trekningene foregår daglig, bortsett fra søndager og helligdager. Derfor lar spillet spillere kjøpe billetter og delta hver dag.

Plukk 3 er ikke tilgjengelig for alle; bare de i Belgia kan spille spillet så lenge de har nådd den lovlige gamblingalderen. Andre statsborgere som besøker Belgia kan imidlertid også delta i dette lottospillet så lenge de er innenfor landets grenser.

Beste Pick 3 Lotteri 2022/2023
Hvor kan jeg kjøpe billetter til Pick 3 (Belgia)?
Hvor kan jeg kjøpe billetter til Pick 3 (Belgia)?

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Pick 3 (Belgia)?

Plukk 3 er ikke tilgjengelig for alle; bare de i Belgia kan spille spillet så lenge de har nådd den lovlige gamblingalderen. Andre statsborgere som besøker Belgia kan imidlertid også delta i dette lottospillet så lenge de er innenfor landets grenser.

Når man bestemmer seg for å spille Pick 3, må man kjøpe en billett, som kan finnes på et nasjonalt lotteri-godkjent utsalgssted i Belgia. En billett koster €1. Ved kjøp av billetten gir forhandleren spilleren en lønnsslipp der de kan velge tre tall fra null til ni.

Selvsagt må tallstikket være i form av 000 til 999. Når forhandleren har behandlet lappen, vil han utstede spilleren en spillekupong som inneholder spillerens tallkombinasjoner og trekningsdatoen. Denne billetten må oppgis ved innsamling av gevinster.

For de som ikke vil besøke billettforhandlere, er det en mulighet for å kjøpe Pick 3 lodd på nett. Dette kan kun gjøres via det offisielle nettstedet til National Lottery. Siden er kun tilgjengelig fra Belgia, uavhengig av om man er belgier eller utlending. Derfor er det mulig å spille spillet online uten å forlate komforten i hjemmet.

Viktig: Ved kjøp av billett hos forhandler bør man sikre og autentisere den ved å signere på baksiden. Hvis dette ikke skjer og noen andre finner det, kan de signere og bruke det til å kreve en premie i tilfelle gevinst.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Pick 3 (Belgia)?
Historien om valg 3

Historien om valg 3

Pick 3 ble introdusert av National Lottery i september 2002. National Lottery er en statlig enhet med eksklusive rettigheter til å organisere lotterispill i landet, enten det er online eller offline. Organisasjonen har en lang historie, som strekker seg fra Belgias kolonitid.

Den gang var det kjent som Colonial Lottery. I 1962 ble det omstrukturert, og navnet endret til National Lottery. Foruten Pick 3, tilbyr den andre spill i landet, inkludert EuroMillions. Siden Pick 3 ble introdusert, har spillet i hovedsak forblitt det samme når det gjelder regler og format.

Historien om valg 3
Er Pick 3 lovlig?

Er Pick 3 lovlig?

Pick 3 er et 100 % lovlig spill i Belgia. Det er et statlig lotteri drevet av National Lottery, hvis historie, som antydet, er godt dokumentert. Det at leverandøren også organiserer andre spill, som f.eks EuroMillions, bør gi spillerne trygghet siden ikke alle selskaper har det som trengs for å tilby et av Europas mest populære lotterispill på nett. Som sådan er alle andre spill fra National Lottery, inkludert Pick 3, ikke bare ekte, men også lovlige.

Er Pick 3 lovlig?
Slik spiller du Pick 3

Slik spiller du Pick 3

En ting med Pick 3 er at spillets regler er ganske enkle. Som allerede forklart, kan man spille spillet enten online eller offline.

Hver Pick 3-billett tilbyr fem spillområder kjent som rutenett eller gitter. Hvert rutenett har null til ni tall. Spillere må velge tre tall fra dette området, og valget må passe i en rekkefølge fra 000 til 999. Spillere kan enten spille alle fem eller færre rutenett.

Jo flere rutenett man spiller, jo større er sjansene for å vinne spillet. Men flere nett kommer med flere utgifter. Hvert rutenett koster €1, noe som betyr at man må skille seg med €5 når man spiller alle fem rutenettene. Mens alle rutenettene kan ha de samme valgene, kan spillere også velge forskjellige tall for hvert rutenett for å øke sjansene deres.

Trekning involverer tre vinnertall. Hvis en spiller matcher alle tre sifrene i riktig rekkefølge, vinner de en premie, som er €500 fra og med 2022. Spillere vinner €80 hvis de får riktige tall, men går glipp av riktig rekkefølge. Premien for å få de to første sifrene riktige er €50.

En ting som kanskje ikke er bra for Pick 3-spillere er at premiene er faste. Det er ingenting som en massiv jackpot eller rollovers. Men jo flere rutenett man kan matche riktig, jo høyere blir premien.

Slik spiller du Pick 3
Hva er oddsen for å vinne Pick 3?

Hva er oddsen for å vinne Pick 3?

I valg 3 må spillerne få alle tre tallene i riktig rekkefølge for å vinne den høyeste premien. Sjansen for at dette skal skje er én av 1000. Dette er kanskje ikke den beste oddsen, men evangeliets sannhet er at disse oddsene er langt bedre enn de fleste nettlotterier by på.

Men det bør huskes at det er forskjellige premienivåer, som skissert i forrige avsnitt. Derfor varierer oddsen avhengig av nivået. For eksempel er det enklere å gjette de to første tallene riktig enn å få alle tre tallene riktige.

Hva er oddsen for å vinne Pick 3?
Utbetalingsalternativer hvis du vinner Velg 3 (Belgia)

Utbetalingsalternativer hvis du vinner Velg 3 (Belgia)

Avhengig av gevinstbeløpet, er det forskjellige måter for spillere å gjøre krav på premiene sine.

  • Gevinster opptil €1000: Vinnere som faller innenfor dette området kan samle inn pengene sine fra et hvilket som helst av salgsstedene som er autorisert av National Lottery. Spillere kan bli bedt om å returnere på et senere tidspunkt i tilfelle det ikke er nok flyt.
  • Gevinster fra €1001 til €2000: I denne kategorien har vinnerne tre alternativer. De kan hente pengene sine fra salgsstedet, et hvilket som helst regionalt kontor for National Lottery eller operatørens hovedkvarter. Man må komme med sitt kontonummer, vinnerlodd og ID.
  • Fra € 2001 til € 25 000: Spillere kan hente gevinstene sine fra enten et nasjonalt lotteri-regionskontor eller hovedkvarteret deres. Kontorene er åpne hverdager, fra kl. 9.00 til 16.00 belgisk tid.
  • Gevinster over €25 000: Denne kategorien er for store vinnere. Av sikkerhetsmessige årsaker kan gevinstene deres kun hentes ved National Lottery-hovedkvarteret i Brussel, Belgias hovedstad. Spilleren må ha med seg ID-kort, billett og kontonummer.
Utbetalingsalternativer hvis du vinner Velg 3 (Belgia)
Tips og triks for å spille Velg 3

Tips og triks for å spille Velg 3

Det er ingenting som en sikker måte å vinne på Pick 3-lotteriet. Enten man spiller online eller offline, en ting som aldri endres er at lotteriresultater avhenger av flaks.

Ja, ingen mengde spillferdigheter kan få noen spiller til å vinne. Men mens det er utfordrende å forutsi vinnertallene riktig, kan spillere observere spesifikke mønstre og trender fra spillets trekningshistorie.

Ved å spikre ned disse tilbakevendende mønstrene, kan man klokt eliminere noen tall fra lekebassenget deres. Likevel kan det hende at denne strategien ikke fungerer i alle tilfeller siden vinnertallene genereres tilfeldig.

Når det er sagt, her er noen praktiske tips og triks for å hjelpe Pick 3-spillere til å få den beste spillopplevelsen.

  • Redusere to sifre i hver posisjon av det 3-sifrede nummeret. Dette bringer oddsen for å vinne til én av 512. Eliminering av mer enn to sifre øker sjansene for å vinne enda mer.
  • For online lotterispillere er det å kjøpe Pick 3-lodd fra National Lotterys offisielle nettsted kun den eneste sikre måten å unngå svindlere.
  • Kjøpe flere rutenett. Spillere med mer enn ett rutenett har høyere sjanser til å vinne enn spillere med ett enkelt rutenett. Spillere må imidlertid aldri gå over bord når det kommer til å bruke penger på gambling.
Tips og triks for å spille Velg 3